duminică, 3 august 2014

INTALNIREA KARMICA IN VIATA AMOROASA

Oamenii tind sa isi puna intrebari in legatura cu relatiile pe care le au: daca sunt langa persoana potrivita, daca sunt meniti sa fie impreuna sau daca au intalnit sufletul lor pereche. Rolul pe care il joaca destinul in viata amoroasa reprezinta de mult un subiect pe care il regasim in carti, muzica, teatru sau filme. Afla raspunsul la toate nelamuririle tale! Citeste ce inseamna o intalnire karmica, cum o recunosti si cum iti poate influenta viata!




Ce reprezinta o intalnire karmica?

Vietile anterioare ne influenteaza viata actuala mai mult decat vrem sa credem, in toate aspectele care ne inconjoara, iar relatiile de iubire par a fi cele care ne intriga in mod special. O intalnire karmica are legatura cu reincarnarile pe care le au sufletele de-a lungul timpului. Practic, acestea se reunesc si in prezent, daca au trait impreuna lucruri intense. Ti s-a intamplat vreodata sa cunosti o persoana si sa simti un impact emotional puternic? Atunci, cu siguranta te-ai reintalnit cu un om cu care ai avut legaturi rascolitoare intr-o alta viata.

Cum recunosti intalnirile karmice?

Exista mai multe semne care iti demonstreaza ca te-ai reintalnit cu un suflet pe care l-ai cunoscut in alte vremuri. In primul rand, intensitatea emotiilor va va tulbura vizibil pe amandoi, veti fi surprinsi sa stiti ca simtiti aceleasi senzatii de bucurie sau durere. Iti este mult mai usor sa te implici intr-o relatie de natura karmica, deoarece simti ca iti cunosti partenerul si esti in largul tau cu el. Lucrurile evolueaza usor, pentru ca aveti amandoi o conexiune puternica. Chiar daca va certati, intre voi este o atractie atat de mare incat nu puteti sa stati unul fara altul, desi sentimentele voastre nu mai sunt la fel. Simtiti ca va leaga ceva puternic, dar nu reusiti sa intelegeti ce anume sau nu aveti putere sa va despartiti. Probabil ca nu este momentul sa incheiati aceasta legatura pentru ca amandoi mai aveti multe de invatat. Iar pentru a trece mai departe, trebuie sa evoluati si sa deveniti mai buni.

O relatie karmica iti poate influenta destinul?

Desi tinzi sa crezi ca o intalnire karmica se poate intampla doar intre sufletele pereche, afla ca nu are legatura in mod special cu acest aspect. In ciuda faptului ca legatura dintre voi este puternica, intalnirile karmice nu sunt intotdeauna pozitive, ci pot fi si negative. Ce inseamna acest lucru?  Persoana respectiva te-a ranit mult intr-o viata anterioara sau tu i-ai provocat ei o suferinta imensa, ceea ce inseamna ca veti fi nevoiti sa rezolvati situatiile ramase neincheiate. Exista persoane care experimenteaza o singura intalnire karmica intr-o viata sau altele care pot ajunge chiar la 7-8, in special daca au ramas conflicte, atasamente puternice sau teama de a progresa.
Indiferent ca iti doresti sau nu, interactiunea karmica iti influenteaza destinul mai mult sau mai putin. Aceasta nu este o dovada ca veti petrece mult timp impreuna, ci doar ca aveti ceva de rezolvat. De aceea, nu este indicat sa tragi de o relatie ce pare sa nu mai aiba niciun sens. Elibereaza-te de suferinta si parcurge noul drum din viata ta.
Doua persoane care sunt facute sa ramana impreuna vor trece efectiv peste toate piedicile si lucrurile se vor aranja in favoarea lor (in cele din urma). Cand esti langa persoana potrivita, te simti libera, in siguranta, apreciata, iubita si implinita. La fel se simte si partenerul tau, ceea ce este un semn bun pentru ca impreuna veti realiza multe lucruri frumoase.
intalnire karmica poate aparea oricand in viata ta, te poate surprinde, dar in acelasi timp va oferi sens vietii tale. Indiferent daca el/ea este barbatul/femeia pe care il/o astepti sau este doar o legatura ce vine cu o lectie, culege lucrurile bune si mergi mai departe.

Sursa: http://fiituinsutimaa.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu