miercuri, 1 august 2012

Casa Regala Britanica descendati ai lui Dracula. Sunt ei urmasi ai reptilienilor?

Iata cateva acuzaţii reptiliene: 

1. Contele Dracula (Vlad Tepes) a fost parte dintr-un ordin secret vechi, Ordinul Dragonului. Dragon este o variaţie reptiliana, utilizata în special în lumea asiatică. Liderii din Asia au revendicat tronul pentru ca aveau sânge de Dragon (ceea ce în Europa este cunoscut sub numele de sânge albastru).
Se spune ca, constelatia de bastina a reptilienilor este considerata a fi Constelatia Dragonului si are exact forma unui dragon. 
Tatăl Contelui Dracula a fost numit Vlad Dracul. Drac (Draco) înseamnă Diavolul în limba română, şi Dracul înseamnă Diavolul. Amintiţi-vă, diavolul este un şarpe în Biblie, o figură reptiliana, care înşeala omenii. 
Sigiliul regal a fost, desigur, un dragon, insemn preluat si de Cavalerii Templieri.

 2. Reptilienii au venit si i-au pe transformat pe inaintasii nostrii in mineri in minele de aur, dupa ce le-au modificat ADN-ul, inainte de a fi "vânători şi culegători".Dar de ce?. Aurul nu ar fi fost folosit de primii oameni pentru nimic. De ce ar depune atât de mult efort pentru extrage un metal fara utilizarea? Să nu mai vorbim că nu aveau nici cunoştinţe sau instrumente care să-l exploateze. 
 Cautand in istoria noastra adevarata, cele mai vechi orase de pe Pamant au fost construite în jurul valoroaselor mine de aur şi primii oameni au fost minerii in minele de aur, inclusiv sumerienii şi africanii. De asemenea, ambele poveşti sumeriene şi africane povestesc despre extraterestrii reptilieni care au venit pe Pamant si au modificat genetic oamenii pentru ai folosi ca sclavi. 
Mai recent, s-au descoperit aceeaşi reptilieni si in  Australia, pastrand aceeasi poveste despre exploatarile miniere de aur. 
Povestea este aceeaşi peste tot.

 3. Soţia crocodil (referindu-se la Camilla, ducesa de Cornwall) este probabil cel mai cunoscut reptilian. 

4. Socant sau nu, Familia Regala britanica a investit foarte mult în Transilvania în ultima vreme. De ce tocmai in patria asazisului Contelui Dracula? 
Şi chiar mai socant este interviul lui Charles, unde cu mândrie pretinde a fi descendentul lui Dracula. "Genealogia arata ca am coborat de la Vlad Ţepeş," a spus Charles.
 De asemenea, Charles a declarat că este interesat de a deveni rege din România, în cazul în care ar fi acceptat .  Politicieni de rang şi jurnalişti români au spus că, executarea lui Ceauşescu, ar fi fost planul familiei regale britanice, pentru a lua coroana României
5.Printesa Diana face referire la familia regală britanică drept "şopârle" şi "nu  umane literal". 
 "Printesa a mers atât de departe încât să se referă public la British House of Windsor ca "şopârle" şi "reptile"."Ei nu sunt oameni", a spus ea. [5] Diana a trait crezand că monarhia britanică, cu toată puterea lor ascunsa, au fost duşmanii ei. [6]. În Marea Britanie, toţi membrii de la MI5, MI6 (agenţii britanice de informaţii), membrii ai Parlamentului, şi ofiţerii militari, depun un jurământ de loialitate faţă de monarhie, nu fata de Regatul Unit. [5] [6]. În Marea Britanie, monarhia este de stat. Prin dezvăluirea secretelor familiei regale, Diana ar fi comis "trădare." (Extras dintr-un articol intitulat bun: Diana a fost tinta ). 
Toate acestea arata ca British House of Windsor ar avea ADN reptilian si ca ei controleaza intreaga planeta prin descendenta lor de " sange albastru ". In interiorul societatii lor secrete, cei mai inalti conducatori cunosc acest lucru si respecta aceasta descendenta.

Un comentariu:

  1. N-am înțeles niciodată ce e cu reptilienii, dar se zice ca regii sunt de la divinitate de undeva, ca sa conducă omenirea. Posibil ca ei să nu semene prea mult cu noi.

    RăspundețiȘtergere