miercuri, 1 august 2012

Cinci principii care îţi schimbă viaţa şi care îţi îndeplinesc visurile


Visul înseamnă ceea ce îţi doreşti. Visurile vin din interiorul nostru. Unele dintre ele sunt bazate pe nevoie (a face bani , a trimite copiii la şcoală), altele sunt bazate pe dorinţe, pe lucrurile care aduc fericire. Cele mai profunde visuri sunt cele care refectă scopul vieţii. Dacă aceste visuri sunt urmate, calitatea vieţii se schimbă.

Huffington Post enumeră câteva principii care pot schimba viaţa şi pot duce la îndeplinirea visurilor:

1. Intenţia - Stabilirea unei intenţii care implică resurse minunate, oportunităţi şipersoane . Ce îţi doreşti să faci? Ce vrei să creezi? Ce vrei să realizezi? Se poate stabili o intenţie în fiecare zi , chiar şi în fiecare clipă. Stabileşti o intenţie, apoi acţionezi. Cum vrei să te simţi în fiecare zi ? Cum vrei să îţi arăţi dragostea? Cum îţi exprimi creativitatea? Cum vrei să te distrezi sau să îţi asumi riscuri? Cum vrei să trăieşti?

2. Integritatea - Să respecţi promisiunile făcute este esenţial. Când te-ai eliberat de trecut eşti liber să mergi mai departe, iar visurile devin realizabile, bogate, profunde şi pline de satisfacţii. Atunci când nu mai eşti ancorat în trecut se poate vedea adevărata valoare a vieţii şi se poate trăi cu adevărat în prezent.

3. Împărtăşeşte visurile - Toată lumea e a ta în momentul în care îţi cunoşti intenţiile şi eşti liber. Atunci când vorbeşti cu alte persoane despre visurile tale, vei fi perceput altfel pentru că şi perspectiva asupra propriei persoane se schimbă. Ştiind că poţi avea încredere în tine şi în persoanele din jurul tău, când mergi mai departe, eşti sigur pe tine. O persoană vizionară este o persoană care are o viziune sau un vis. În plus, o persoană vizionară este o persoană care îşi cunoaşte foarte bine visul şi trăieşte pasional pentru el încât cei din jur ajung să îl înţeleagă şi îşi doresc să participe la îndeplinirea lui. Vizionarii lasă visul să fie auzit. Visul poate fi un mesaj convingător sau o voce singuratică. Indiferent de natura sa, acesta reflectă un adevăr în care se crede cu tărie, un adevăr care inspiră şi care "trăieşte" prin convingeri, cuvinte şi bineînţeles, prin acţiuni.

4. Acţionează - Este important ca ceea ce înveţi să transformi în acţiuni. Fără acţiuni suntem doar "visători". Acţiunea înseamnă putere. Ce vei face pentru ca visul tău să se îndeplinească? Ce poţi face azi, în acest moment, pentru a demonstra loialitatea faţă de visul tău?

5. Construieşte un "cerc al visului" - Odată ce ştii ce vrei să realizezi, poţi descoperi bucuria care se naşte din faptul că împărtăşeşti visul tău celorlalţi. "Cercurile visurilor" sunt formate din persoane deschise care te susţin şi care cred în ideile tale. Începe cu o persoană care crede în tine şi ideile tale şi apoi caută şi altele. Demostrează-le că eşti serios prin acţiunile zilnice. 

Visurile contează şi au impact asupra vieţilor. Cel mai puternic impact este însă cel asupra propriei vieţi şi asupra destinului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu