sâmbătă, 22 septembrie 2012

Conceptele fundamentale ale Creaţiei expuse de Bashar


I. FUNDAMENTUL STRUCTURII EXISTENTEI

Tu existi (eu sunt).
Dumnezeu este unul, unul este Dumnezeu.
Ceea ce oferi primesti inapoi.
Singura constanta in univers este schimbarea-

in afara primelor 3 postulate care nu se schimba niciodata.

Tu existi.

Daca existi in prezent inseamna ca existenta ta este eterna.

Mereu ai existat si mereu vei exista. Desi iti poti schimba forma mereu existi. Asadar.... relaxeaza-te... mereu vei fi prin apropiere.

2. Dumnezeu este unul, unul este Dumnezeu.

Asa cum fiecare sectiune a hologramei contine informatia intregii holograme, in aceeasi maniera toti suntem interconectati. Totul este un singur ,,lucru" interconectat.

3. Ceea ce oferi primesti inapoi.

Realitatea fizica este o oglinda, o reflexie a ceea ce crezi cu tarie ca este adevarat. La fel ca imaginea dintr-o oglinda, realitatea fizica nu se va schimba decat daca te schimbi tu prima oara.

Singura constanta in univers este schimbarea-

in afara primelor 3 postulate care nu se schimba niciodata. Asadar...am face bine sa ne obisnuim cu o Creatie aflata mereu in schimbare. Bucura-te de experienta. Mergi cu valul schimbarilor.

Fiecare individ este constient de sine fiind propria sa oglinda, o entitate cu liber arbitru, o reprezentare holografica a Creatiei Infinite.

Fiecare individ este pe atat de puternic pe cat trebuie sa fie pentru a-si crea orice realitate doreste, fara a fi nevoie sa se raneasca pe sine sau sa il raneasca pe altul in procesul de a obtine ceea ce doreste.

II. TOATE ,,LUCRURILE" SUNT ACELASI INTREG CARE VIBREAZA CU FRECVENTE DIFERITE

Asa cum apa, aburul si gheata reprezinta stari diferite de agregare ale aceluiasi lucru, in acelasi mod materia si energia sunt aceeasi substanta vibrand cu frecvente diferite.

Frecvente inalte=abur=constiinta

Frecvente medii=apa(lichid)=spirit(energie electromagnetica)

Frecvente joase=gheata=materie

Toate lucrurile sunt Spirit care vibreaza cu frecvente diferite. Materia este energie solidificata. Materia este energia Spiritului care vibreaza cu o frecventa joasa. Corpul tau este Spirit solidificat, Spirit cristalizat. Spiritul tau nu este in corpul tau ci corpul tau se afla in Spiritul tau. Pe masura ce iti ridici vibratia devii tot mai asemanator Spiritului, fiindu-ti mult mai usor sa iti creezi realitatea si sa o modifici.

III. CUM RECEPTIONEZI REALITATEA PE CARE O DORESTI

Un radio nu trebuie sa creeze programul pe care doreste sa-l asculte. Ci el cere sa primeasca un program care exista deja; transformandu-se intr-un receptor eficient care sincronizeaza frecventele, creand vibratii similare cu cele ale programului pe care doreste sa-l redea. In aceeasi maniera, nu este necesar ca tu sa creezi realitatea pe care ti-o doresti deoarece ea exista deja printre infinitele realitati probabile ce coexista simultan. Tot ceea ce ai de facut este sa te transformi intr-o ,,antena" eficienta, astfel ?nc?t prin similaritatea vibratiilor sa poti receptiona acea realitate. Astfel, acea realitate devine fiziologic reala pentru tine.

In primul rand, tu trebuie sa fii acea vibratie. Apoi, automat vei primi acea realitate pe care o doresti. Realitatea pe care o preferi trebuie sa o simti in momentul prezent. Dupa o perioada de timp ea va deveni tangibila in realitatea ta exterioara. Un radio utilizeaza un selector de canale pentru a receptiona un post anume din multitudinea de programe care exista simultan in jurul sau. In aceeasi maniera exista infinite realitati probabile pe care le-am putea "primi" si experimenta in fiecare moment. Cum selectam acel program pe care dorim "sa-l aducem" in prim plan pentru a-l experimenta ?

Selectand si receptionand versiuni specifice ale realitatii conform convingerilor noastre.

Selectand si primind lucrul in care avem 100% ?ncredere, ,,ceea ce stim ca este adevarat".

Iata si "principiul practic" de functionare: asa cum un radio trebuie mai intai sa vibreze cu o anumita frecventa pentru a "primi" programul ales (din toata multitudinea de programe simultane care vibrezeaza cu aceeasi frecventa), la fel si fiecare convingere te face sa vibrezi cu o anumita frecventa.

Datorita faptului ca au rezonanta similara, frecventa specifica a convingerilor atrage hologramele cu aceeasi vibratie. Astfel, din matricea universala a hologramelor infinite (toate ,,versiunile" posibile ale realitatii care coexista simultan), sunt extrase acele holograme si simboluri care vibreaza sincron cu frecventa convingerilor voastre. Ceea ce primeste se arata sub forma experientelor fizice exterioare pe care le simti ca fiind "reale", experiente pe care le percepi ca fiind "realitatea obiectiva".

Asadar, fiecare convingere reprezinta un set unic de frecvente care constituie sablonul ce determina acele holograme care vor fi atrase in experienta proprie a fiecarui individ. Daca suntem convinsi ca ceva ,,asa este" atunci aceasta credinta constituie fundamentul alinierii vibrationale cu versiunea realitatii pe care noi o primim. Aceasta incredere sau cunoastere constituie mecanismul prin care creatia se manifesta. Fara credinta nu am putea crea nici o realitate si am fi inexistenti. In fiecare moment noi avem incredere in ceva. Toate versiunile posibile ale realitatii voastre exista deja. De fapt, ele coexista chiar in fata voastra, chiar AICI si ACUM.

Inregistrarea video (si o metoda de meditatie) aici:





preluat de pe blogul "Salt in constiinta"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu