sâmbătă, 22 septembrie 2012

Mesaj important de la F.G.L.- Protocoalele de contact cu autoritatile si mass-media de pe Pamant (1)


PROTOCOALELE DE CONTACT CU AUTORITĂTILE SI MASS-MEDIA DE PE PĂMÂNT (1)
(prima parte)

De la: Federaţia Galactică a Luminii (FGL)

Acesta este anuntul pe care F.G.L. l-a pregătit pentru toate statele lumii voastre.

Anunţăm populaţia planetei că guvernele statelor lumii voastre au refuzat să proclame renunţarea la puterea pe care o deţin şi pe care au obţinut-o pe seama altora.

Acum, Federaţia Galactică a Luminii se vede nevoită să facă publice aceste înţelegeri neonorate de către cei care iniţial se angajaseră să le îndeplinească.

Cerem tuturor celor care o pot face, să difuzeze cele de mai jos prin mijloacele de care dispun, în toate limbile planetei, pentru ca umanitatea să cunoască poziţia acestor guverne. În această acţiune veţi primi sprijinul şi protecţia noastră.

Suferinţa majorităţii fiinţelor umane de pe planetă şi a Mamei Pământ a atins limite care au devenit inacceptabile.



Am decis să ne implicăm!

În prima fază, ne manifestăm prin popularizarea prin toate mijloacele de comunicare în masă pe care le putem proteja de la distantă. Nu vă faceţi griji!

Textul integral, necesar a fi transmis:

Deoarece situaţia geopolitică şi geofizică a planetei evoluează rapid spre o catastrofă umanitară, atragem atenţia conducătorilor statelor lumii care au mari responsabilităti faţă de umanitate, şi care până acum şi-au asigurat dezvoltarea cu ajutorul civilizaţiilor extraterestre, în schimbul angajamentului că vor asigura pacea şi liniştea pe planetă, dar s-au folosit de poziţia lor pentru a avea un control total asupra planetei. Situaţia globală este complicată, dar solutia există şi este deja amorsată.

Acest anunţ a fost scris de către Comandantul Suprem al misiunii extraterestre şi este dat în scopul de a anunţa că dacă va fi nevoie, va lua măsurile care se impun pentru ca situaţia actuală deplorabilă să nu se agraveze şi mai mult, procedând la restaurarea dreptătii şi păcii pe planetă, care să asigure prosperitatea întregii rase umane, în evoluţia ei către o civilizaţie Galactică, devenind astfel parte dintr-un sistem exopolitic mult mai mare decât se poate imagina.

Noi întelegem că acest anunţ poate da naştere la multiple reacţii, fapt pentru care vă rugăm să rămâneţi calmi, căci tot ceea ce urmează se va desfăşura în sensul trecerii rasei umane în Epoca de Aur.

Reiterăm faptul că, în ciuda gravităţii situatiei, suntem în măsură să vă asigurăm că avem soluţia ieşirii din acest impas în care a intrat civilizaţia voastră.

Pe planeta voastră există şi alte rase, venite din afara Pământului, extratereştri, cum le spuneti voi, veniti din alte galaxii şi chiar alte universuri. Aceste realităti indubitabile se regăsesc în evidenţele şi arhivele militare unde se găsesc şi materiale probatorii în această privintă.

Aceste informaţii v-au fost întotdeauna ascunse din motive de securitate, economice, politice, religioase şi din intenţia de a vă menţine la un nivel de ignorantă care să permită oligarhilor să vă manipuleze. 

Trebuie spus că rasele extraterestre sosite cândva pe planetă, au fost diferite, ca nivel de civilizaţie şi planetă de origine.

Planeta voastră este goală în interior şi în acel enorm spatiu există o civilizaţie binevoitoare, care a interferat cât s-a putut de puţin cu cei de la suprafaţă, din dorinţa de a nu interveni în evoluţia rasei umane care sunteti voi.

De-a lungul secolelor, unele rase au ajuns pe planeta voastră în căutare de resurse naturale de care aveau nevoie. Ideea descoperirii altor planete este veche şi se regăseşte şi la voi, rasa umană a Pământului. Şi voi vă gândiţi ca în viitor, pe măsură ce vă dezvoltaţi tehnica spatială, să exploraţi universul în căutarea de planete pe care, eventual, în caz de suprapopulare a planetei voastre sau a transformării ei, din diverse motive, într-o planetă care să nu mai poată asigura viaţa, să le colonizaţi.

Când aceste rase au ajuns pe planeta Pământ, au găsit fiinţe umane cu care au stabilit un mod de viaţă convenabil ambelor părti.

Băstinasilor li s-au asigurat unele tehnologii care le-a uşurat munca.

Predarea tehnologiilor către pământeni s-a făcut ţinându-se cont de nivelul de conştiinţă al băştinaşilor pentru ca aceştia să nu le folosească în războaie de cucerire şi dominare interumană.

Aceste rase, care în timp, au creat o adevărată fraternitate cu umanitatea Pământului, au venit din nou, în ultimii ani, dar mai cu seamă în ultima perioadă, ca răspuns la cererea Mamei Pământ, dar şi a multora dintre voi, să salveze sistemul vostru planetar care era foarte aproape de colaps. 

Cei care au venit sunt din diferite galaxii, multi făcand parte din organizaţii intergalactice, altele decât Federaţia Galactică a Luminii. Toţi am venit la chemarea Gaiei (Shan) şi cu aprobarea Dumnezeului acestui Univers.

Misiunea noastră este una de pace şi într-ajutorare frăţească pornită din iubirea pe care v-o purtăm. Am venit să vă ajutăm să scăpaţi de negativitate, de energiile şi de fiinţele întunericului, să vă punem la dispoziţie tehnologii avansate şi funcţiomale, să vă împărtăşim din cunoaşterea noastră care, cu siguranţă, vă va ajuta să vă ridicaţi foarte repede nivelul de viată. 

Stiind că pe planeta voastră mai există forţe întunecate, am venit corespunzător dotaţi cu tehnica cea mai avansată care să anuleze fără probleme orice opoziţie a forţelor care v-au ţinut atâtea secole în izolare şi ignoranţă. 

Am venit să vă ajutăm să ascensionaţi într-o dimensiune superioară, aşa cum prevede Programul Divin care ni s-a încredinţat de către Creator spre realizare.

Rasele Federaţiei Galactice a Luminii, sub coordonarea Comandantului Suprem al misiunii, au format o colectivitate bine închegată, chiar dacă din ea fac parte multe rase extraterestre. Credinţa noastră comună este de păstrare şi ocrotire a tuturor speciilor şi raselor din întreaga creaţie. La baza întregii noastre activităţi stau acorduri de mult în vigoare, acorduri care sunt respectate cu sfinţenie. 

În aceste acorduri sunt stipulate şi condiţiile care se impun rasei întunecaţilor de a părăsi planeta, precum şi altele referitoare la ajutorul pe care-l vom acorda rasei umane de a-şi corecta structura ADN, în care, se mai regăsesc gene care programează limitarea duratei de viată, moartea din cauza unor boli, lipsa unor abilităţi precum comunicarea telepatică, translocaţia, călătoriile în cosmos, corectarea defectelor primare, regenerarea unor organe indiferent de vârstă, etc. 

În ceea ce priveste părăsirea de către întunecaţi a planetei, programul este în derulare, amintindu-vă în acest sens că am anihilat deja unele baze ale acestora, bine ascunse sub apele oceanului planetar, sau subterane. Aceste baze sunt acum în mâinile F.G.L. care derulează un program de dezafectare a acestora.

În aceste momente istorice, toţi pământenii au o şansă rarisimă, am putea spune unică, de a evolua rapid şi în condiţii extrem de acceptabile, spre o dimensiune superioară.

Se ţine cont de particularităţile fiecărui individ, de nivelul spiritual de la care a plecat, de modurile diferite în care fiecare alege să evolueze etc. Totul este ca fiecare să se trezească la realitate, să abandoneze ura, încrâncenarea, frica, minciuna şi dorinţa de a acumula bunuri materiale prin căi frauduloase. 

Dacă ei aleg să fie un canal de transmitere a energiei iubirii necondiţionate şi compasiunii, au toate şansele să-şi ridice suficient frecvenţa de vibraţie care să le permită accesul în dimensiuni superioare. Cine nu va folosi această sansă va trebui să-şi continuie existenţa în grelele condiţii ale dimensiunii a 3-a, aşteptând încheierea viitorului ciclu, care nici măcar nu a început.

Evoluţia oferă un alt statut social, de fapt, crearea unei noi societăţi, infinit mai corect alcătuită, echitabilă pentru toţi indivizii care o formează. Noua Eră, în care cei înscrişi pentru ascensiune vor păşi, va fi una a bunăstării, fericirii şi iubirii, unde nu vor mai exista boli, ură, invidie, luptă pentru putere. 

Toti ne vom regăsi într-o mare familie a iubirii şi iertării; veţi deveni, aşa cum suntem noi, fiinţe galactice, libere să călătoriti în univers pentru a vă cunoaşte fraţii şi surorile, dar şi aspectele sufletului vostru cumulativ, existente în alte tărâmuri.

Binecuvântări!

[Continuare in partea a doua]

SURSA: 144000raggidiluceattiva.com
Immanuele Elison - Imaculata Jalailah Sophia
Traducere preluată de la blogul SPIRITUL ETERN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu