sâmbătă, 22 septembrie 2012

EVENIMENTE ! - COMFIRMARE A PROFETIILOR - 16 - 18 septembrie 2012


18 septembrie 2012: 

Cine doreşte neînţelegeri în BRICS? Ministrul japonez de Externe, Koichiro Gemba, a declarat că SUA vor intra în război, dacă Japonia va fi atacată de China. Săptămâna trecută, guvernul japonez a "naţionalizat" trei dintre cele cinci insule din arhipeleagul Senkaku / Diaoyu, după ce le-a cumpărat de la proprietarul acestora, o familie japoneză. Acţiunea a stârnit furia guvernului de la Beijing, care consideră că insulele aparţin de teritoriul chinez, motiv pentru care China a trimis în zonă peste 1.000 de vase de pescuit. 



16 septembrie 2012

RBS (Royal Bank of Scotland), J.P.Morgan, Bank of America, şi alte mari bănci internaţionale sunt anchetate în SUA pentru spălare de bani folosiţi în traficul de droguri sau activităţi teroriste, conform New York Times, care adaugă că ar fi vorba de "acţiuni anti-spălare de bani dintre cele mai avansate" în ultimii zeci de ani în Statele Unite. 

Golful Persic: în aşteptarea unui posibil atac al Israelului împotriva Iranului, deja există o numeroasă "armada" compusă din nave de luptă, portavioane, dragoare de mine, şi submarine care vin din 25 de ţări, şi se îndreaptă spre strâmtoarea Ormuz, avand ca scop "o demonstraţie de forţe" fără precedent. 

Sursa: roaim.net.tc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu