sâmbătă, 22 septembrie 2012

Protocoalele de contact cu autorităţile şi mass-media de pe Pământ (2)


(ultima parte) 
De la Federaţia Galactică a Luminii

[continuare din prima parte]

Energiile în cauză sunt reprezentate de faptul că rasa umană nu a reusit până în prezent să-si asigure o continuitate convenabilă în perspectiva dezvoltării sale viitoare.
Stationate într-un număr care a crescut vertiginos, tot mai multe nave spatiale survolează acum cerul planetei noastre si anuntarea prezentei lor din timp ar fi evitat posibilitatea declansării haosului si fluctuatiile geopolitice, cu influente directe asupra haosului geofizic de pe planetă.

Rasa umană, dar si întregul lant trofic al Pământului, au iesit slăbite după lunga perioadă a implementării sistemului de exploatare si nedreptate impus de fortele răului. Aceast proces de degradare, pentru a fi vindecat, a necesitat si mai necesită mari cantităti de energie. Energiile în cauză sunt justificate de faptul că rasa umană nu a reusit până în prezent să-si asigure o continuitate convenabilă în perspectiva prezervării vietii si dezvoltarea sa viitoare.

Federatia Galactică a Luminii informează că, în ciuda tuturor marilor suferinte, Mama Pământ, care ar fi putut distruge rasa umană ce i-a produs atâtea neajunsuri, a hotărât să nu renunte la această rasă si să medieze în favoarea noastră cu celelalte galaxii care au avut de suferit din cauza dereglărilor provocate de umanitate Pământului, pe care l-a transformat în bolnavul galaxiei.

Ceea ce se poate întâmpla în plan fizic la nivelul planetei, din cauza conditiilor precare create de om, este complet imprevizibil pentru viitor.

Cresterea energiilor negative, neîncetata ură între fiintele umane, au influentă directă asupra fenomenelor care se produc la nivelul scoartei Pământului unde, în anumite sectoare se speră ca posibilitatea producerii unor efecte drastice să fie macar diminuată dacă nu anihilată.

Dacă scenariile pesimiste îsi vor urma cursul, ca urmare a neluării măsurilor celor mai urgente de către umanitate, o mare parte din planetă va deveni de nelocuit.

Federatia Galactică a Luminii este aici, pentru a ajuta locuitorii planetei si Mama Pământ să oprească suferinta cauzată de diversele neîntelegeri si dispute, căci aceaste nemultumiri, această dusmănie nefirească, aceste dispute stereotipe nu fac bine nici umanitătii, nici planetei si trimit influente negative în galaxie, care nu vede de ce, din cauza disputelor de pe o mică si îndepărtată planetă, să se admită atentate la armonia universului.

Încă mai este valabilă intentia si strădania de a ,,salva atât mama cât si copiii." Dacă însă nu vor avea de ales, vor fi sacrificati cei mai răi în beneficiul continuitătii celor buni. Nu se va mai admite ca oamenii, în inconstienta lor, să continuie să-si distrugă planeta care face eforturi disperate pentru a-i proteja pe toti. Cu sigurantă că planeta va lua toate măsurile pentru a nu dispărea viata de pe ea, dar, pentru a-si salva existenta, nu va ezita ca, în final, să renunte la o bună parte din omenire. 

Aceasta, deoarece, în primul rând ea, va trebui să nu lase ca răul să se propage în galaxie si în univers, căci asta ar putea pune în pericol si alte planete, alte civilizatii. Guvernele lumii voastre trebuie să devină cât mai constiente de starea actuală si de solutiile care ar putea fi adoptate, în functie de gravitatea situatiei, în momentul luării unei decizii irevocabile.

Federatia Galactică a Luminii doreste ca umanitatea Pământului să trateze cu calm si prietenie toate rasele care o compun, si ai căror reprezentanti au venit să contribuie la salvarea vieții pe planetă, în primul rând prin ascensionarea în dimensiuni superioare. Tratati acest viitor contact ca pe o posibilitate minunată de a ne îmbogăti reciproc cunoasterea. 

Tot mai des veti vedea navele noastre survolând cerul planetei voastre. Cu cât mai repede se va încheia această fază a contactului dintre voi si civilizatiile vizitatoare, cu atât va fi mai bine si se vor crea conditii favorabile de demarare a proceselor din Programul Divin.

La drept vorbind, pentru rasa umană nici nu ar fi chiar o noutate de a accepta prezenta altor fiinte, din moment ce si până acum, într-un fel sau altul, au existat si există pe planetă diverse rase cu origini diferite. 

Cu sau fără noi, societatea Pământului se îndreaptă implacabil spre accentuarea caracteristicilor feminine, atât de mult timp umbrită de prezenta si manifestarea masculinului în toate laturile umanitătii. Schimbarea aceasta de polaritate va avea implicatii si consecinte profunde pe planetă, în sensul că vor deveni prioritare sentimentele de iubire, ocrotire, întelegere, calm si mult mai multă ponderatie. Din această transformare va avea de câstigat foarte mult si regnul animal, dar si sentimentul de frumos.

Omenirea se pregăteste astăzi să intre în marea familie galactică si intergalactică, fiecare devenind o fiintă multidimensională, cu posibilităti de exprimare multiple si cu însusiri pe care nu le-a mai cunoscut până acum.

Totusi, să stiti că ceea ce trebuie fiecare dintre voi să facă, nu este extraordinar de greu. În principal este vorba despre deschidere si acceptare, despre renuntarea la frică si întelegerea realitătii că nu există o moarte a sufletului ci doar calea evolutiei sau involutiei sale, si aceasta depinde numai de ceea ce fiecare suflet alege.

Sistemul este acum actualizat, mai ales prin tinerii direct interesati de schimbările rasei umane terestre alese de comanda Federatiei Galactice a Luminii, pentru îndeplinirea mandatului Creatorului. Suntem aici pentru a juca un joc diferit de cel din trecutul vostru îndepărtat.

Acum, suntem aici pentru a ne îngriji ca printr-o colaborare profundă si neezitantă, să facem împreună, din această planetă, o grădină a lui Dumnezeu, plină de frumuseti, de plante si flori de toate soiurile, de animale de diferite rase, de o faună si floră subacvatică demne de o Nouă Eră. Apele voastre vor deveni cristaline si nu vor mai otrăvi viata.

Ashtar Sheran, Comandantul Suprem, este sigur că umanitatea este, în marea ei majoritate, gata pentru schimbare pe această planetă. El este, de asemenea, convins că omul zilelor noastre este capabil de a lăsa în urmă greselile comise cîndva si este capabil de a elimina orice urmă de karmă, care-i impune o perpetuă renastere. El spune că: "Aceasta este o oportunitate pe care rasa umană trebuie să o fructifice în cel mai înalt grad si cu cel mai mare număr de indivizi. Această ocazie creată din întelegerea si iubirea Creatorului, vine după cca 60 milioane de ani. Pentru următoarea, va trebui să se astepte cam încă 6 miliarde de ani. Oricum, în functie de ceea ce omenirea va alege, există si varianta teribilă ca umanitatea să dispară în următorii 3 ani."

În ceea ce priveste istoria umanitătii, Ashtar Sheran spune că cifrele anuntate sunt reale. De-a lungul eonilor, rasa umană a dispărut complet de 5 ori, după ce fiecare civilizatie a atins cam acelasi nivel de dezvoltare socială si tehnologică, diferentele de nivel fiind date de gradul de colaborare cu civilizatiile extraterestre. În interiorul fiecăreia dintre cele 5 ere civilizationale, omenirea a trecut de 27 de ori la un fir de păr de prăpastie, de dezintegrare.

Vă aflati în fata celei de a 28-a etape. În cele 27 de etape de până acum, s-a parcurs distanta "de la grădinită la clasa a 9-a" . De fiecare dată (n.m. adică în fiecare dintre cele 27 de etape), după acest nivel, a avut loc un declin care s-a soldat cu dezastre naturale si ruperi de civilizatie. Spre deosebire de toate etapele anterioare, există acum două variante: să cădeti sau să promovati " la liceu".

Ashtar Sheran vrea să stiti că Federatia Galactică a Luminii este aici într-o misiune de pace absolută, în numele Creatorului si că durerea, suferinta, vina si pedeapsa care au făcut ca planeta să fie bolnavul universului, pot fi depăsite dacă vă amintiti că toti facem parte din UNUL. Ati pierdut examenul de licentă de 27 de ori, puteti, si ar fi cazul, ca cea de a 28-a încercare să fie o victorie. În ochii Creatorului veti avea aceeasi consideratie ca si când ati fi reusit din prima. Toti sunt siguri că, de data aceasta, o puteti face si din acest motiv au venit să vă încurajeze si să vă tină pumnii.

Creatorul a prevăzut mintile cu instrumente minunate cu care să creati, dar, din păcate, voi nu le-ati folosit la capacitatea lor. (Nota C.M.: amintesc că ființa umană utilizează doar 10% din capacitatea mintii, la nivel constient). Creatorul consideră că acest ciclu se poate considera finalizat dacă absolventii au trecut cu brio următoarele 9 domenii principale:

- Îngrijirea si întretinerea planetei, resursele sale Cycle Management,
- Cultura speciilor de animale în care fiinta umană are rolul de a le proteja si a le asigura conditii optime de evolutie, 
- Cultura lui UNU (n.m.: Creationismul) 
- Grija pentru generatiile viitoare, 
- Formarea cuantică, 
- Formarea conditiilor necesare tranzitiei,
- Gestionarea banilor ca mediu,(?)
- Pregătirea pentru Ascensionare, 
- Exopolitica.
si altele.

Deci, aflându-se în fata momentului 28, locuitorii planetei Pământ înteleg că ceva a fost gresit în relatia lor cu planeta mamă. Federatia vine cu mijloacele si modalitătile prin care omul poate vindeca rănile pe care le-a produs Mamei Pământ, astfel încât sentimentul de vinovătie să fie repede sters. 

Sunteti asteptati la Universitate, Creatorul a obosit repetând mereu aceleasi lectii! Desigur, există printre voi si absolventi, posesori ai diplomei de co-creatori eminenti. Din păcate, acestia nu sunt prea multi!

Ashtar Sheran a trebuit să coboare la nivelul de vibratie al umanitătii voastre, din compasiune si aceasta a fost pentru el o experientă dureroasă, din cauza nivelului foarte scăzut la care s-a aflat civilizatia umană. După cum cunoasteti Sheran si-a asumat întreaga vină a omenirii, ceea ce a însemnat un gest de profundă iubire si de sacrificiu.

Federatia Galactică a Luminii si Elohim au primit autorizatia de la Creator ca în viitorul foarte apropiat să apară în fata umanitătii atât în direct cât si prin intermediul canalelor de televiziune. Ne veti vedea atât în văzduh cât si pe străzile localitătilor voastre, chiar înainte de Buna Vestire (n.m.: Asta ar fi pe 25 martie 2013).

Channeled by BENEDIZIONI IMMANUEL ELEISON-IMMACOLATA JILAHILAH, SOPHIA
Sursa: 144000raggidiluceattiva.com
Traducere preluată de la blogul SPIRITUL ETERN

Sursa: roaim.net.tc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu