sâmbătă, 22 septembrie 2012

MER-KA-BA - vehiculul INVIERII / INALTARII


Textele stravechi vorbesc despre un camp de energie-informatie-lumina, care radiaza in exterior, prin intermediul corpului uman, pornind de la un anumit punct. Termenul atat in vocabularul egiptean cat si iudaic este Mer-Ka-Ba. Din egipteana el se traduce astfel :

Mer = Lumina

Ka= Spirit

Ba = Corp

Sau complexul Lumina-Spirit-Corp, al energiei care inconjoara fiecare celula a corpului uman, in mod individual, dar care inconjoara si intregul corp, ca un camp compozit. Radiind impulsuri electrice, aceasta forma particulara isi are originea in primele opt celule, care apar imediat dupa conceptie, celule care formeaza tetraedrul stelat. 

Samanta Mer-Ka-Ba este formata si ramane, in continuare, intr-un punct de la radacina primei chakre, aflate la baza coloanei vertebrale. In acest punct, sunt fixate primele opt celule, sunt ferm ancorate in centrul "geografic" al corpului omenesc. Modelul acestor celule produce planul pentru un camp radiant de energie, care se extinde pana la limitele fizice ale corpului si trece dincolo de ele. 

Corpul de lumina sau Vehiculul timp-spatiu nu este ceva separat de corp, ci este un aspect al corpului si, prin anumite directionari, antreneaza fiecare celula a corpului catre o rezonanta specifica- o rezonanta cheie. 

Steaua lui David este un simbol care ne aminteste de restabilirea legaturii ale unor aspecte subtile ale fiintei cu Dumnezeu. 

La nivelul fiecarei fiinte, datorita experientei vietii, campurile tind catre o faza dinamica, cea a rotatiei, cu anumite viteze, conform anumitor raporturi. 

Faza dinamica a lui Mer-Ka-Ba se manifesta sub forma campurilor sub o forma de manifestare plata, ca o farfurie. Pentru anumite viteze cheie si conform anumitor raporturi cheie, partea de sus si cea de jos a tetraedrelor, incep sa se apropie una de cealalta, in timp ce marginile laterale ale acestei forme se extind. Pentru aceste viteze de rotatie, multiplii intregi ai vitezei luminii, extremitatile polaritatii incep sa se neutralizeze una pe cealalta, ele trecand la o noua forma de a se manifesta. 

Campul Mer-Ka-Ba este descris, codificat, in cel mai faimos desen al lui Leonardo da Vinci. Elementul central al desenului este forma vazuta din fata, a unui om, care are bratele si picioarele desfacute, in unghiuri cheie, fiind cuprinse intr-un cerc, suprapus peste un patrat. Unghiul bratelor este cel al proportiei de 5:2. Acesta este exact unghiul format de diagonala ce uneste colturile Camerei Regelui, din Marea piramida, care este un loc vechi de initiere in tehnologia campului Mer-Ka-Ba. 

Cercul care inconjoara corpul este un cerc perfect, ce reprezinta in plan bidimensional, o sfera din spatiul 3D si e format dintr-o serie de arce de cerc, care ating varfurile unui tipar radiant de informatie, centrat la baza coloanei vertebrale, tetraedrul stelat. Patratul este o reprezentare in plan 2D a cubului din spatiul 3D si se gaseste intr-o relatie foarte speciala cu acest cerc. Textele stravechi spun ca sfera este Constiinta dusa la perfectiune, ca e cea mai pura forma geometrica pe care poate spera sa o atinga un om, in contextul experientei de pe Pamant. 

Scopul existentei fiecarui om este de a echilibra energia manifestarii fizice cu cea a spiritului: cubul cu sfera. In contextul experientei vietii, armonia dintre minte, emotie, creier si inima, realizata prin experienta, este cheia pentru indelung cautatul echilibru dintre fizic si non-fizic. 

Prin accesul constient la campul Mer-Ka-Ba, ne putem reaminti cum sa reglam reactia corpului nostru fizic la factorii externi - lumina ultravioleta, virusi si bacterii, toxine din mediu - si sa ne adaptam la schimbarile rapide ale parametrilor Pamantului. 

Accesul constient la campurile Mer-Ka-Ba este oferit de pe pozitia unei profunde iubiri si al unui respect profund fata de darul vietii si al corpului fizic, avand ca intentie aceasta iubire si acest respect. 

Orice alta intentie se va experimenta ea insasi, iar consecintele vor fi corespunzatoare, in cadrul campurilor Mer-Ka-Ba, deoarece acesta radiaza din corp in Creatie. 

REZUMAT

Termenul "Lumina" este folosit, peste tot, in textele vechi, ptr. a denumi informatia electromagnetica, radianta, de spectru larg, care include partea vizibila, pe care o putem detecta cu ochii, dar fara a se limita la aceasta. In fiecare secunda a existentei noastre, noi suntem, , imbaiati"de Lumina si de tiparele de informatie care sunt aduse de Lumina, in corpurile noastre, la nivel genetic si celular. 

De cateva mii de ani, Pamantul a "functionat" la o frecventa fundamentala de rezonanta de aproximativ 8 Hz (7,8 Hz). In cadrul studiilor efectuate asupra undelor emise de creierul uman, aceasta este corelata cu o stare de constiinta corespunzatoare relaxarii profunde; Pamantul era, de fapt "adormit". Pe baza predictiei rezultate din seria lui Fibonacci, Pamantul pare sa treaca la o vibratie fundamentala de aprox. 13Hz, care se coreleaza, referitor la functionarea creierului, cu starea de veghe. 

Codurile Creatiei din spatiul tridimensional se bazeaza pe unul dintre cele 5 modele fundamentale, cunoscute ca solidele platonice: tetraedrul, octaedrul, hexaedrul (cubul), dodecaedrul si icosaedrul, sau pe o combinatie a acestora. 

Floarea Vietii este un cod stravechi, care simbolizeaza memorarea formei umane, continuitatea dintre nastere, moarte, viata, inviere, precum si semnificarea Trecerii de la o era la alta. 

Samanta Vietii este metafora geometrica asociata modului in care tiparele cunoasterii sunt introduse intr-o lume a tiparelor pre-existente de informatie. Samanta Vietii este un precursor al Florii Vietii. 

Mer-Ka-Ba este un cuvant egiptean, dar si ebraic, care denumeste campul morfogenetic de energie-informatie-lumina, care radiaza din corpul uman, sub forma Tetraedrului dublu sau stelat. Acest model genereaza Steaua lui David. 

Mer-Ka-Ba este cunoscut drept Corpul de Lumina, Vehiculul Corpului de Lumina, Vehiculul timp-spatiu, precum si ca Vehiculul pentru Inaltare. Printr-o rotatie cu o anumita viteza, conform anumitor raporturi (9/10 din viteza luminii in vid, 300.000 km/s, conform afirmatiilor lui Drunvalo Melchizedek), campurile lui Mer-Ka-Ba creeaza anumite "cute" in retele, permitand experimentarea unor diverse dimensionalitati, in cadrul constiintei, aflate in rezonanta cu campul respectiv. 

Nota: text extras din cartea lui Gregg Braden "Trezirea la punctul zero"

Drunvalo Melchizedek despre MER-KA-BA (integral tradus in romaneste):

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu