sâmbătă, 22 septembrie 2012

Fulford: Cabala recurge la asasinate, ameninţări şi dezinformare


Asasinatele şi ameninţările cu războiul continuă să fie folosite ca presiuni în negocierile la nivel înalt

18 septembrie 2012
de Benjamin Fulford
traducere şi adaptare de Marian Apostol (AIM)

Pe măsură ce bătălia pentru controlul sistemului financiar global se apropie de un maxim, asasinate, provocări şi dezinformari grupate întro adevărată campanie sunt folosite din ce în ce mai mult.

Un exemplu este dispariţia lui Xi Xinping, cel care se presupune că va fi noul conducător al Chinei. Acesta a dispărut din atenţia publică pentru două săptămâni pentru a-şi vindeca rănile căpătate atunci când cei care îl manipulează l-au bătut "măr", conform unor surse chineze. Xi lucrează pentru Jean Daniel Cohen de la grupul francez Hoche, şi i-a fost cerut să provoace demonstraţiile anti-japoneze din China. Dl. Cohen nu i-a răspuns nimic lui Benjamin Fulford atunci cand a fost întrebat despre toate acestea.

Conducătorii mai tineri din armata japoneză au căzut în capcana acestor provocări atunci când au anunţat intrarea în război (în legătură cu disputa asupra insulelor Senkaku / Diaoyu), după care conducătorii seniori le-au demonstrat că totul nu este decât o capcană abilă.

Asasinarea săptămâna trecută a Ministrului japonez de Finanţe Tadahiro Matsushita a fost în legătură cu încercarea Cabalei de a extorca bani, conform unor surse ale Poliţiei japoneze.

Matsushita refuzase să furnizeze suma de 5.000 de miliarde USD unor agenţi ai Cabalei. Matsushita a fost obligat sub ameninţarea armei să scrie un testament, şi apoi a fost strangulat, conform unor surse din Poliţie.

Moartea fulgerătoare a lui Shinichi Nishimiya, noul ambasador japonez în China, se pare că este în legătură cu acţiuni ale Cabalei, dar încă se deruleaza cercetări în acest sens.

Aceste asasinate şi celelalte care nu au ajuns în atenţia publică, fac parte din încercarea Cabalei de a extorca sume imense de bani pentru a preveni falimentul iminent al Corporaţiei Statele Unite ale Americii (în opoziţie cu Republica Americană).

Membrii mafiei criminale a Consiliului Rezervei Federale au încercat să fure bani de oriunde au găsit. Întro astfel de manevră, generalul Rosiere a călătorit în anumite zone cu flota de nave de război pe care o conduce, pentru a fura aurul din Indonezia, Filipine, şi în alte zone, conform unor surse din Societatea Dragonului Alb.

Aurul furat a fost dus la mina Freeport din Indonezia înainte de a fi mutat în Hong Kong pentru topire. Directorul executiv la compania Freeport Mining a fost Henry Kissinger.

În alte acţiuni separate, doi agenţi ai Cabalei pe nume Keith Benedict şi Terrance Wayne lucrând împreună cu un anume Tonni din Indonezia, au pus la cale o reţea internaţională de case de schimb valutar conduse de naţionali din India. Aceste case de schimb erau folosite ca centre de strângere de informaţii cu privire la concentrarea unor mari sume de bani şi alte valori în anumite zone, pe care Cabala să le poata fura ulterior, conform unor surse CIA din Europa. Până când aceşti bandiţi vor fi arestaţi, este mai bine să evitaţi anumite case de schimb valutar.

Între timp, nenumăratele probleme din Orientul Mijlociu sunt toate coordonate sub numele de Operaţiunea Gladio, atât în Orientul Mijlociu, cât şi în Europa. Recentul film anti-Islam acuzat de provocarea protestelor musulmanilor a fost realizat de agentul nazist Terry Jones, conform unor surse MI5 din Londra. El face parte dintro grupare a lui George Bush Senior cu sediul la Frankfurt (Germania) numită COREA. Apoi, alţi agenţi nazişti au acţionat concertat provocând acte violente la adresa ambasadelor SUA şi altor ţări occidentale din zona Orientului Mijlociu.

Ei bine, majoritatea acestor incidente sunt false sau mult exagerate. Povestea uriaşă despre consulatul american din Benghazi (Libia) care a fost atacat şi omorârea diplomaţilor americani, este un prim exemplu. Tot ce trebuie să faci este să mergi la pagina Departamentului de Stat al SUA ca să vezi că în Benghazi nu a fost niciodată vreun consulat american.

Încercările de a provoca nelinişti sunt privite cu dezgust de cetăţenii din Europa şi din Orientul Mijlociu, şi devine foarte clar că aceste incidente sunt încercarea de a instaura "Noua Ordine Mondială".

Vincenzo Mazzara, membru al Ordinului Cavalerilor Teutoni, care a fost acuzat de acest scriitor (Fulford se referă la el însuşi) că a încercat să-l asasineze de 2 ori în trecut, l-a contactat pe Fulford săptămâna trecută, printrun intermediar.

Mazzara, împreună cu Daniel Dal Bosco şi cu Leo Zagami au fost înregistraţi de către surse din agenţiile de spionaj atunci când afirmau că "aproape m-au prins" imediat după incidentul în care am fost înţepat cu un ac la finalul unei întrevederi publice din luna iulie 2012.

În prezent există suficiente dovezi pentru a aduce acuzaţii de încercare de asasinare împotriva acestor trei indivizi împreună cu "păpuşile" lor japoneze Ichiro Ozawa şi Yasuhiro Nakasone.

Negocieri secrete au fost demarate între Societatea Dragonului Alb şi loja francmasonică Propaganda Due (P2). P2 a fost avertizată să înceteze acţiunile sale anti-sociale oferindui-se în schimb iertare. De asemenea, au fost avertizaţi că există anumite echipe de profesionişti specializaţi în "curăţare" şi care sunt pregătite să acţioneze imediat în caz că aceste negocieri eşuează.

Există un consens care se lărgeşte gradat atât în comunităţile de spionaj asiatice cât şi în cele occidentale, în care se arată că Roma este sălaşul unei străvechi inteligenţe artificiale care poate fi neutralizată doar prin "ştergerea" Romei. Societatea Dragonului Alb se opune distrugerii acestui valoros oraş istoric şi speră să prevină o astfel de măsură drastică.

În orice caz, deşi sunt multe detalii pe care nu le putem publica încă, putem afirma că unii dintre cei mai importanţi "actori" au declarat că vor face mişcari importante împotriva Cabalei în această săptămână. Vremea negocierilor se apropie vertiginos de sfârşit, pentru Cabală.

Articolul original în engleză: BenjaminFulford.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu