miercuri, 30 ianuarie 2013

ISUS 30.01.2013


ISUS
Schimbarea majora de energie care a avut loc in luna decembrie a necesitat pentru fiecare dintre voi sa se faca ajustari in domeniile de energie individuala,astfel incat sa va puteti angaja pe deplin cu campul de energie divina care va inconjoara si va imbratiseaza pe voi si planeta si daca nu ati facut-o cu intentie constienta si nu ati permis sa aiba loc,acest lucru se va intampla automat.
Atunci cand campurile de energie sunt reglate,va puteti astepta sa experimentati unele senzati ciudate si modificri ale dispozitiei.
Acest lucru este normal.
Ati intrat intr-un proces gradual de crestere a frecventei la un nivel cu care va puteti alinia si interactiona cu campul energetic divin si aceste ajustari le veti simti.
Aceste senzatii sunt semne foarte bune.
Ele indica faptul ca va pregateste sa va mutati intr-un ciclu pe deplin constienti si pe deplin treziti.
Multi dintre voi comenteaza despre senzatiile pe care le simt,dintre care unele nu sunt foarte placute.
Aceasta este in esenta confruntarea si eliberarea de orice aspecte lipsite d de iubire ale voastre, care au locuit in voi foarte mult timp,cu mult sub nivelul constient al vostru.
Este posibil ,ca din cnd in cand,sa va preia controlul ,cand ati reactionat intr-o situatie aparent incontrolabil,condusi de emotii puternice,care tocmai au aparut cu o ferocitate neasteptata si eventual inadecvata.
Si dupa aceia v-ati intrebat probabil ,ce se intampla pe Pamant.
Ati foarte constienti ca ati fost suparati,dar reactia voastra a fost dincolo de cea normala sau rezonabila,era ca si cum un demon va impins deoparte si a preluat controlul.
In starea voastra pe deplin constienta acest fapt nu se va intampla,pentru ca asta inseamna sa fiti pe deplin constienti ,sa nu va comportati incontienti.
Si in statutul vostru anterior,aproape inconstient,s-ar putea sa nu fi observat ca ceva neasteptat si-a facut loc ca fiind ceva normal.
Acum acest ”normal”,nu mai este acceptat de voi si este un semn de progres enorm. Felicitari!
Eliberarea de toti acesti “demoni” ascunsi,seamana un pic cu instalarea unui nou sistem de operare pe computer.
Este nevoie de timp si concentrare si implica o sarcina de invatare noua,pentru a va permite sa restaurati calculatorul cu competenta si eficienta.
Inlaturati in mod eficient toate blocarile si negarile prin inlocuirea sau modernizarea sistemului vostru de operare,sau prin netezirea a toate inconvenientele si atitudinilor din comportamente.
Acest proces va continua,veti constata ca, constiinta voastra va incerca sa fie controlata de ego-ul vostru,ca sa va controleze si sa alegeti viata voastra si asta va fi foarte evident pentru voi.
Va fi putin probabil sa mai reactionati necugetat si rapid si in consecinta sa va folositi timpul liber asa cum va doriti voi.
Fiti bucurosi de toate aceste lucruri aparute in constiinta voastra ,pentru ca atunci cand aveti constientizare,aveti toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a face fata oricarei situatii care vine.
Desigur,incepeti sa va pierdeti capacitatea de a avea comportamente lipsite de dragoste,pentru ca in momentul cand veti fi destul de constienti de ceea ce se intampla,in loc sa aveti o “clipa de ratacire”,ca emotie de foc si sa ia controlul temporar asupra voastra,acum aveti puterea sa va opriti inainte sa reactionati si poate fi infricosator,deoarece aveti posibilitatea sa prevedeti consecintele, inainte de a actiona, sau, de a reactiona.
Stiti ca sunteti responsabili pentru cuvintele si actiunile voastre,ca nu exista demoni care sa va conduca si sunteti constienti sa luati decizii sa nu va implicati.
A va implica este tentant,dar acuma veti timp sa luati o decizie,inainte sa se intample.
Trebuie sa fiti constienti pentru a nu fi ispititi.
Si astfel,fiind constienti,va puteti decide sa rezistati puternic si eficient sau puteti decide sa cedati.
Daca nu cedati ,este posibil sa apara pe moment un sentiment de libertate si bucurie,dar daca cedati va fi rapid inlocuit de un sentiment intens de esec.
Cu aceste energii noi care curg din belsug,invatati in aceasta perioada sa eliberati aspecte nedorite ale sinelor voastre egotice ,intr-un timp foarte scurt.
Legatura cu mediul vostru dintre ganduri,cuvinte sau actiuni,va fi foarte rapida,asa cum unii dintre voi probabil deja au desoperit.
Veti descoperii ca repetand la nesfasit lectii,lectii care probabil au fost de neintels inainte de constientizare ,au inceput sa revina la viata pentru a fi invatate rapid in acest mediu energetic nou si prin urmare,nu veti mai fi asediati neplacut si de necuvenite experiente care sa va strice ziua daca le invatati.
Anterior,inainte ca noile energii sa curga liber si abundent,multi doar au plutit in deriva prin viata ,intrbandu-se de ce sunt tratati asa de rau.
Acum devine repede evident de ce aveti o zi proasta si puteti face modificarile necesare pentru tiparele gandurilor voastre si comportamente, care va vor permite sa evitati situatiile care ajung in mod repetat sa va strice ziua.
Va dati masteratul la ceea ce ati uitat.
Acesta este modul cum este creat totul si voi redescoperiti acum ce sa faceti ca sa beneficiati de puterea care o aveti.
Cunoasterea este putere,iar cunoastintele voastre sunt in crestere si constiinta voastra se deschide si prin urmare este puterea voastra.
Folositi-o din belsug,cu dragoste,intelepciune in experinta Noii Ere in care v-ati mutat.
Fratele vostru iubitor, Isus
Traducere Maria
Cititi, analizati, concluzionati... Cu toti suntem Co-creatori in acest univers!
http://armadaa.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu