miercuri, 30 ianuarie 2013

UN SECRET – DEZVĂLUIRE : PREŞEDINTELE RUSIEI VLADIMIR PUTIN ESTE EVREU! DE CE LUMEA E CONDUSĂ DE EVREI?


putin-evreu
Cum bunicii ş istrăbunicii mei sunt de origine rusă, încă de mic am fost învăţat să scriu şi în alfabetul chirilic; de asemenea, cunosc şi puţină rusă (cât de cât să mă descurc). De ce spun asta? Pentru că pe blogurile ruseşti găseşti destule informaţii interesante, care, de obicei, nu mai sunt traduse şi în engleză. Ca, de exemplu, despre preşedintele rus Putin.
De pe Wikipedia citim o biografie oficială a lui Putin, în ceea ce priveşte originea părinţilor, bunicilor şi străbunicilor săi. Astfel, putem citi acolo că Vladimir Putin s-a născut în 7 octombrie 1952 în Leningrad, avându-l ca tată pe Vladimir Spiridonovich Putin (1911–1999), iar ca mamă pe Maria Ivanovna Putina (născută Shelomova; 1911–1998). Bunicul de pe tată a lui Putin s-ar fi numit Spiridon Ivanovich Putin (1879–1965) şi a lucrat ca bucătar pentru Stalin şi Lenin (oare bănuia bucătarul Spiridon Putin că nepotul său va conduce Rusia, la fel cum conducea stăpânii săi?). Aici însă începe misterul. Chiar Wikipedia recunoaşte că ascendenţa lui Vladimir Putin este un mister, întrucât nu există nicio înregistrare al vreunui persoane care ar avea numele de familie “Putin”, în afară de bunicul său, Spiridon Putin. Ceea ce ne duce la concluzia clară că Bunicul sau tatăl lui Vladimir Putin şi-au schimbat numele de familie, pentru a-şi ascunde adevărata origine.
Dar care ar fi aceasta?
Aici intervin bloggerii ruşi. De pe Newsland.ru şi blog.kp.ru aflăm că strămoşii actualului preşedinte rus sunt…evrei! Astfel, se pare că numele real al tatălui lui Putin era…Epstein, un tipic nume de evreu. Dacă ţinem cont de faptul că pe mama lui Putin o chema Sholomov (alt nume de evreu), de aici tragem concluzia că Putin nu e altceva decât un evreu pur sânge. Tot de la aceşti doi bloggeri, aflăm că unul din posibilii strămoşi ai lui Putin ar fi Mordkhe Blinchikov, un evreu ce făcea parte din organizaţia internaţională evreiască International Jewish Labor Bund. Uitaţi-vă la poza sa din stânga…nu-i aşa că seamănă mult cu Putin?
putin_blinchikovputin-mordehai
Oare de ce părinţii lui Putin, dar şi preşedintele actual al Rusiei au vrut să-şi ascundă adevărata identitate?
Încă o dată se dovedeşte faptul că lumea e condusă de evrei…
Sursa:  Secretele lumii
http://basarabialiterara.com.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu