vineri, 8 februarie 2013

2013 - CE URMEAZĂ?

Mesaj de la Kryon
(6 ian. 2013;channeler: Lee Carroll) 

   (prima parte)


Salutări, dragii meisunt Kryon dinServiciul Magnetic.

Acest mesaj special,  este primul pe care-l transmit în anul 2013.

Știu că vă puneți întrebarea: "Ei bine,acum că am depășit marcajul lui 2012, ce urmează?" Aceasta este o caracteristică a ființei umane, mereu scrutătoare a viitorului și neinteresată de trecut, de energiile care urmează să fie puse în locul celor vechi. Eu vreau să vă spun"opriți-vă și vedeți ce lăsați în urmă voastră!” Aceasta deoarece pentu a afla ce-ți va apărea în față, trebuie să știi și să înțelegi ce este în spatele tău.

În spatele vostru se află opera construită cu vechile energii, care acum nu vă mai sunt de folos, ba, chiar au devenit un obstacol în înaintarea voastră.

Kryon Timing
Pentru cei care nu au știut sau au uitat, le amintesc că sosirea mea în 1989 a fost un precursor al potențialităților care urmau să-și arate utilitatea astăzi. Dacă nu s-ar fi schimbat conștiința planetei, dacă nu ar fi avut loc Convergența Armonică din 1987, astăzi nu prea mai aveam cu cine discuta pe Pământ. Viața voastră ar fi luat un cu totul alt curs. Ideea este că voi ați creat acea energie care mi-a permis să am acces spre inimile voastre și să vorbesc celor care au vrut să asculte, despre nivelul lor spiritual și ce ar trebui să facă pentru evoluția ființei lor. Aș putea spune că eu nu am creat nimic, de când am sosit, ci v-am mobilizat pe voi să creați. Toate realizările obținute sunt urmări ale deciziilor voastre.

Opriți-vă pentru un moment și vedeți ce este acum în jurul vostru, unde ați ajuns și comparați cu acea tristă și disperată situație în care v-ați aflat voi și planeta voastră. 
 În ultimii ani ați suportat șocul energiilor celor mai dure de care ați avut parte, voi și planeta voastră, de când civilizația umană a apărut pe Pământ. În trecutul lungii voastre istorii ați fost obligați (de fapt, ați fost convinși prin promisiuni deșarte) să întoarceți spatele Luminii și să vă îndreptați spre catacombele întunericului, acolo unde vă așteptau dezamăgirea, ura, minciuna, boala și sărăcia. 
 Cu cca 18 ani în urmă planeta voastră a atins cel mai scăzut nivel al conștiinței și s-au produs cele mai cumplite manipulări ale ființei umane (Nota C.M.: cuprinde, probabil, și perioada mineriadelor în România). Multe drame s-au petrecut în acei ani, dar mulți dintre autorii morali sau executanți ai acelor tragice momente se mai plimbă liberi printre voi, fără să-și reproșeze ceva.
Ohunii dintre voi spun"asta se petrece de multKryon!"  Într-adevăr, dar în ultimii 18 ani,manifestările s-au acutizat, aceasta și pentru că se apropia alinierea galactică.

Această aliniere a fost mai mult decât o aliniere obișnuitădagii mei. Ea s-a produs între Pământ, Soarele vostru și Centrul Galaxiei noastre (n.m. Soarele Central al Galaxiei). V-ați aliniat adică cu punctul central al creației voastre. Acest marcaj s-a realizat mai ales în plan energetic, dincolo de o aliniere conform astrofizicii cerești. În această conjunctură, s-au integrat și precesiile echinocțiilor, totul fiind prevăzut și în calendarul acelei civilizații apuse, Mayașii. Cred că este interesant să cunoașteți că evenimentele acestea au fost de mult prevăzute în Programul Divin. Prin falia energetică formată, Pământul a ”văzut”și străfundurile întunecate ale Căii Lactee.

În perioada ultimilor 18 ani s-a creat un potențial capabil să ”planteze semințele noii conștiințe”, care vor încolți și vor crește rapid în vremurile viitoare. 
Eliberați!Acum, totul începe să se schimbeși primul lucru care se întâmplă este ceea ce vom numireclădirea corpurilor. Trebuie să înțelegeți că schimbările spirituale au nevoie de mult timp ca să se producă. Aceste schimbări nu pot avea loc la termene exacte, într-o limită de timp prestabilită.
Daca ești culturist și ai ridicat o greutate ținând-o astfel un anumit timp, după ce o lași jos, vei avea nevoie de un timp de refacere necesar mușchilor să se elibereze de produsele de ardere care au avut loc și să se relaxeze, pentru a se putea pregăti de un nou efort. În acest exemplu puteți înțelege cum alternează stresul încordării cu destinderea și recăpătarea echilibrului. 

Această metaforă spune: ” după o luptă stresantă cu vechia energie, ai nevoie de o pauză pentru refacere”. Vechia energie se repliază și ea, la rându-i, încercând să se refacă pentru a rezista unei noi tentative de a fi eliminată.      Înțeleptul va aștepta momentul favorabil pentru a relua confruntarea, când va fi suficient de pregătit pentru a depune un nou efort. Va repeta aceste asalturi asupra vechiului până când acesta va ceda.  
Energia veche este pur și simplu o energie fără lumină (adică fără înțelepciune)și ea va continua să se opună asalturilor până la epuizare, căci ea nu are puterea de a discene momentele favorabile sau mai puțin favorabile, care s-o avantajeze și nici nu știe când  opozantul va lua o pauză. Faptul că vechiul nu are de ales, va fi nevoit să stea măreu în poziția de așteptare, ceea înseamnă, de fapt, un efort, un stres, o epuizare. După fiecare asalt, vechiul va fi tot mai epuizat.  
Ajutorul de care ființele se vor folosi în lupta cu vechile energii va veni din partea structurii cristaline a celulelor care sunt în proces de schimbare.
Continuând metafora: este, dacă vreți, un proces prin care se schimbă ”armamentul”, care va constitui marea surpriză ce i se pregătește vechii structuri, armament la care adversarul nu va mai avea cu ce să riposteze.
Întunericul
Pentru că Gaiei i s-a schimbat gridul (matricea energetică ce înconjoară planeta) și s-a dorit ca marcajele anului 2012 să fie transferate în 2013, normele prin care se confruntă lumina cu întunericul s-au schimbatPe viitor, lumina va avea un impact mai puternic asupra sistemului planetar al Pământului. După cum cunoașteți, întunericul nu este opusul luminii ci absența acesteia. Deci, întunericul este zona neumplută de lumină dar în care mai există o formă foarte slabă de energie. Înainte de a continua, haideți să vedem ce este ”conștiința întunericului”.

Intunericul si lumina sunt stări, niveluri, nu entitățiEle reprezintă modul în care oameniigândesc și emit valuri ale conștiinței care-i influențează pe alții să creze paradigme pe PământAșa că, atunci când spunem"întunericul dorește acest lucru” ne referim la faptul că există grupuri de oameni care nu au nicio lumină și acționează împotriva legilor divine. Ei sunt opusul Lucrătorilor în Luminăadică grupurilor de oameni care s-au trezit, îl caută și-l găsesc pe Dumnezeu în ființa lorAceasta posibilitate este disponibilă pentru întreaga omeniredin moment ce Dumnezeu este în interiorul fiecărui suflet de pe planetăPentruun timp foarte lung, pur și simplu nu a existat nici o înțelegere a omului pentru această realitate, care poate fi evidențiată de fiecare ființă umană, dacă face această alegere.
Deci, bătălia a fost întotdeauna una de conștiință și cât de multă lumină ar putea fi asimilată pentru a-l percepe pe Dumnezeu în ființa voastră. După cum știțicea mai mare parte a omenirii a ancorat o slabă lumină a conștiinței, care nu s-a schimbat prea mult de-a lungul secolelor. Aici nu mai era vorba despre bunătate sau răutate ci despre un consens devenit aproape general, la nivel de popoare și civilizații în care imposibilitatea de a te apropia de Divinitate devenise un fel de tabu, pe care forțele întunericului l-au exploatat din plin. 
Unii ar putea numi acest comportament ca fiind o caracteristică ce se regăsește în natura umană. Și vechea energie are o caracteristică pe care mereu și-a evidențiat-o, și anume: lupta împotriva schimbării. Tot ceea ce a fost clădit pe baza vechilor energii, se opune oricărei idei de progres, de schimbare. Vechea gândire, exponent al vechilor energii, se străduiește să țină lumea, societatea, în vechea paradigmă. Totdeauna reprezentanții vechiului vor nega orice evidențe, vor susține că toate sunt precum au fost ieri, acum o sătămână, acum un an,... totdeauna. Ființele umane care nu numai că nu doresc, dar nu recunosc schimbările, sunt produse ale dualității , ale straturilor celor mai de jos ale dimensiunii a treia. Când asemenea produse umane constată că, totuși, împotriva dorinței și convingerilor lor, lumea se schimbă și acceptă din ce în ce mai mult noul, ele ” își ies din minți”, se dedau la orice acțiune, indiferent cât de irațională ar fi, cu singurul scop de a ”ține lumea în loc”. Unii dintre acești împătimiți ai trecutului adoptă o altă tactică prin care se cramponează de ceea ce este vechi: declară că ceea ce se propune cu titlul de noutate, a fost, ehei, de mult realizat în societatea care i-a avut pe ei la cârmă. ”Ce mai vreți să schimbați, nu vedeți că eu am operat schimbarea înainte de a vă încolți vouă ideea?” Lupta cu asemenea specimene este dură din cauza faptului că ei au avut grijă să-și creeze rețele de influență și manipulare, mai cu seamă prin mass-media pe care au acaparat-o.
Lee
Începutul Istoriei Moderne.
Orce om onest și atent, nu poate să nu observe că lumea se schimbă, și asta este o urmare firească a schimbării vechilor energii. Ani la rând lumina divină, care s-a trimis pe planetă, a fost modulată cu informațiile necesare schimbării umanității voastre. Istoria Noii Lumi, Lumii Moderne, a început să fie scrisă în viața societății și imprimată în structura intimă și profundă a ființei umane. Multe civilizații ale universului au trecut prin ceea ce treceți voi acum. Viitorimea își va aminti mereu de aceste începuturi, care reprezintă perioada nașterii civilizației umane modene. Cei care vin își vor aminti de acest prezent ca despre ”Acele zile ale barbariei, când omul se vedea separat de Dumnezeu ”. Spre acele vremuri vă îndreptați, deși o faceți exasperant de încet. 


Plantarea semințelor
Eu am folosit metafora plantării semințelor de mai multe oripentru a vă ușura înțelegerea. Voi mai folosi una, pe aceeași temă. 

În timp ce vă luptați cu vechile energii, nu v-ați mai putut ocupa de prepararea patului germinativ în care să puneți semințele viitoarei voastre generații. Grija voastă a fost doar să supraviețuiți ca specie. Acum este perioada în care începeți să vă îngrijiți și de aceasta.Sămânța pe care o pregătiți este de alt soi, diferită de cea de până acum. În germenii acestor semințe veți introduce formula multidimensionalității voastre, a vieții libere de orice fel de boală și a unei veți îndelungate, pe care o veți trăi în iubire, îndestulare și deplină libertate. 
Printre cei aflați în această sală am auzit un apel: "Ajută-mă, ajută-mă!" Acelui suflet vreau să mă adresez: ” tu ceri ajutor pentru că nu știi cine ești. Suflete iubit, toată puterea de care ai nevoie se află în tine. Dacă ceri să fii ajutat însemnă că nu te afli în echilibru. Relaxează-te și descoperă-ți adevărata putere care se află în ființa ta. Pe tine, ca și pe oricare dintre voi, te cunoaște Dumnezeu. Descumpănirea ta actuală este temporară. Vei înțelege că niciodată Dumnezeu nu te-a părăsit. Ai încredere în Tatăl tău ceresc! Relaxează-te, vei supraviețui!” 
Pentru a vă semăna câmpurile, voi vă produceți mai întâi sămânță de cea mai bună calitate, vă curățați ogorul de buruieni, îi neteziți denivelările, încorporați îngrășămintele, semănați și udați. Totul se face pentru ca atunci când apre Soarele, semănatul să se fi încheiat.Câmpurile voastre nu sunt gata acumașa că trebuie să vă organizați munca și să o încheiați în timp util. 
Prin toată această metaforă trebuie să înțelegeți că a venit vremea când trebuie să vă pregătiți. Ați fost ajutați să îndepărtați buruienile, vi s-au creat condițiile de a obține sămânța de care aveți nevoie. Vouă vă revine sarcina să pregățiți patul germinativ, să puneți sub brazdă sămânța și să așteptați razele soarelui.
Anul 2013 este într-adevăr un an de demarcație între intenție și manifestareAnul acesta veți însămânța. Puneți sub brazdă sămânță selectată, fără neghină! Plantați în guverne, în economie, în școli, în gospodărie și în familie înțelepciunea, iubirea, integritatea și supraveghiați ca plăntuțele care apar să crească drept către soare.  

SURSA: wakeningtothedivine.wordpress.com
(C.M.)
              ascensiuneaspiritului.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu