vineri, 8 februarie 2013

Chemtrails pe cerul patriei noastre - 5 februarie 2013

Cerul patriei noastre a fost brazdat cu furie, marti 5 februarie 2013, de avioane care  au lasat chemtrails. 
Cred ca a fost cea mai intensa activitate de acest gen pe care am vazut-o pana acum. Au avut un fel de meticulozitate nimicitoare, ca si cum doreau sa nu scape milimetru patrat fara sa-l otraveasca. 
Avioanele au zburat cu viteza mare si ma intreb daca au vizat doar Romania (putin probabil ) sau a fost vizata toata Europa sau mai mult.
Oricum, cele care au zburat peste Romania au depasit sigur granitele tarii, deoarece zburau cu viteza mult prea mare.

Aceste poze le-am primit pe mail de la un colaborator de nadejde.
Multumesc mult si daca mai aveti astfel de materiale le  astept pentru a le face cunoscute.









Sursa: primit pe mail

3 comentarii:

  1. Ma intreb cand vor putea fi stopati , si de catre cine ? Pe cand va veni schimbarea , deocamdata negativitatea pare sa predomine pe Pamant . Spuneati ca sunt doua scenarii posibile unul bun - o era a abundentei pentru toti oamenii , si unul rau , in care elita neagra va conduce , va supraveghea tot ce misca , iar oamenii nu vor fi tratati decat ca simple instrumente in folosul puterii . Am sperat mult ca anul 2012 sa aduca o schimbare , sau cel putin sa reprezinte punctul de cotitura al istoriei umanitatii . As vrea sa cred in continuare ca omul se poate schimba , dar majoritatea lucrurilor, faptelor , gandurilor din jurul nostru sunt pline de negativitate, si nu au nimic in comun cu o noua era, a armoniei, a bunatatii ,a iubirii , a fericirii si sperantei !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragul meu,
      Schimbarea se intampla acum, in aceste zile pe care le traim!
      De aceea tot incearca "cei rai" sa ne stopeze evolutia. Inclusiv aceste chemtrails sunt o dovada palpabila a acestor lucruri.

      Nu dispera!
      Schimba-te tu, schimba cati mai multi din jurul tau si se va schimba lumea!

      Doamne ajuta-ne sa ne indeplinim misiunile vietii cat mai bine!

      Sfatuitoarea

      Ștergere
  2. Haideti sa ne organizam, sa facem cunoscut acest fenomen science fiction. O sa abordam oamenii din media care nu stiu ca sunt folositi pentru promovarea si sensibilizarea populatiei romane la chemtrails - VEZI VIDEOCLIPUL DE LA HI-Q - LUNI !!! incredibil folosesc chemtrails direct in clip - si nu ma refer la avioanele de acrobatie

    DE CE CLIPUL DEAD MAN WALKING - SMILEY , STEFAN BANICA - CE E DRAGOSTEA, DJ PROJECT - BUN RAMAS - AU CEATA IN FUNDAL SI O IMAGINE STEARSA - PENTRU A NE FACE SA NE OBISNUIM CU ASTA!! CU CEATA CHEMTRAILS!!

    este de ajuns sa folosim mediul on-line pentru promovarea ideilor catre personaje din media . putem incepe cu K-GULA care e pe facebook si apoi cu ceilalti artisti care nu-si dau seama ca sunt manipulati.

    Dana Savuica a facut o referire la CHEMTRAILS destul de voalata intr-un interviu la ea acasa, sunt increzator ca oamenii educati cu ratiune si intuitie vor cerceta si de aici trebuie sa pornim!!!

    EU AM INCEPUT ACTIUNEA DE AICI :

    http://www.mihaisturzu.ro/blog/contact/



    exemplu din america :

    http://www.youtube.com/watch?v=rAxXyMAmBMs

    RăspundețiȘtergere