vineri, 8 februarie 2013

Sistemul corpului 5D partea a doua


Pentru aceia dintre voi care (la fel ca mine) au asteptat ca vindecarea sa inceapa sa-si faca efectul la nivelul (fizic) cel mai dens, se pare ca, în sfarsit, e posibil ca ea sa apara. Pleiadienii spun ca va avea loc o crestere sesizabila a starii noastre fizice de bine, care va ajunge la cote si mai inalte, dupa incheierea transferului. Ca, pe langa faptul ca trupul nostru va cunoaste o reinviere a energiei, o vitalizare si un grad de sanatate umana, pe care nu l-am mai intalnit în aceasta viata, în final, el va ramane indeajuns de mult timp, astfel ca noi sa facem si sa mentinem un plan. Sa nu ne entuziasmam prea mult.
Iata cum sta insa treaba… acum, ca ne aflam pe un nou teritoriu, cu o noua constiinta, nu ne putem lua cu noi vechile povesti si „sa ne asteptam la minuni”… de exemplu, nu mai putem continua sa-i spunem intr-una corpului ca este subred si, în acelasi timp, sa ne asteptam ca el sa se vindece. Mintea noastra este harta pentru starea de bine a corpului, iar în 5D ea inseamna, intr-adevar, foarte mult. Aici, daca corpul ne raspunde cu boala sau lipsa de aliniere, inseamna ca gandul nostru precedent a fost bolnav sau nealiniat, deoarece cream un tipar cu gandurile noastre, iar sistemul corpului reflecta acel gand… chiar rapid!
Consiliul ne indeamna ca acum sa incepem sa cream si sa ne incredintam unei noi harti a mintii pentru corpul nostru… o harta care le spune (total constient) celulelor, exact ce ne-ar place ca ele sa faca, în loc de ceea ce nu vrem ca ele sa faca sau si mai rau… ceea ce ne temem ca ele vor face. Retineti ca bunastarea fizica/boala nu NI se intampla noua, ci din CAUZA noastra. Suntem fiinte constiente, care co-cream acum în mod constient, cu sistemul corpului nostru si mi se reaminteste ca, odata ce a disparut frica, fiind complet stearsa din celulele noastre, realinierea/bunastarea poate avea loc instantaneu.
Acum suntem la acest nivel de aptitudine/potential, astfel incat lucrul cel mai bun pe care il putem face, în sprijinul transfigurarii noastre, este sa ne debarasam de vechea harta a mintii – care detine programe de deteriorare, imbatranire, boala, decadere si moarte – si sa o inlocuim cu noul program de autorefacere celulara, armonie, sanatate, vitalitate, bunastare si, mai presus de toate, regenerare. Regenerarea celulara este spirala naturala, ascendenta, evolutiva, din ADN-ul si din sistemul corpului nostru din 5D.
Acum este momentul sa ne eliberam de toata programarea noastra veche… pentru totdeauna (nota pentru sine). Ea include orice program care ne limiteaza, ne ameninta sa ramanem mici, dar mai ales acele programe care ne impiedica sa ne simtim, fizic, bucuria (divinitatea) in lumea materiala.
Aflu ca motivul este acela ca, daca/atunci cand ne eliberam de corpul de durere/frica, ne vom imbarca, fizic, în cea mai mareata aventura umana traita vreodata si ca vom fi capabili de foarte multe lucruri, de neimaginat pana acum. Lucruri cum ar fi sa faci baie SI sa te imbraci… in.aceeasi zi? Nemaipomenit!
Insa vorbind serios, potrivit Consiliului, doua dintre aptitudinile cele mai uimitoare ale noii forme umane sunt aptitudinea de a-si mentine si sustine bucuria si adaptabilitatea. Ei spun ca atunci vom fi uimiti de costumele noastre spatiale stelar-umane… ca oriunde vom merge, indiferent de lucrul la care vom participa, sistemul corpului nostru va putea simti/pastra bucuria si, de asemenea, se va aclimatiza si autoregla, ca sa ne asiste.
Exemplele pe care ei le dau sunt: daca vom avea nevoie de vitalitate, inteligenta corpului nostru va atrage, în mod automat, mai multa energie (Sursa/adamantina) din aerul pe care il respiram… sau daca ne vom confrunta cu energii discordante în mediul nostru, sistemul corpului nostru va asigura automat un camp de forta sau un tampon de protectie.  Indiferent de ce anume avem nevoie pentru starea de echilibru fiziologic, ne va fi furnizat – daca nu automat, atunci prin capacitatea noastra de a ne programa celulele, doar printr-un gand sau o intentie.
La incheierea transferului, energia fortei vitale universale va ramane activata în celulele voastre, insa e posibil sa existe situatii în care sa trebuiasca sa va conectati constient la campul unificat, în scopul de a va revigora sau de a va mentine echilibrul în lume. – CSP
Odata ce aceste aptitudini incep sa-si faca efectul pe deplin, ei spun ca increderea noastra va creste, ca ne vom simti mai putin sensibili si vulnerabili la lumea/energiile din afara si ca vom castiga increderea de „a ne trai viata mai mult în afara”, deoarece vom sti… din experienta… ca suntem, în permanenta, hraniti si ingrijiti.
Cei din lumea nevazuta spun ca aceasta va fi o experienta unica si ca vom vorbi mult mai în detaliu despre aceste aptitudini noi, atunci cand va veni vremea – insa, în momentul de fata, energia noastra va fi cel mai bine gestionata, parcurgand urmatoarele opt saptamani.
Rezumat
În final, cei din CSP doresc ca eu sa va impartasesc un scurt instantaneu despre tabloul mai de ansamblu, asa cum il vad ei:
Mi se ofera analogia ca ne-am imbarcat în avion, stam pe pista de decolare, iar motoarele sunt pornite. Exista o pauza scurta, inainte ca rotile noastre (Jupiter?) sa inceapa sa ruleze inainte – insa, odata ce o fac, va avea loc o crestere a energiei cinetice care, în cele din urma, va face ca avionul sa-si ia zborul (la echinoctiu?). Odata aeropurtati, vom continua sa urcam spre inaltimi din ce în ce mai mari, astfel incat, pana la solstitiul din iunie, ne vom fi atins – si sa speram ca ne vom mentine la – noua noastra altitudine de croaziera. În acel moment, presiunea din cabina va fi echilibrata, semnalul luminos pentru centura de siguranta se va stinge, iar noi vom putea socializa cu toti colegii nostri pasageri, care s-au imbarcat in zborul spre noul Pamant.
Chiar daca ne vom intrupa dupa echinoctiu, fiind total în sinele nostru 5D si aliniati cu noua noastra realitate, mie mi se pare ca iunie va fi momentul în care chiar ne vom simti gata sa ne bucuram pe deplin de noi insine cu lumea exterioara, care este intreaga tema a acestui an… echilibrarea lumilor noastre interioare (feminina) si exterioare (masculina).  Va fi o calatorie placuta?  Definiti placuta. Va fi mai putin intensa? Probabil. Va fi ea si nesuferita? Si mai probabil. Dar daca ceea ce aflu este corect, urmatoarele cateva saptamani ne vor da macar o idee vaga despre care va fi, în curand, realitatea noastra permanenta.
Primavara (in emisfera nordica) este binestiuta ca fiind o perioada foarte provocatoare de renastere, de reinnorire si trezire… adaugati la asta finalizarea intruparii/invierii/ manifestarii Christului nostru launtric si avem ceea ce ar putea constitui alte cateva posibile serii de reality-show (sa privesti altioameni traindu-si viata) si de surfing pe canapea. Spun si eu, asa. Daca nu, macar putem fi pregatiti pentru asa ceva. Desi nu e niciodata cu-adevarat posibil, nu-i asa?… în special atunci cand deja vin peste noi acele ameteli de primavara, sangerari nazale, dureri de sinus, sensibilitate la lumina si  motaieli care te fac sa fii buimac… completari ale fuziunii pituitarei/pinealei, necesare unei mai bune echilibrari a energiilor noastre masculine/feminine, la absolut fiecare echinoctiu.
Perspectiva mea umana este ca trebuie sa folosim cat putem de bine (cuvinte cheie) luna februarie si, atunci cand avem la indemana o oarecare claritate a mintii 5D… sa redevenim constienti de desfasurarea noii noastre vieti. Acum, cand e posibil sa simtim, în sfarsit, ca ne miscam în directia buna, CSP spune ca noile proiecte, noul nivel al scopului, noi forme de prosperitate, noi relatii, noi inceputuri la toate nivelurile vor incepe sa se deschida spre noi… chiar daca temporar. Sper ca acest lucru inseamna o luna activa si productiva, în care lumea noastra exterioara incepe sa evidentieze în mod clar, noul nostru drum, inainte de urmatoarea noastra reexaminare interioara – dar orice ne iese în cale, trebuie sa ramanem deschisi si intr-o stare de credinta/incredere/cunoastere ca toate conduc catre dorintele si creatiile noastre indelung mentinute si sincere.
Mai aflu ca februarie va avea sa ne ofere foarte multe lucruri cu privire la schimbarea modului în care vom incepe sa ne folosim noul nivel de constiinta în lumea exterioara… mai ales atunci cand e asociat cu scopul. Daca nu sustinem 100% crearea exact a lucrurilor pe care NOI le dorim – si nu a celor pe care altii le asteapta de la noi – acest lucru va fi sesizat în aceasta luna si va necesita sa fie indreptat. În mod constant si repetat, vom fi indemnati sa facem un efort conjugat de a ramane în adevarul nostru autentic si datator de putere, astfel ca acum sa cream doar în acord cu dorintele inimii noastre.
Învatam de foarte mult timp cum sa avem responsabilitatea pentru lumile noastre interioare. Anul acesta are ca tema sa ne sculptam lumile exterioare (si trupurile!), astfel incat ele sa reflecte, în totalitate, acel echilibru launtric. Aceasta este o luna importanta în general… perioada în care incepem sa ne planificam primii pasi din noua noastra viata, intr-o lume cu adevarat noua.
Ca intotdeauna… am inteles acestea.
ThinkWithYourHEART.com ©Expect Miracles, Inc. 2012  Toate drepturile rezervate. Permisiune oferita de a copia si redistribui DOAR VERSIUNEA GRATUITA a Raportului 5D, cu conditia sa ramana integral si neschimbat continutul, sa se recunoasca total meritul autorului si sa fie distribuit gratuit.
Traducere Ana Nicolai

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu