vineri, 8 februarie 2013

“Tribunalul vaccinurilor” acorda milioane de dolari copiilor bolnavi de autism


Pe tacute si fara prea multa zarva, Programul federal de Compensare a Vatamarilor datorate Vaccinurilor (Vaccine Injury Compensation Program -VICP), sau mai precis tribunalul paiatelor aprobat de congresmeni cu unicul scop de a apara industria vaccinurilor de daunele ce ar trebui platite pentru vatamari cauzate de vaccinuri, a admis practic ca vaccinurile provoaca autism. Asa dupa cum a fost raportat deHuffington Post, inca doi copii care au dezvoltat autism ca urmare a unor vaccinari obisnuite au primit milioane de dolari pentru a-i ajuta sa plateasca ingrijirea specializata necesara pentru tot restul vietii de care au nevoie datorita vatamarii lor.
Primul caz a implicat un baiat de zece ani numit Ryan din California care a regresat rapid intr-o Tulburare de Spectru Autist (autism spectrum disorder – ASD) ca urmare a
autism
 unor vaccinari obisnuite primite intre 2003 si 2005, si in mod specific combinatia de vaccinuri antipojar, oreion si rubeola. Anterior primirii vaccinurilor, Ryan era un copil perfect sanatos cu progrese destul de mari in raport cu varsta lui, potrivit rapoartelor. Dar dupa primirea vaccinului pe 19 dec. 2003, a dezvoltat rapid o encefalopatie, sau inflamatie grava la creier.

Familia si prietenii lui Ryan au fost martori inaintea tribunalului de fatada ca efectele cumulative ale primirii de catre baiat a vaccinurilor multiple intre 2003-2005 l-au facut sa sufere “tulburari intermediate neuroimunologic sub forma astmului si ASD(tulburari de spectru autist), o reclamatie pe care guvernul federal a admis-o ca adevarata cativa ani mai tarziu. Familia lui Ryan a primit in cele din urma compensatii pentru “vatamarea provocata de vaccin” dar detaliile pertinente despre caz au fost sigilate, inclusiv detalii despre faptul daca Departamentul de Sanatate si Sevicii Umane ( Department of Health and Human Services - HHS) a fost de acord cu decizia tribunalului.Puteti citi mai multe despre cazul lui Ryan in lb. eng. aici:

In mod similar, o tanara numita Emily a dezvoltat o tulburare cu convulsii si o forma de ASD cunoscuta ca tulburare de dezvoltare generalizata fara nici un altfel de cauze specifice (pervasive developmental disorder not otherwise specific – PDD-NOS) ca urmare a vaccinarii anti difterice+tetanus+tuse convulsiva(DTaP -diphtheria, tetanus, and pertussis), ca si a vaccinarii antipojar, oreion si rubeola – ROR (MMR – measles, mumps, and rubella) , HiB (haemophilus influenzae tip B), si Prevnar (vaccin antipneumococic conjugat) la doar un an si trei luni. Potrivit plangerii facute de Emily, fetita a dezvoltat o febra de aproape 41 gr. Celsius ca urmare a vaccinurilor, febra care a devenit tulburare convulsiva, episoade de convulsii puernice si iritatii de tipul pojarului.
Initial, guvernul a incerca sa nege ca vatamarile Emily-ei erau cauzate de vaccinuri. Acuzatii au incercat chiar sa nege in primul rand ca Emily s-a imbolnavit. Dar s-a determinat in cele din urma ca tanara Emily intr-adevar a dezvoltat ASD, si guvernul a fost de acord sa incheie cazul prin acordarea catre familia Emily-ei de compensatii pentru vatamari induse de vaccinuri. In cazul lui Emily, guvernul nu a admis niciodata fatis ca vaccinurile erau cauza vatamarii ei, dar actiunile guvernului prin renuntarea la aparare dovedesc ca nu exista alta explicatie logica.
Cazul Emily-ei este detaliat in continuare aici:
http://www.huffingtonpost.com/david-kirby/post2468343_b_2468343.htmlTribunalele au admis pe tacute in trecut faptul ca vaccinurile pot cauza autism si vatamari cerebrale.

Cu ceva timp in urma, in 2008, Curtea Actiunilor Federale a Statelor Unite a admis de asemenea ca vaccinurile, si in special cele ce contin conservantul pe baza de mercur Thimerosa, pot cauza autism. O tanara, a carei identitate a fost sigilata si trecuta la secret pentru protejarea familiei, a primit o compensatie dupe ce o serie de vaccinuri au facut ca sa dezvolte simptome de autism sever, inclusiv pierderea capacitatilor verbale, lipsa de raspuns la indrumari verbale, si lipsa de contact vizual, printre alte multe simptome.
Cu un an inainte, un tanar baietel numit Bailey a primit si el compensatii dupa ce a suferit o serie de convulsii si a dezvoltat Encefalomielita Diseminata Acuta (Acute Disseminated Encephalomyelitis – ADEM) ca urmare a vaccinarii cu ROR. Familia lui Bailey a primit in cele din urma compensatii pentru vatamarile baietelului, dupa ce tribunalul a admis cu sovaire ca acestea au fost cauzate de vaccin.
Iar in final, anul trecut , un tribunal din Italia a admis faptul ca un baiatel a dezvoltat autism in urma vaccinului ROR si a dispus plata unei compensatii mari de catre statu;l italian. Puteti citi mai multe despre acest caz pe site-ul nostru aici : Sentinta data in Italia: vaccinul ROR provoaca autism. Si nu uitai, noi nu va putem spune sa nu va vaccinati copii, dar va spunem cu darzenie INFORMATI-VA bine inainte de a lua o hotarare.
Sursele pentru acest articol includ:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu