miercuri, 6 februarie 2013

DE CE SE VA SFARSI ACEASTA ORANDUIRE SOCIALA? - MESAJ SFATUITOAREA (2)

SOARECELE DE LABORATOR IN LABIRINT!

Cu toţii cred ca cunoasteti acest acest experiment. In ce consta? Nimic nu este mai simplu decat sa intoduci un soarece de laborator intr-un labirint si sa il pui sa gaseasca drumul, ba ca sa ii faci sarcina mai grea, il supui si la alti stimili.
Vi se pare cumva cunoscut? 
Oare marea majoritate a oamenilor nu sunt in aceeasi situatie? 
Din pacate, da!
Ne-au fost impuse niste reguli si niste standarde care nu sunt ale noastre si mai ales nu au nici o legatura cu misiunea noastra divina pentru care noi ne-am nascut. La ce duce acesta situatie? La imbolnavire! Intai imbolnavirea va fi  sufleteasca, apoi fizica, apoi spirituala.
E timpul sa spunem stop! E timpul sa incepem sa ne vindecam fiecare segventa din viata noastra.
Doar un om vinde cat poate dobandi fericirea si armonia cu Dumnezeu!

Un popor fericit si prosper este format din oameni vindecati sufleteste, fizic si spiritual.
Este timpul sa renuntam la falsele ideologii care nu mai au nici o legatura cu adevaratele invataturi crestine.
In primul rand trebuie sa invatam sa ne protejam, deoarece nu va mint, veti intampina oprelisti si multe influente din partea negativitatii. Aceste influente vor veni sub multe forme, dar nu trebuie sa va speriati: Dumnezeu este cu noi si Ingerii Lui ne vor ajuta si ne vor proteja. 
Voi incerca sa va pun metode si rugaciuni simple, pentru care am cerut acordul Domnului sa vi le fac cunoscute, care vor fi accesibil tuturor care doresc sa se schimbe. 
Este timpul ca si oamenii de rand, neinitiati sa poate pasi pe cale vindecarii depline si a eliberarii, pentru a capata fericirea si implinirea. Doar asa vom deveni un popor care isi va ocupa locul care i-a fost harazit de Divinitate.

Intr-unul din mesajele mai vechi, va atentionam ca va veni o vreme cand toti vom fi nevoiti sa ne indeplinim misiunile pentru care am venit aici pe pamant. Acel timp a venit! Acum se decide  soarta noastra ca popr si soarta planetei noastre. 
Cei initiati deja stiu ce au de facut, dar imi fac si eu datoria de ai averita ca batalia cu fortele raului va fi crancena. Luati-va toate masurile de siguranta si faceti toate protectiile pe care le stiti, dar mai ales cereti ajutorul Divinitatii si asa veti reusi sa va indepliniti telurile. 
Dupa noi va iesi al doilea val de treziti, care acum nici nu banuie ce lucruri minunate ii asteapa sa infaptuiasca. 
Le recomand celor care vor sa critice acest mesaj si ceea ce va urma sa nu se joace!
 Cu Dumnezeu nu e bine sa te pui!
Daca nu le convine cea ce scriu si ceea ce fac ar fi bine sa nu mai citeasca!
Hotararea a fost luata in alte planuri si eu nu sunt decat un sol asa cum vor deveni si multi altii!
Sa nu uite ca in fata lui Dumnezeu nu poti sa mergi nici cu jumatati de masura, nici nu minciuni.

Am fost intrebata daca stiu ce va urma. Nimic nu este sigur inca. Sunt doua scenarii: unul bun si unul rau.
Cel bun: romanii vor reusii sa se treazaca si sa isi vindece fiecare componenta a vietii lor si vor reusi sa ocupe locul pe care il merita.
Cel rau: raul va invinge, probabil in toate formele si noi sau mai bine zis cei care vor supravietui, vor deveni sclavii elitelor negre. 
Ce alegeti? Sa fiti scavi sau sa va rugati si sa va vindecat si sa dobanditi fericirea?
Asta ramane la alegerea fiecaruia!
Dumnezeu sa ne ajute, sa ne lumineze si sa ne intareasca sa urmam drumul care ne-a fost harazit fiecaruia din noi!

LUMINA, IUBIRE, ARMONIE, ADEVAR DIVIN!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea

5 comentarii:

  1. Intrebarea este: CAND si CINE VA HOTARA scenariul care va urma? Si mai ales CAND ....Scenariul care va urma se refera DOAR la romani si Romania, sau la toate tarile si popoarele?Mai este un aspect EXTREM de important:multa lume(peste 95%),si ma refer la populatia Romaniei NU CUNOASTE NIMIC din trecutul de milenii al reptilienilor si interpusilor lor pe Terra,iudeo-masonii si NIMIC despre actiunile(manipulare,minciuna,crime si asasinate,ura,distrugere si promovarea,mentinerea si dezvoltarea FRICII) lor coordonate pentru instaurarea Guvernului Mondial si sclavizarea completa a omenirii(dupa reducerea populatiei globului la 1 miliard!!!Ce sa mai vorbim despre cei multi(cateva milioane) care traiesc intr-o saracie "lucie" dar mai ales intr-o stare de analfabetism,indolenta,prostie si necunoastere infioratoare....Ce pretentii putem avea de la aceste "animale"-ca oameni este impropriu sa le spui- sa inteleaga DE CE am ajuns aici,dar,mai ales,SA ALEAGA drumul pe care vom merge?!?!Astept raspuns,
    Cu stima!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asta este problema. Inca nu se stie cine va castiga. Ne asteapta un razboi care va imparti lumea asa cum o stim noi in doua: bine si rau; dimensiunea 3 si dimensiunea 4 sau 5.
      Cine unde va ajunge, asta depinde de liberul arbitru al fiecaruia. Dumnezeu ajuta, dar respecta alegerea fiecaruia.
      Noi trebuie sa ii ajutam pe cine doreste sa se schimbe. Ceilalti... Asta este.

      Dumnezeu sa ne ajute si sa ne binecuvanteze pe noi pe toti!
      Cu mult drag,
      Sfatuitoarea

      Ștergere
  2. Eu cred in teoria care spune ca ambele scenarii vor fi pe pamant. Cel bun pentru cei buni, cel rau pentru cei rai. Selectia a fsot intotdeauna pe pamant, doar acum va deveni vizibila, descifrabila. Cred intr.o alegere generala facuta pe legi simple, ca cea a rezonantei. Cei agatati de materialism vor suferi actiiunile din acel plan, cei ce se vor ridica-spiritual bineinteles, vor avea o alta vibratie, care ii va proteja, in sensul unui clivaj de planuri. Se va intampla langa ei dar nu.i va atinge. S.ar putea sa nici nu sesizeze.Pare credibila. Dar parca mai aproape de sufletul meu este ideea unei curse a intregului pamant catre 4D si apoi 5D, adica sa dezvoltam aceste componente in intervalul de timp de 20-30 de ani de acum incolo (cu anii 2016 si 2030 porti galactice/energetice), transformarea fiind lina dar spectaculoasa pe toate planurile, exteriorul fiind doar reflectarea interiorului.Reptilele se vor asfixia din cauza noii energii (de aceea si lupta sa mentina planeta in acest continuum spatio temporal-vezi toate experimentele cu acceleratoare si lasere de mare putere, unul din ele vrand sa.l faca la noi in tara).De sus va cobori in acest spatiu o noua planeta pentru sufletele ce vor sa reia experientele din 3D. Ca doar si Mama Geea merita avansarea, dupa atatea miliarde de ani de sacrificiu. Trce intr.o alta clasa de planete. Vii bineinteles, spiritul ei ne.a insotit in prefacerile noastre in tot acest interval de timp.
    Multumesc de rabdare si pentru articole.
    Sarut mana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristi, cea ce spui tu este perfect plauzibil. Si eu am aceleasi convingeri. Este important ceea ce se va intampla in viitorul foarte apropiat. Aici se va decide totul.
      Cat despre ascensiune, aceasta se va face odata cu planeta, iar cei care nu o pot face vor fi eliminati sau vor disparea. Unde? Asta sincer nu cred ca pot spune cu exactictate.

      Ștergere
    2. Iti multumesc pentru comentariu si pentru apreciere!

      Lumina, Iubire, Armonie, Adevar Divin!

      Ștergere