joi, 28 martie 2013

EVENIMENTE ! - COMFIRMAREA PROFETIILOR - 28 martie 2013 (2)


28 martie 2013 

Joi dimineaţa, în Romania băncile au primit cereri de la populaţie pentru extrageri de numerar din conturile de depozite, a anunţat guvernatorul BNR, Mugur Isărescu. 



CIPRU, Ora 9:00 - Retragerile de bani din băncile cipriote sunt limitate la numai 300 EUR / zi / persoană / bancă. Banca Centrală Europeană a trimis miercuri noaptea camioane pline cu bancnote Euro în Cipru, pentru a face faţă retragerilor de bani preconizate a începe astăzi odată cu deschiderea băncilor care vor funcţiona azi doar între orele 12:00 - 18:00 (ora locală). Este interzis transportul de bancnote EUR peste suma de 3.000 1.000 euro de persoană, conform unui ordin al Ministerului de Finanţe din Cipru. Aceste restricţii sunt valabile 7 zile. 

ROMÂNIA: Adriean Videanu a declarat, miercuri, că Sorin Frunzăverde are dreptate când face afirmaţiile privind banii pentru pensii şi salarii. "Vreau să vă spun că Sorin Frunzăverde are dreptate, o să vedeti în iunie - iulie ce se va întâmpla cu România", a precizat Adriean Videanu. 


Sursa: roaim.de.vu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu