marți, 27 august 2013

Atmosfera astrala a saptamanii 26 August- 01 Septembrie 2013

Luni, 26 August 2013

 • Mercur se afla in opozitie cu Neptun. Acest aspect isi pune amprenta pe partea mentala.  Asadar exprimarea noastra poate fi deficitara, incoerenta si confuza. Atentie la alcool, droguri si alte astfel de substante.

 • Venus se afla in opozitie cu Uranus si ne face sa fim instabili sentimental. Relatiile de orice fel se racesc in schimb vom fi mai atasati de propriile dorinte si de satisfacerea acestora.

Marti, 27 August 2013

 • Soarele realizeaza o opozitie cu Neptun si ne ofera o viune utopica asupra lumii, deasemenea avent tendinta sa fim autoindulgenti. Imaginatia devine necontrolata si astfel putem ajunge la o sensibilitate psihica asemanatoare depresiei. Atentie la consumul de alcool si droguri. Este bine sa ne indreptam atentia in zona spiritual-religioasa.

 • Mercur formeaza un sextil cu Saturn si ne face sa ne reexaminam cunostintele. Discutiile au ca scop concretizarea ideilor si punerea in aplicarea a planurilor gandite pana acum. Devenim mai pridenti, mai atenti la detalii si mai seriosi. Acum este momentul sa gasim rezolvari practice si concrete la problemele cu care ne confruntam.

Miercuri, 28 August 2013

 • Venus realizeaza aspectul de careu/cuadratura cu Jupiter. Acesta energie dinamica ne poate aduce iresponsabilitate in relatiile intrerinse, exagerarea financiara in vederea satisfacerii placerilor. Poate fi vorba de o starea de depravare. Nu este favarabil sa incepem calatorii sau sa oficializam relatii. Conceptele morale cad iar acum apare dorinta noastra de a ne implinii dorintele ascunse.

 • Marte intra in semnul Leului si aduce energia individualizarii prin forta, rapiditate de reactie, dar si brutalitate in expunerea opiniilor. Dorim sa ne impunem modul nostru de vedere iar instinctul de conducere devine mai intens. Totodata devenim mai charismatici, generosi si curajosi. Contexul astral in care Marte isi emana energia este destul de rigid, avand in vedere ca o sa faca aspecte dure cu Venus si Saturn. Este bine sa ne pregeatim de acum forte pentru a intampina mai usor piedicile. Vom fi nevoiti sa muncim de doua ori mai mult pentru a avea rezulate si va trebuii sa fim altruisit daca dorim sa avem sprijin in momentele dificile.


  • Atentie la Luna Vida din perioada 01:58- 02:08. Când Luna este Vidă nu este bine să ne angajăm în treburi importante sau să întreprindem acţiuni ale căror efecte se vor simţii în viitor, deoarece nu vor avea un efect benefic. Luna Vidă sau „Fără Direcţie” detestă acţiunile cu un grad maxim de implicare, deoarece în acesta perioada Luna străbate ultimele grade ale unui semn deci este „epuizată” şi nu acţionează într-o manieră tocmai benefică. Însă susţine foarte bine relaxarea, momentele de introspecţie, de evoluţie spirituală, deci în acesta perioadă se recomandă meditaţie, băile aromatice, rugăciunea, şedinţele psihologice, tot ceea ce face plăcere şi relaxează, dar în niciun caz acţiunile cu influenţă majoră. Nu este bine nici să achiziţionăm lucruri de valoare sau să facem comerţ fiindcă nu vom ieşii cu un profit considerabil, de asemenea călătoriile ar trebuii evitate dacă este posibil.

  • Luna intra in Gemeni, acum comunicare cu ceilalti este imbunatatite. Absorbim informatii de oriunde, suntem motivati de dorinta de a cunoaste cat mai mult si tot ceea ce este nou. Insa atentie la superficialitate, minciuna si furturi. Luna favorizeaza schimbul de informatie, cometul, comunicarea, cursurile, expunerile orale si interviurile.

  Joi, 29 August 2013

  • Atentie la Luna Vida din perioada 07:44 (29 august)- 14:32 (30 august). Când Luna este Vidă nu este bine să ne angajăm în treburi importante sau să întreprindem acţiuni ale căror efecte se vor simţii în viitor, deoarece nu vor avea un efect benefic. Luna Vidă sau „Fără Direcţie” detestă acţiunile cu un grad maxim de implicare, deoarece în acesta perioada Luna străbate ultimele grade ale unui semn deci este „epuizată” şi nu acţionează într-o manieră tocmai benefică. Însă susţine foarte bine relaxarea, momentele de introspecţie, de evoluţie spirituală, deci în acesta perioadă se recomandă meditaţie, băile aromatice, rugăciunea, şedinţele psihologice, tot ceea ce face plăcere şi relaxează, dar în niciun caz acţiunile cu influenţă majoră. Nu este bine nici să achiziţionăm lucruri de valoare sau să facem comerţ fiindcă nu vom ieşii cu un profit considerabil, de asemenea călătoriile ar trebuii evitate dacă este posibil.

  Vineri, 30 August 2013
  • Luna intra in Rac si ne activeaza setimentele si nostalgia fata de trecut. Dupa agitie oferita de la Gemeni, Luna se linisteste si cauta sigiranta si confortul caminului. Acum ne putem cunoaste mai bine, ne exrprimam sentimentele mai usor. Luna sustine activitatile care implica caminul si/sau familia.

  • Soarele face sextil cu Saturn astfel dinamizeaza energia practica si constructiva. Reusitele vin in urma efortului bine organizat. Acest aspect amlifica abilitatile noastre de organizare si programare. Putem sa ne afirmam in domeniul profesional, iar relatiile cu autoritatile sunt bine sustinute. Trebuie sa dam dovada de perseverenta, tenacitate si rabdare.

  Sambata, 31 August 2013

  • Mercur se afla in sextil cu Jupiter, iar capacitatea noastra de a intelege si de a asimila informatie sa mareste. Devenim mai entuziasti, optimisti, avem idei marete si rezultate bune la examene si teste. Aceste aspect favorizeza studiile, examenele, deciziile major si lucrarile care permit avansare in duverse domenii de activitate.

  Duminica, 01 Septembrie 2013

  • Atentie la Luna Vida din perioada 03:06 (1 septembrie)- 02:59 (2 sptembrie). Când Luna este Vidă nu este bine să ne angajăm în treburi importante sau să întreprindem acţiuni ale căror efecte se vor simţii în viitor, deoarece nu vor avea un efect benefic. Luna Vidă sau „Fără Direcţie” detestă acţiunile cu un grad maxim de implicare, deoarece în acesta perioada Luna străbate ultimele grade ale unui semn deci este „epuizată” şi nu acţionează într-o manieră tocmai benefică. Însă susţine foarte bine relaxarea, momentele de introspecţie, de evoluţie spirituală, deci în acesta perioadă se recomandă meditaţie, băile aromatice, rugăciunea, şedinţele psihologice, tot ceea ce face plăcere şi relaxează, dar în niciun caz acţiunile cu influenţă majoră. Nu este bine nici să achiziţionăm lucruri de valoare sau să facem comerţ fiindcă nu vom ieşii cu un profit considerabil, de asemenea călătoriile ar trebuii evitate dacă este posibil.

  • Soarele face un aspect de trigon cu Pluton. Avem forta necesara de a regenera dupa eventualele esecuri. Capacitatea creatoare ne ajuta sa iesim ingenios din probleme. Acum putem este timpul schimbarii benefice. Sunt sustinute schimbarile radicale deoarece aveam energia necesara pentru a le sustine.

  O saptamana echilibrata energetic va doresc!
  Ne gasiti si pe Facebook la adresa: ”www.facebook.com/AstroParanormal 

  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu