marți, 27 august 2013

Horoscop: Ce şanse ai să fii bogat, în funcţie de cifra destinului

Horoscop: Ce şanse ai să fii bogată, în funcţie de cifra destinului
Data naşterii tale îţi arată dacă vei avea mulţi bani. Află care este cifra destinului tău şi vezi ce şanse ai să ajungi o persoană foarte bogată.
Pentru a afla care este cifra destinului tău trebuie să aduni numerele care formează data de naştere. Operaţia se repetă până se obţine o singură cifră. De exemplu, dacă data naşterii tale este 24 ianuarie 1983, numărul destinului tău se calculează astfel:

2+4+0+1+1+9+8+3 = 28
2+8=10
1+0=1
Cifra destinului tău este 1. 

Cifra destinului 1

Acumularea de posesiuni este o parte importantă a destinului tău. Dar ca să te îmbogăţeşti ai nevoie de curaj pentru a-ţi susţine propriile idei. Este posibil ca ideile tale inovatoare şi neobişnuite să fie greu de înţeles de ceilalţi şi adesea respinse. Perseverenţa este cea care îţi va aduce succesul şi bogăţia. Trebuie să-ţi asumi riscuri pentru a reuşi.

Cifra destinului 2

Tu poţi acumula o bogăţie impresionantă de-a lungul vieţii numai dacă urmezi calea cea dreaptă, dacă respecţi legile, atât cele scrise, cât şi cele nescrise. În momentul în care crezi că ai dat lovitura cea are, poţi pierde totul. Numai dacă eşti tu însăţi poţi avea norocul de partea ta în ceea ce priveşte banii. Dacă te străduieşti prea mult, norocul te-ar putea ocoli.

Cifra destinului 3

Ai şansa de a te îmbogăţi numai dacă îţi păstrezi întotdeauna optimismul. Priveşte fiecare obstacol ca pe o lecţie din care ai ceva de învăţat. Foloseşte-ţi capacitatea de a zâmbi în orice situaţie, iar destinul îţi va zâmbi înapoi. Trebuie să înveţi permanent, să te dezvolţi şi acumulezi cunoştinţe noi. Toate acestea te vor aduce cu un pas mai aproape de prosperitate. Ai grijă să-ţi păstrezi modestia după ce ajungi acolo unde ai visat.

Cifra destinului 4

Chiar dacă vei reuşi să-ţi asiguri un trai decent prin comportamentul tău responsabil şi puterea de muncă de care dai dovadă, şansele să fii o persoană foarte bogată sunt destul de mici pentru tine. Partea bună este aceea că vei avea stabilitate financiară de-a lungul vieţii, fluctuaţiile majore fiind rare în cazul tău.

Cifra destinului 5

Tu poţi dobândi averi impresionante dacă te asociezi sau dacă îţi găseşti ca partener de viaţă o persoană responsabilă în ceea ce priveşte banii. Ai tendinţa de a cheltui mult, de a risipi banii pe lucruri complet inutile. Şi chiar dacă norocul este de partea ta şi ai capacitatea de a câştiga mulţi bani, lipsa autocontrolului îţi poate sta în cale. De aceea ai nevoie de un sprijin.

Cifra destinului 6

Nu te numeri printre cei destinaţi să acumuleze bogăţii majore de-a lungul vieţii, dar asta nu înseamnă că nu o poţi face. Sarcina ta în viaţă este de a fi un stâlp pentru ceilalţi, un sprijin important. Eşti o persoană cu picioarele pe pământ şi ştii că pentru a face toate acestea ai nevoie de susţinere materială. Banii vor veni la tine numai dacă îţi păstrezi în suflet dorinţa de a-i ajuta pe cei care au nevoie.

Cifra destinului 7

Ai o teamă obsesivă de a nu ajunge o persoană săracă. Din această cauză munceşti foarte mult şi pui o presiune extrem de mare asupra ta. Nu ai şanse prea mari de a fi o persoană foarte bogată, dar vei reuşi să-ţi menţii echilibrul financiar de-a lungul vieţii. Ai grijă însă ca teama de sărăcie să nu-ţi distrugă viaţa! 

Cifra destinului 8

Cifra 8 este numită în numerologie "staisfacţia materială". Dacă nu ai deja bani, atunci cu siguranţă te gândeşti la modalităţi prin care îi poţi obţine. Ai un potenţial extraordinar de a acumula averi impresionante. Dar le poţi obţine numai dacă îţi pui visele în practică. Secretul succesului în cazul tău este să faci ceea ce îţi place cel mai mult, şi banii vor veni cu siguranţă.

Cifra destinului 9

Expresia "noroc chior" este foarte potrivită în cazul tău în ceea ce priveşte banii. Ai şansa de a primi foarte mulţi sub formă de moşteniri, cadouri, premii, investiţii inspirate. Ai, de asemenea, capacitatea de a găsi surse de venit stabile şi consistente, ceea ce înseamnă că oscilaţiile puternice nu te vor afecta de-a lungul vieţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu