marți, 27 august 2013

Horoscop: Cum stai cu banii în luna septembrie. Află ce spun astrele!


Ţi-ai cheltuit toate economiile în vacanţa de vară şi ai rămas în pană de bani? Află ce ţi-au pregătit astrele în luna septembrie.


Fecioară (23 august – 22 septembrie)


Începutul de toamnă te va încărca cu energie pe care o vei canaliza, în cea mai mare parte, spre găsirea unor noi metode de câştig, finanţele reprezentând o prioritate pentru tine în această perioadă. Astfel că septembrie se va dovedi o lună propice afacerilor, care îţi pot aduce sume importante.


Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)


Oportunităţile de câştig nu vor lipsi în această lună. Tot ce trebuie să faci este să fii pe fază şi să profiţi la maxim. Norocul îţi va surâde în special în a doua jumătate a lunii.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Vacanţa de vară ţi-a adus forţe şi idei noi pe care le vei investi aproape în totalitate în muncă. Astfel că septembrie se va dovedi a fi o lună extrem de activă pentru tine, iar câştigurile vor fi pe măsura efortului.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Urmează o perioadă solicitantă la birou pentru tine. Cu toate că te vei dedica cu trup şi suflet muncii, câştigurile vor fi puţine luna asta. Ai răbdare însă, pentru că această perioadă va trece repede.


Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)


Dacă aştepţi bani de pe urma unor proiecte începute mai demult, septembrie îţi va aduce aceste câştiguri. În acest început de toamnă, nu vei avea probleme financiare dacă te vei abţine de la cheltuieli care nu sunt necesare.
 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Creativitatea va atinge cote maxime în această lună şi orice proiect început în septembrie se va dovedi profitabil. Însă, şi cheltuielile vor fi pe măsura câştigurilor. Atenţie cum îţi gestionezi banii!

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Dacă în domeniul financiar nu vei sta foarte bine, septembrie îţi aduce schimbările pe care le aşteptai de ceva vreme. Fie că îţi schimbi locul de muncă, fie că începi noi afaceri, norocul iţi va surâde pe viitor.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ai avut parte de o vacanţă relaxantă, iar acum eşti pusă pe fapte mari. Septembrie va fi o lună în care vei lucra cu spor şi plăcere, iar câştigurile nu se vor lăsa mult aşteptate.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

În septembrie, mintea îţi va sta doar la afaceri şi bani. În a doua parte a lunii, se vor ivi opurtunităţi şi colaborări care îţi pot aduce sume frumoase. Nu exagera cu cheltuielile şi fii cumpătată!

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Dorinţa de câştig este mare în această lună, mai ales că vara ţi-a consumat toate economiile. Oportunităţi de afaceri vor fi la tot pasul, important este să găseşti energia necesară pentru a duce la capăt toate proiectele în care te vei implica.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Entuziasmul tău va fi greu de trecut cu vederea, astfel că şefii tăi vor încerca să te recompenseze, mărindu-ţi veniturile. În plus, în a doua parte a lunii, norocul îţi va surâde şi este posibil să te bucuri de câştiguri sub formă de premii sau moşteniri.

Leu (22 iulie - 22 august)

Luna septembrie va sta sub semnul eficienţei şi al inspiraţiei, necesare pentru succesul oricărei afaceri. Cum banii nu îţi vor lipsi în această lună, încearcă să nu-i cheltui pe toţi şi pune şi ceva deoparte, pentru zile negre.


Sursa:  eva.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu