sâmbătă, 14 septembrie 2013

Americanii dispar de pe Planetă

Nu cu mult timp în urmă, Stratfor a publicat un material în care arăta că ruşii devin tot mai puţini. În timp ce populaţia este din ce în ce mai puţină, numărul musulmanilor din Rusia creşte. Acelaşi fenomen are loc şi în Statele Unite. Din cei 313 milioane de locuitori ai Americii, aproape 46 de milioane sunt imigranţi.
Americanii dispar de pe Planetă
Americanii dispar de pe Planetă
Peste 51% dintre imigranţii din întreaga lume trăiesc în numai 10 ţări: SUA (45,8 milioane), Rusia (11 milioane), Germania (9,8 milioane), Arabia Saudită (9,1 milioane), Emiratele Arabe Unite (7,8 milioane) şi Marea Britanie (tot 7,8 milioane). Acestea sunt urmate de Franţa, cu 7,4 milioane, Canada, cu 7,3 milioane, Australia, cu 6,5 milioane şi Spania tot cu 6,5 milioane, scrie Capital.ro. 

Numărul imigranţilor din întreaga lume s-a ridicat în 2013 la nivelul record de 232 de milioane. Dintre aceştia, 136 de milioane s-au instalat în ţări dezvoltate, iar 96 de milioane în ţări în curs de dezvoltare, relevă un raport al Departamentului pentru probleme economice şi sociale al Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) făcut public miercuri, citat de AFP şi EFE.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu