sâmbătă, 14 septembrie 2013

Horoscopul Carierei pentru saptamana 16 - 22 septembrie

Berbec 

Daca exista vreo posibilitate de a coopera cu un competitor, la inceputul saptamanii urmatoare, nu ezita sa actionezi. Cel putin iti vei face o idee despre ce planuri are.

Riscurile la care te gandesti in urmatoarele zile necesita o evaluare mai amanuntita, chiar daca sunt tentante.

In ultimele zile ale saptamanii, previziunile pe care le realizezi sunt destul de precise, iar intuitia ta nu de gres. Acum este momentul oportun pentru a actiona.

Taur 

O discutie cel putin ciudata cu colegii te lasa confuz in primele zile ale saptamanii. Cu cat incerci sa gasesti mai multe explicatii, cu atat ai mai multe neclaritati.

Spre mijlocul saptamanii, incearca sa gasesti surse de inspiratie in afara biroului. Intreaba un prieten dintr-un domeniu complet diferit cum ar actiona intr-o anumita situatie. O schimbare de perspective poate fi extrem de importanta.

Incearca sa comunici cat mai bine cu cei din jur spre sfarsitul saptamanii, in special in weekend.

Gemeni 

Luni si marti te simti coplesit de volumul mare de munca. Acest lucru este o raritate pentru tine si ai putea cere ajutorul colegilor, dar tocmai cu cei care sunt disponibili nu ai relatii prea bune.

In urmatoarele zile, ai doua obiective: de a-ti imbunatati relatiile cu colegii si de a face cercetari, pentru a optimiza timpul de munca.

Vineri, un detaliu important de care aveai nevoie pentru a solutiona o problema apare si iti simplifica deciziile. Saptamana se incheie intr-o atmosfera placuta, impreuna cu prietenii si cei dragi.

Rac 

Nu-ti amintesti ce anume ai facut pentru a merita succesul din primele zile ale saptamanii, dar esti, evident, incantat si multumit de rezultate.

Miercuri si joi un superior, probabil seful tau direct, iti creeaza usoare probleme, fara sa aiba un temei real, insa vei reusi sa treci si peste aceasta incercare fara eforturi impresionante.

Spre sfarsitul saptamanii, toti te apreciaza, inclusiv seful si acest lucru iti confera o stare de multumire sufleteasca.

Leu 

Desi esti plin de buna-dispozitie la inceputul saptamanii, cheia succesului tau sta intr-o atitudine rezervata, usor conservatoare.

Concentreaza-ti atentia asupra discutiilor cu superiorii, pe care ii poti convinge sa preiei anumite responsabilitati sau coordonarea unor proiecte.

Spre sfarsitul saptamanii, lucrurile sunt usor destinse si relaxate la locul de munca, drept pentru care iti petreci o mare parte din timpul liber in compania prietenilor.

Fecioara 

Saptamana incepe cu energie, atentie din partea unor personaje importante si multa admiratie. In aceste zile, nu acorzi prea multa atentie detaliilor, ci imaginii de ansamblu, care arata asa cum iti doresti.

Miercuri si joi, incearca sa-i asculti cu atentie pe cei din jur. Au multe de spus si unele idei te vor ajuta in luarea unor decizii importante.

Vineri devii subiectul atentiei celorlalti, iar aprecierea acestora nu poate decat sa te bucure. Weekend-ul il vei petrece planificandu-ti urmatorii pasi in cariera.

Balanta 

Luni si marti, ai parte de surprize importante, in special la locul de munca, asa ca fii pregatit sa le intampini cu zambetul pe buze.

Flexibilitatea este cheia succesului tau in acest moment, asa ca renunta pentru moment la ideile fixe pe care le-ai mai aplicat. In special in a doua parte a saptamanii, rezultatele succesului tau vor aparea cu siguranta.

Spre sfarsitul saptamanii, iti planifici weekend-ul departe de birou si proiecte, in compania celor dragi si a familiei.

Scorpion 

Este greu de spus care va fi sursa ta de inspiratie la inceputul saptamanii: poate un cantec ascultat la radio, stralucirea soarelui sau intalnirea cu cineva important. Ca prin minune, tot ce atingi se transforma intr-un succes imens.

Miercuri si joi, banii sunt o problema importanta si frustranta in acelasi timp, dar vineri esti multumit de rezultatele non-materiale obtinute.

Job-ul iti ofera scuza perfecta pentru a petrece sfarsitul saptamanii cu colegii, intr-o excursie de afaceri.

Sagetator 

Luni te imbraci cu ceva nou, pentru a atrage atentia celor din jur, dar si pentru a-ti exprima ideile mai convingator.

Increderea in propriile forte si in felul cum te prezinti se traduce intr-un succes garantat in urmatoarele zile ale saptamanii. In aceste zile, vei lua decizii importante si iti vei incuraja colegii in diverse actiuni.

Spre sfarsitul saptamanii, fii cat mai activ si nu renunta la ideile tale, chiar daca acest lucru va presupune un efort suplimentar pentru a-i convinge pe ceilalti.

Capricorn 

La inceputul saptamanii, incerci sa creezi o atmosfera cat mai placuta la locul de munca, facand glume si discutand cu colegii. Unul dintre ei, insa, ia in serios ceea ce spui, ceea ce se dovedeste a fi o idee excelenta.

Miercuri, incerci sa pui in aplicare cateva idei de proiecte de afaceri si ceri parerea colegilor inainte de a semna vreun document.

Vineri, volumul de munca este destul de mare, dar gasesti timp pentru o analiza atenta a detaliilor si discutii pe marginea acesteia. In weekend, te vei simti iubit si apreciat de catre cei apropiati.

Varsator 

Desi adori provocarile, cele de la inceputul saptamanii viitoare nu sunt tocmai pe gustul tau. Ele vin din partea unei persoane de la locul de munca, posibil cineva pentru care porti un respect profund, iar cea mai buna solutie este sa eviti discutiile in contradictoriu.

Spre sfarsitul saptamanii, primesti absolut tot ce iti doresti, atat din punct de vedere personal, cat si profesional.

In weekend, pe primul loc stau familia si prietenii.

Pesti 

Fii indraznet in primele zile ale saptamanii viitoare. Curajul poate fi cheia succesului in cadrul unui proiect important, care ti-a dat batai de cap in ultima perioada.

Miercuri si joi impartaseste-le colegilor din entuziasmul tau, pentru a reusi sa treceti usor peste obisnuita rutina.

Vineri ai foarte mult timp liber, de care decizi sa profiti analizand posibile proiecte de viitor, iar in weekend incepi ceva nou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu