sâmbătă, 14 septembrie 2013

SOC! Iata ce ar fi putut provoca inundatiile din ultimele zile - VIDEO

Fenomene meteorologice extreme au avut loc in ultimele zile in estul Romaniei. A plouat in cateva ore cat pentru doua luni. La Tulcea a aparut o tornada, fenomen greu de explicat pe teritoriul Romaniei. Toate aceste evenimente ii duc pe multi cu gandul la posibilitatea folosirii unor arme meteo.

Chiar daca este vorba despre o teorie a conspiratiei, neexistand nicio dovada, armele meteo sunt o realitate. Americanii au sistemul HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), iar rusii il au si ei pe al lor. Atat uraganul Katrina, cat si tsunamiul din Japonia ar fi fost provocate de astfel de sisteme, potrivit unor teorii care circula pe internet. In ceea ce priveste fenomenele extreme din Romania, teoria conspiratiei tinteste inspre Rusia.

Stiri privind experimente indoielnice cu vremea atat din SUA, cat si din Rusia, au provocat, in repetate randuri, scandaluri politice in mai multe tari ale lumii. Dupa inundatiile celebre din 2002 din Europa, parlamentarii europeni au acuzat americanii de subminare a economiei UE. De asemenea, politicienii rusi au cerut investigarea sitemul american HAARP din Alaska.

Intr-adevar, in nordul SUA, la distanta de 400 de km de la Anchorage, la baza militara Gakhona exista un obiectiv neobisnuit. Un teren imens de tundra este plantat cu o padure de antene de 25 m inaltime. Baza este inconjurata de sarma ghimpata, perimetrul este pazit de patrule inarmate a puscasilor marini, iar spatiul aerian deasupra bazei de cercetare este inchis pentru toate tipurile de avioane civile si militare. Dupa evenimentele din 11 septembrie, in jurul HAARP, au fost instalate si complexele antiaeriene “Patriot”.

Ce face HAARP
HAARP este construit prin eforturile comune ale Fortelor Militare Maritime si Fortelor Militare Aeriene ale SUA. Americanii nici nu ascund posibilitatile sistemului. Se afirma ca statia se foloseste pentru influentarea activa a ionosferei si magnetosferei Pamantului. Cu ajutorul HAARP, se pot crea aurore boreale artificiale sau bloca radarele de interceptare timpurie de dincolo de orizont a lansarilor de rachete balistice sau face legatura cu submarinele din oceane si chiar descoperi complexele subterane ale inamicului. Radiatiile emanate de instalatie sunt in stare sa patrunda sub pamant si sa descopere bunkere si tunele ascunse, sa scoata din functiune partea electronica a armelor sau a satelitilor cosmici. De asemenea, sunt elaborate tehnologiile de influentare a atmosferei care provoaca schimbarea vremii. HAARP ar putea fi folosit pentru provocarea catastrofelor naturale, ploilor torentiale, cutremurelor, inundatiilor si uraganelor, asemanatoare “Katrinei” sau “Ritei”, sustin unele voci.

Sura, varianta ruseasca a sistemului HAARP
O instalatie similara celei HAARP exista de mult timp in Rusia si se foloseste cu succes de peste 20 de ani. Statia “Sura” este comparabil, din punct de vedere al capacitatii, cu actualul HAARP si se afla in zona centrala a Rusiei, in locuri mai ascunse, la o distanta de 150 km de Nijnii Novgorod. “Sura” apartine Institutului de Cercetare in domeniul radiofizicii.

“La ora actuala, in lume, exista doar trei asemenea obiective”, povesteste directorul institutului, Serghei Sneghiriov. “Unul in Alaska, al doilea, in Norvegia, la Tromso, si al treilea – in Rusia”. “Sura” se construia la finele anilor ’70 si a fost pusa in functiune in 1981. Pe aceasta instalatie cu totul unica au fost obtinute rezultate extrem de interesante in ceea ce priveste comportamentul ionosferei, inclusiv a fost descoperit efectul generarii radiatiilor de joasa frecventa in timpul modularii curentelor ionosferice, numit dupa numelele fondatorului statiunii de cercetare, “efectul Ghetmantev”.





Sursa: dcnews.ro

Comentariu Sfatuitoarea:
Iata, ca parerea, pe care eu am exprimat-o acum doua zile, este impartasita de tot mai multa lume. Este semn bun. Cu cat mai multi vorbim, cu atat mai repede va iesi adevarul la iveala si manipularile vor inceta.
Cititi aici articolul:
http://sfatuitoarea.blogspot.ro/2013/09/furtunile-care-s-au-abatut-asupra.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu