luni, 14 octombrie 2013

ADEVARURI ASCUNSE CARE NE VOR REDA FERICIREA - MESAJ SFATUITOAREA TRANSMIS DE...


AVERTISMENT! Acest mesaj nu trebuie citit de cei care sunt influentabili, pentru ca va contine informatii care pot dauna celor labili tpsihic

Dragii mei,
Va voi face cunoscut un mesaj pe care l-am primit si care poate face lumina in sufletele multora dintre voi, iar pe altii ii poate trimite in bezna. Din acest motiv, desi am pus atentionarea la inceputul mesajului, ii voi ruga sa aleaga daca vor sa citeasca sau nu, caci este posibil, ca pe masura ce citesc, sa isi fi dorit sa nu fi facut acst lucru. 
Nu ma voi scuza pentru ceea ce va voi transmite si inainte de a judeca, ar fi bine, ca fiecare sa incerce, sa judece logic si sa isi intrebe inima si abia apoi sa judece.

Iata mesajul:
"Eu sunt Iisus, fiul Tatalui. Am venit pe Pamant pentru a va invata ce este iubirea si pentru a va arata cum trebuie sa traiti, pentru a fi fericiti. Din pacate, nimeni nu a inteles ceea ce trebuia. Unii m-au hulit, iar altii m-au intransformat intr-un zeu, exact ceea ce eu trebuia sa arat ca nu sunt. 
Inainte de toate am fost un OM, exact ca voi. Voi toti aveti in voi SAMANTA DIVINA, exact ca si mine, cu diferenta, ca Eu mi-am asumat un destin, prin care sa ma daruiesc intru totul oamenilir si invataturii lor, pentru a-i ajuta sa iasa din bezna in care traiau. Mi-am asumat un asemenea destin, desi stiam ca la sfarsitul vietii voi suferi badjocuri, schingiuieli si o moarte cruntă. Am acceptat toate astea, tocmai pentru a-i face pe oameni  sa CREADA in puterea pe care Dumnezeu Tatal le-a dat-o tuturor. 
Faptul ca toata jertfa mea nu a fost inteleasa si a fost denaturata,   a aratat ca omenirea nu era pregatita inca pentru a incheia un ciclu de evolutie, ci pentru a incepe altul. De aceea, Dumnezeu Tatal a mai decis un ciclu de evolutie pentru omenire, ciclu care se apropie de sfarsit. 
De aceea, in curand se va naste un copil, un copil care va avea menirea sa conduca omenirea spre o Noua Era de Lumina, o era in care sa nu mai existe minciuna, crima, unde toti oamenii sa fie fericiti si unde darurile date sa fie cunoscute si folosite de toti in mod egal. 
Voi cei curati la suflet, care ati reusit sa va umpleti sufletul cu lumina, nu aveti de ce va teme, caci multe minuni se vor intampla in curand. Daca doi oameni vor fi in acelasi loc, iar unul este luminos, celălalt intunecos, atunci ingerii vor veni si il vor proteja si il vor salva pe cel luminos, in timp ce al doilea isi va incheia ciclul de viata, dupa cum singur doreste asta, prin ceea ce simte si atrage. Asta nu inteleg multi dintre oameni. Nimeni nu ii pedepseste pentru pacatele lor, ci ei singur isi atrag pedeapsa prin ceea ce simt si gandesc.  
Nu trebuie sa va temeti si nu trebuie sa va ganditi ce va urma. Inercati sa faci cat mai mult bine in jururl vostru si binele va va fi rasplatit. Iubiti si veti fi iubiti! Binecuvantati si veti fi binecuvantati! Iertati si veti fi iertati! 
Asta este tot ceea ce voi trebuie sa aveti in minte. Indepliniti-va menirea si lasati restul in mana lui Dumnezeu si a Universului!






http://www.youtube.com/watch?v=fhQnspSDOuk

Un comentariu: