duminică, 6 octombrie 2013

Locul unde se produc cutremurele in Galati este insemnat


Un fidel cititor al blogului, care a devenit aproape un consilier stiintific si astfel ma ajuta cu informatii exacte  si stiintifice asupra evenimentelor care se petrec si pe care eu le semnalez pe blog, pe baza mesajelor primite, mi-a semnalat faptul. ca in zona unde se petrec cutremurele in Galati, pe Google Map, se vad trei cercuri concentrice. 
Dati cautare pe coordonatele latitudine 45.57° si longitudine 27.91° si va veti convinge singuri. Daca cineva poate sa salveze harta, il rog din suflet, sa imi trimita si mie pe mail, fotografia locului , ca sa o pot posta. Eu, din pacate, trebuie sa ma declar invinsa, caci nu am reusit sa o salvez, desi am incercat sa folosesc Google Satellite Maps Downloader. 
Se pare ca acel loc este insemnat. Daca va veti uita, veti vedea ca cele trei cercuri concentrice arata precum o tinta. Ar fi bine ca domnii, care se ocupa cu cercetarile zonei, sa ne faca cunoscut ce se petrece de fapt acolo, caci acele cercuri sunt mult prea perfecte, pentru a fi naturale si sunt vizibile doar de la o inaltime foarte mare. Sau poate nu le-au vazut?
In orice caz, este clar ca acolo nu avem de-a face cu cutremure cauzate de fenomene naturale. 
Una din explicatii ar putea fi ca acolo se gaseste un dispozitiv al vechii Atlantida. In sprijinul afirmatiilor mele, cititi fragmentul de mai jos, pe care Ingerii m-au calauzit sa il gasesc pe blogul lui Dan Gaucan. Nimic nu este intamplator, nu-i asa?

"Cladirea Maestrilor din Avalon, era rotunda, masa era rotunda, preotii erau asezati in cerc – cu haine albe lungi toti absolut Iluminati. Cladirea rotunda, masa rotunda si Maestrii asezati in cerc, reprezinta  cele 3 cercuri concentrice – simbol al Atlantidei. Ei au ramas ca sa ajute la echilibrarea pamintului dupa prabusirea Atlantidei. Era o insula minunata cu o vegetatie bogata si riuri cu apa limpede.  Pe aceasta insula se gasea Padurea Fermecata si in adincul ei intr-o poiana Merlin isi avea casa
Dupa 300 de ani, absolut toti Maestrii s-au inaltat, la fel si insula. Insula a existat in zona Anglia-Irlanda, dar uscatul arata putin diferit in zona.
          Dar Iluminarea se apropie cu pasi repezi si pentru noi. 
Asadar dragi colegi va urez succes in munca spirituala si trepte spirituale cit mai inalte."

Multumesc din inima lui Sebastian pentru harta! Iat-o:



Multumesc Ana pentru fotografii! Iata-le:

Nu-i asa ca sunt tari?

6 comentarii:

  1. Am facut un print screen si am incarcat imaginea pe care o gasesti la urmatorul link:
    http://s5.postimg.org/tkynyuq3b/cercuri.png

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Locul este la mai putin de 500 de metri fata de falia Sfantu Gheorghe.

      Ștergere
    2. Interesant! Sa speram ca se vor linisti si ca ce trebuie sa iasa de acolo, va iesi fara pagube materiale si umane.
      Doamne ajuta!

      Ștergere
    3. Draga Alina. In primul rand te imbratisez cu multa iubire si iti multumesc pentru toate articolele interesante pe care le postezi. Eu am cateva zile de cand monitorizez situatia la Galati. Intreband Ingerii, mi-au aratat o forma circulara, cu o mica despicatura ce o transforma intr-un soi de litera C, semanand cu o arena romana. Mi s-a spus ca este un templu ce iese din adancuri, evident impins de forte uriase, prin lucrarea unor Inalte Fiinte de Lumina. Se pare ca este momentan pe la 60 m adancime si se apropie de suprafata cu fiecare zi care trece. Cutremurul de Vrancea a fost in ajutorul acestei lucrari, asa mi s-a comunicat de Sus, ca sa deblocheze o zona mai stancoasa de deasupra templului. Se pare ca vor fi in jur de 140 de case distruse, de acest eveniment maret, dar iata ca vedem totusi Iubirea nemarginita a Bunului Dumnezeu. Totul se face cu o oarecare blandete si incetul cu incetul. Are timp tot omul sa se mute, sa isi mai salveze din bunuri, sa isi salveze viata pana la urma. Daca este in Planul Divin sa apara la nivel de suprafata o asemenea constructie, putea sa se intample asta si printr-un cutremur brusc de vreo 7-8 grade, dar nu cred ca este de dorit asa ceva. Iata ca toate rugaciunile facute pe teritoriul acestei tari isi spun cuvantul, chiar daca oamenii din zona sunt realmente disperati.

      Ștergere
    4. Si eu te imbratisez cu multa iubire, draga mea! Multumesc pentru cuvintele tale minunate! Asa este, acolo este ceva stravechi, ce va iesi la suprafata. Sper din toata inima, ca oamenii sa fie avertizati si evacuati la timp.
      Scoarta terestra se reaseaza si relieful se schimba.

      Dumnezeu sa ne protejeze pe toti si Ingerii Lui sa ne calauzeasca pe drumul destinului nostru!

      Ștergere