marți, 12 noiembrie 2013

In 23 noiembrie 2013 se va deschide cel mai important portal din istoria planetei



La data de 23 noiembrie 2013 o conjuctura astrala formidabila va deschide un
nou portal pe planeta noastra. Cobra ne indeamna sa ne mobilizam si sa participam cat mai multi la meditatia de deschidere a acestui portal unic in istoria acestei planete, pentru a se realiza acea ,,masa critica”care este necesara declansarii Evenimentului de eliberare a noastra de influenta fortelor intunericului. Este efectiv trecerea in Era de Aur sau Era de Lumina a planetei si civilizatiei umane.

Va redau mai jos traducerea dupa videoclip si mai jos videoclipul :


,,Este timpul de a trece la actiune din nou ! Este timpul sa luam destinul lumii in mainile noastre !

Pentru aceasta va trebui sa ne reunim in grupuri mai mari sau mai mici, in cupluri sau individual in timpul patrarului heliocentric dintre Uranus si Pluto in 23 noiembrie. Multi dintre noi se vor aduna si vor vizualiza Evenimentul intamplandu-se ACUM si va fi astfel creat un canal clar si armonios de manifestare pentru eliberarea finala a planetei. Vizualizarea voastra va sprijini planul de eliberare planetara, astfel incat sa se manifeste cat mai curand posibil, nonviolent si lin pe cat posibil.

Noi putem face asta ! Avem nevoie pentru a se transmite in masa ! Avem nevoie sa adunam multi oameni, pana cand se atinge masa critica. Va rugam postati acestea pe bloguri si website-uri.

Daca cunoasteti o alternativa media pentru a face asta, puteti sa o faceti. Puteti crea grupuri locale pe Facebook in diferite parti ale lumii. Puteti crea un videoclip si sa-l postati pe Youtube.

Timpul pentru activarea portalului AION inseamna varful patrarului Uranus-Pluto, care are loc in intervalul de timp 2012 – 2015. Acesta este cel mai important aspect astrologic al timpurilor noastre si semnificatia lui este foarte simpla : Revolutia Luminii. Momentul heliocentric exact al patrarului Uranus-Pluto are loc in 23 noiembrie. Acest moment, este foarte interesant datorita configuratiei heliocentrice apartinand patrarului Uranus-Pluto, Mercur, Venus, Jupiter, Saturn, Neptun si Pluto va forma o mandala in forma de stea cu sase colturi in jurul Soarelui.

Steaua cu sase colturi este foarte asemanatoare configuratiei care a avut loc in Concordanta Armonica din noienbrie 2003 ( cand Miscarea de Rezistenta a anihilat programul implantului eteric al Archonilor ) si sa-ntamplat din nou la Portalul de Pace din 25 august anul acesta ( cand noi toti am prevenit invazia militara din Siria ).

Activarea Portalului AION este varful momentului de cotitura a valului schimbarilor planetare. Datorita raportului grila, fortele Luminii au ramas pasive si in principal au raspuns actiunilor fortelor intunericului pana acum. De la activarea Portalului AION, fortele Luminii vor trece la actiune.
In momentul activarii Portalului AION, Soarele Central Galactic va trimite un minipuls energetic prin Soarele nostru si prin mandala stea cu sase colturi ale planetelor.

Acest puls energetic va fi asemanator cu cel care va fi la Eveniment dar mult mai mic ca si putere. Pulsul va fi trimis sub forma undelor de rezonanta armonioase catre sistemul solar si va putea probabil provoca inversarea polilor Soarelui.

Minipulsul galactic va fi transmis catre Aion si Iona, perechea cosmica de suflete care au jucat un rol important cand au contribuit foarte mult la formarea civilizatiei Central – Galactice a Luminii acum milioane de ani in urma : Scopul Ionei acum este de a imprastia constiinta Zeitei ( Eternul Feminin Cosmic) catre planetele mai putin dezvoltate din afara spiralei galaxiei Calea Lactee.

In mitologia galactica Ea este reprezentata ca Zeita Inaripata : scopul lui Aion este de a supraveghea la schimbarea ciclului cosmic in Galaxie in armonie cu pulsul inimii Soarelui Central Galactic odata la 25.000 de ani. El va supraveghea activarea Portalului AION pe planeta Pamant. Aceasta activare va semnifica schimbarea erelor.

Pentru prima oara in istoria noastra, va fi realizata conexiunea directa dintre planul fizic ( dimensiunea 3D) si planul cosmic atmic ( dimensiunea 11D ) pe planeta Pamant.

Aceasta activare va fi deasemenea punctul de declansare a unei Noi Renasteri. In timpul activarii noi vom fi in Florenta, Italia. Puteti sa participati la aceasta activare in grupuri sau singuri oriunde va aflati.

Noi vom participa la activarea Portalului AION, in acelasi timp in momentul cand acesta se va deschide la 23 noiembrie 2013, ora 10 si 11 minute PM din Europa Centrala ( ora 23 si 11 min. in Romania ).”
    
INSTRUCTIUNI :
1

  1.         Relaxati-va mintea si corpul privindu-va interior respiratia pentru cateva minute ;
  2.         . Cereti prezenta Sinelui Divin si a ghizilor vostri spirituali, ingerilor sau a Maestrilor Ascensionati ;
  3.          Vizualizati momentul compresiei de strapungere a flashului Evenimentului, momentul eliberarii planetare intamplandu-se ACUM ;

           
Mult succes si sa ne vedem liberi si fericiti in Noua Era !

sursa : http://2012portal.blogspot.ro/2013/11/aion-portal-activation-videos.html

 Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu