marți, 12 noiembrie 2013

Luna Decembrie pentru Romania

Pentru luna decembrie, destinul tarii noastre va aduce de la sine schimbari si daca luna noiembrie a fost calduroasa, fara alte problem deosebite in ceea ce privesc miscarile de scoarta terestra, chiar daca din a doua jumatate a lunii noiembrie situatia se va mai raci, decembrie va aduce in prim plan nemultumiri in raporturile si relatiile internationale. Acest lucru va fi vizibil in primul rand prin aspectarea Ascendentului Lunar in acest sector de activitati.
As dori sa incep prin a puncta cateva aspecte despre planul politicului si asa cum mentionam din luna septembrie, ruptura in planul actualei guvernari este iminenta din punct de vedere astrologic. Astfel incat, indiferent cine se afla la guvernare, destinul avea sa aduca in prim plan aceleasi modificari si blocaje. Prezenta lui Saturn in latura clasei politice va aduce modificari nu numai la nivel de guvernare ci si la institutia prezidentiala care va avea o popularitate negativa si exista riscul din punct de vedere astrologic catre o nuantare si mai negativa a acesteia! Asadar ipostaze in care ceilalti demnitari si politicieni vor avea de aruncat cu noroi in reprezentantul acesteia si o serie de provocari care vor fi indreptate asupra prim ministrului dar si al presedintelui. Acum vor iesi la suprafata neregulile si jocurile facute in trecut si prion blocajele aduse de destin multe nuante mai mult sau mai putin placute, vor fi facute publice. Un interval dificil pentru a lua unele masuri si chiar daca acestea sunt de bun augur (ceea ce nu se prevede) populatia nu va mai tine cont de ele. O serie de acte normative si decizii care vor avea directa legatura cu finantele si actiuni care sa aduca in prim plan prin deciziile luate o serie de modificari dar si nemultumiri in ceea ce privesc veniturile. Noi taxe si decizii care pot soca atat prin atitudine cat si reglementari, care produc de asemenea nemultimiri in randurile populatiei. Dincolo de bine si de rau disputele in plan politic vor fi la ordinea zilei si aceste aspecte vor fi resimtite din a doua jumatate a lunii noiembrie si continuitatea pana la final de luna decembrie.
Din a doua jumatate a lunii decembrie, institutia prezidentiala va atrage asupra sa datorita anumitor incidente o serie de critici si nu in ultimul rand imaginea presedintelui va risca sa fie patata datorita modului de abordare a unor evenimente sau actiuni care vor fi facute.
Din punct de vedere financiar va urma o perioda in care se vor resimti schimbarile si fluctuatiile mari. Moneda nationala va cunoaste o scadere in tot ceea ce inseamna tranzactii si desi se va dori o reglementare, acest lucru nu poate fi facut sau optimizat cel putin din ultima saptamana a lunii noiembrie si primele trei ale lunii decembrie. Tocmai din acest punct de vedere, actele normative si aspectele care in loc sa imbunatateasca starea natiunii, din contra va veni si va da peste cap poate cele mai importante decizii care in contextul actual nu pot fi inca consolidate! Un posibil imprumut sau o tranzactionare cu o companie internationala poate fi posibila tot in acest interval astrologic, insa va tarage de la sine nemultumirile multor persoane. Dincolo de toate aceste incertitudini mai putem intalni erori. Intr-un cuvant promulgarea unei legi pentru ca in urmatoarea zi sa fie anulata sau cel putin sa fie comentata la posturile nationale. Un moment de cotitura as spune, pentru toti romanii, asta daca anumite decizii vor fi puse in aplicare de catre factorii decizionali.
In trafic, prezenta NS va aduce un nou val de catastrofe si accidente tragice, iar din acest punct de vedere va trebui ca pe intreg parcursul lunii sa incercam ca prin prudenta sa evitam accidentarile, totusi nuanta acestora nu vor avea legatura numai cu traficul, ba deopotriva sa nu ne mire faptul daca in luna decembrie vom asista la o serie de accidentari unele putand fi si colective. Referitor la accidentarile sau karma colectiva, as spune ca ziua de 14 noiembrie va fi o zi in care predispozitia in plan astrologic este cea mai ridicata in a se produce un anumit eveniment care prin nuanta sa sa cel putin sa sperie si sa agite spirite.
Dincolo de toata starea de spirit apasatoare si de introversie a natiunii, vom cunoaste in continuare si pentru luna decembrie o rigiditate in fata noului, a schimbarii si a trecerii dincolo de ideile preconcepute pe care le vom resimti dar care vor aduce un aspect de confruntare cu propriile idei si concepte.
Din punct de vedere meteorologic, inca din a doua jumatate a lunii decembrie vom resimti valurile de frig, pentru ca Guvernatorul lunii decembrie este Saturn, care aduce de la sine o latura a racelii si fenomenlor extreme, astfel incat nu ar fi de mirare, ca ninsorile sa dea peste cap bunul mers al lucrurilor.
In concluzie, luna decembrie va fi o luna in care inceputurile schimbarilor pe nepusa masa va aduce in prim plan o stare de spirit a natiunii in continua transformare, insa cu multa protectie Divina din partea NN pozitionat in casa a 9-a spiritualitatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu