marți, 12 noiembrie 2013

SaLuSa, 8 nov. 2013


portal
Soarele vostru vă trimite foarte multe modele de energie intensă cu scopul divin de a termina procesul trensformărilor de bază ale ființelor în ființe de lumină.După ce veți fi încheiat procesul de asimilare a acestui tip de energie, corpurile voastre vor fi gata să primească și să accepte tot ce conștiința voastra va urma să experimenteze.
SaLuSa

Soarele este o poartă de legătură cu altedimensiuni ale realității universale.

Exploziile solare pe care voi le observați sunttransferuri de puternice energii, cu frecvență înaltă, trimise spre planeta voastră și care influențează, într-un anumit mod, tot ceea ce există pe Pământ, inclusiv ființele vii.

Puteți simți atingerea caldă și plină de iubire a acestor energii, atunci când, într-o stare de destindere și acceptare, vă expuneți razelor solare și stați liniștiți ca această energie pură să vă înconjoare și să vă pătrundă trupul.

Prin expunerea la soare, cei pregătiți, vor asimila din spectrul solar luminos, acele energii de înaltă sau mai înaltă frecvență pe care astrul vostru vi le trimite în această perioadă, cu atât de multă generozitate și iubire.

Dacă vă veți transpune într-o stare corespunzătoare, de acceptare, corpul vostru se va expune primirii acestor soli luminoși, cu o atitudine de profund respect și recunoștință pentru transformările inițiate în ființa voastră, transformări menite să vă ridice vibrația și să vă accelereze trecerea de la structura de carbon la cea de cristal (siliciu).
În această perioadă, tot ceea ce este vechi, tot ceea ce a fost clădit pe baza energiilor dualității, caracteristică a
dimensiunii 3D, este dizolvat și măturat de lumina astrului vostru,Soarele, care îndeplinește funcția de receptor/emițător al undelor modulate primite  de la sursele superioare ale universului și cosmosului.
(Nota C.M.: se face referire la Logosul Solarital, care, printre altele, are rolul de a primi înfomațiile codificate de la Logosul Galactic, informații pe care le recodifică și le trimite spre Logosul Planetar, care, la rândul său, codifică informațiile și le trimite celor mai evoluate ființe – Lucrătorii în Lumină. Aceștia, prin diferite mecanisme, inclusiv channeling, recepționează și interpretează mesajele pe care le publică în vederea cunoașterii de către omul obișnuit).

În acest proces este foarte posibil ca ființele umane de un anumit nivel evolutiv, să aibă unele vise, gânduri sau amintiri neobișnuite, care să facă lumină în anumite sectoare ale cunoașterii acelei ființe.

Nu vă impacientați, primiți aceste inedite noutăți cu încredere și iubire și eliberați-le, pentru ca ele să-și continuie călătoria spre destinații doar de ele știute.

După ce le-ați lăsat să plece, nu vă mai concentrați asupra lor, nu le mai aduceți înapoi căci ele nu și-au propus să rămână la voi: aveau nevoie doar ca voi să le recunoașteți și să vi le asumați, după care, cu iubire, să le dați drumul.

Folosiți-vă de aceste ocazii și faceți din acești vizitatori solii voștri, ambasadorii voștri de pace și de iubire adresate universului.
Dragilor, permiteți Iubirii să vă vindece complet de tarele trecutului și nu aveți nicio îndoială că acest lucru se va petrece.

Dragostea este forța creatoare cea mai puternică în acest univers și, atunci când o folosiți cu credință, cu onestitate, îi veți afla imensa putere pe care o puteți folosi pentru propulsarea ființei voastre spre cele mai amețitoare înălțimi.

Nu tezaurizați dragostea, dați-i drumul să curgă în lume, răspândiți-o în univers căci acolo unde ajunge vă va trimite ”cartea poștală” a recunoștinței destnatarilor.

Este înălțător să știi că ambasadorul tău, IUBIREA, te-a ”legat” cu farmecele ei de toate făpturile către care ai trimis-o.

Ce poate fi mai minunat decât să știi că oriunde te-ai îndrepta, orice punct din univers ai viza, vei afla că iubirea ta, pe care ai trimis-o înainte să te vestească și să te recomande, ți-a pregătit sosirea cu mare fast și cu frățească sau părintească recunoaștere.
Eu sunt SaLuSa de pe Sirius și mă simt plină de o iubire puternică pe care o trimit mereu și neîntârziat către voi, ființele umane, mai trezite sau mai  (încă) adormite. Eu știu, și sunt sigură că și voi veți afla cât de curând, cât de măreață, de maiestoasă și de puternică este iubirea. Un singur gând de dragoste puternic susținut produce o energie colosală, suficientă să vă facă viața mult mai ușoară, mult mai frumoasă.

Fiți preocupați de a avea prezent totdeauna sentimentul dragostei în ființa voastră și trimiteți iubire către prietenii și dușmanii voștri, către cei apropiați și cei îndepărtați, către cunoscut și necunoscut. Veți crea astfel în jurul vostru un ocean de iubire în care vă veți putea îmbăia mereu. Vă iubim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu