marți, 12 noiembrie 2013

ULUITOR. Teoria care confirmă Biblia. Cum au apărut oamenii pe Terra


Biblia, Coranul cât și mitologia Greacă, susțin că oamenii au fost creați de zei din țărână. O nouă teorie științifică, arată în mod surprinzător, că această legendă este cât de poate de adevărată, scrie Jurnalul.ro
.


Cercetătorii de la Universitatea Cornell susțin că solul a fost de fapt ''leagănul vieții pe Pământ''
Cercetătorii de la Universitatea Cornell susțin că solul a fost de fapt ''leagănul vieții pe Pământ''

Cercetătorii de la Universitatea Cornell susțin că solul a fost de fapt ''leagănul vieții pe Pământ''. Acesta este o combinație de minereuri care a funcționat ca un adevărat laborator pentru om, absorbind ca un burete toate chimicalele și moleculele.

Acest proces a durat miliarde de ani, timp în care acești compuși chimici au reacționat între ei și au format proteine și ADN, iar la final au apărut celulele vii, susțin savanții.

Legendele grecești, egiptene sau asiatice, dar și Biblia, spun că oamenii au fost creați de divinitate din bulgări de țărână, modelați asemeni unor statui de lut care au primit apoi suflet. Vechiul Testament vorbește despre același lucru, fiind cunoscută fraza “din țărână suntem făcuți și în țărână ne vom întoarce”.

Savanții de la Cornel spun că acest proces al creației ar fi avut loc mai ales în zonele unde exista apă de mare, care formează, împreună cu solul, un compus numit hidrogel, rolul lui fiind să absoarbă cât mai mulți compuși chimici. Concluzia lor se bazează pe experimențe cu hidrogel sintetic, cu ajutorul căruia au reușit să obțină proteine în laborator.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu