duminică, 29 decembrie 2013

Intr-un interval de timp scurt, atentia lumii se va concentra asupra tarii noastre

5 comentarii:

  1. In acest articol parintele Arsenie reda mai multe "minuni" pe care le astepti :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Aici iti raspund la intrebarea care ai pus-o mai jos.
    Cati oameni "treziti" crezi ca exista ?
    Crezi ca daca le oferi iubire si un buchet de flori, tiranii din aceasta lume vor pleca singuri ?
    Care crezi ca ar fi solutia ca lumea sa se schimbe in bine ?

    Atept raspuns la fiecare intrebare !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O persoana care a atins lumina, nu cred ca mai pune intrebarile pe care le pui domnia ta. Eu nu cred ca forta este o solutie, ci iubirea si rugaciunea. Daca gresesc, Dumnezeu ma va judeca.
      In rest, te rog respectuos sa nu mai comentezi pe blogul meu, pentru ca el reprezinta pentru mine casa mea. Eu nu vin in casa domniei tale sa fac remarci rautacioase.
      Eu incerc doar sa descopar lumina si sa aduc cati mai multi cu mine. Daca asta ti se pare putin sau nefolositor, nu mai citi blogul.

      Ștergere
  3. Ca sa nu creez confuzie ca am intentii rautacioase am sa raspund eu la cele trei intrebari:
    1. Nici macar 0,001 % din populatia lumii nu este treaza. Nu uita ca suntem peste 7 miliarde de suflete.
    2. Nici un bogatas nu va renunta la putere si bogatie de buna voie. Stii ce a spus IIsus despre camila si bogat ?
    3. Singura solutie o da atat parintele Arsenie in acel videoclip, cat si biblia in Apocalipsa. Eu nu vad schimbarea decat printr-o catastrofa naturala, pentru ca turma e asa de adormita, ca nu sunt in stare sa vada realitatea sau intunericul e asa de puternic, incat noi nu avem nici o putere asupra lui. Poate de asta biblia prevede in apocalipsa ca eliberarea de intuneric o va face insusi IIsus Hristos si nu noi oamenii.
    De asta iti spun....simti ca vrei sa ajuti oamenii.....incearca, totusi tine-i aproape pe cei care i-ai convins de un mic adevar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vrei sa iti dau dreptate, iti dau. Crezi ca eu nu stiu toate astea? Le stiu prea bine si tocmai de aceea incerc sa trezesc cat mai multi. Trebuie sa vada cat mai multi ca doar credinta ii poate salva, pentru ca altfel, nu au nici o sansa si o stiu si eu asa cum o stii si tu. De asta te-am intrebat ce anume vrei de fapt.
      Ei trebuie sa vada singuri drumul pe care trebuie sa mearga. E alegerea lor.
      Stiu si eu ca doar Iisus e cel care ne va salva si asta va mai dura, din pacate. Anii care vin nu sunt de loc "lapte si miere", asa cum am spus in mai multe materiale.
      In rest, fiecare are liber arbitru si alege sa traiasca cum crede de cuviinta. Datoria noastra este sa nu ii parasim niciodata, cel putin la nivel spiritual.
      Sincer, iti trimit toata iubirea mea si te rog sa ma ierti daca nu inteleg mereu mesajele tale, dar energia pe care o pui in ele nu e mereu potrivita.

      Ștergere