marți, 24 iulie 2012

MAI INTAI CHINA, APOI INTREAGA LUME: DUPA INSTAURAREA GUVERNULUI MONDIAL, LEGEA "SINGURULUI COPIL" VA FI APLICATA PENTRU TOATE POPOARELE !


Acest articol apartine blogului Secretele Sistemulu
Conform studiilor antropologului Susan Greenhalgh,brutala lege a “Unicului Copil” adoptata de China in 1978 a fost inventia Clubului de la Roma,lucru ce ar sugera faptul ca poporul chinez ar putea fi o rampa de lansare a acestei legi.In lucrarea sa,“Just One Child: Science and Policy in Deng’s China”,aceasta explica cum reprezentanti ai Partidului Comunist din China au participat in anii 70 la mai multe conferinte internationale pe teme sciintifice.In anul 1978,Song Jian,un specialist chinez de top in probleme ce tin de Controlul Dezvoltarii Sociale ,a calatorit pana la Helsinki pentru a participa la o conferinta internationala pe aceasta tema.In timpul petrecut in Finlanda,a reusit sa obtina niste copii ale lucrarii “The Limits to Growthand: Blueprint for Survival” ,publicatie a Clubului de la Roma ,si a facut cunostinta cu cativa europeni care se ocupau cu promovarea metodei computerizata folosind “Sisteme de Analiza”, a raportului privind prezicerea si proiectarea viitorului uman.Astfel,poporul chinez a fost supus la un test teribil facut de Elita.

Promovarea Incalzirii Globale din ultimul deceniu ,a avut ca scop principal crearea unei prelate de invinuire peste populatia planetei,in special asupra chestiunii “supra-popularii planetei”.Oamenii au fost pacaliti si au crezut mult timp ca intr-adevar,temperatura planetei creste din cauza unei lampe lasate aprinsa mai mult,sau din cauza unui incarcator de telefon lasat prea mult in priza.Insa odata cu aparitia gadget-urilor,lumea a inceput sa se informeze si despre aspectele climatice ale altor planete.Acum toata lumea stie ca Incalzirea Globala nu are loc doar pe Terra ,ci pe fiecare planeta a Sistemlui Solar.Incalzirea Globala este efectul activitatii crescande si tot mai intense a Soarelui.

Tot mai multi oameni de stiinta propun metode si solutii pentru rezolvarea asa-zisei probleme a supra-popularii planetei.Eugenistul-Sef, Alan Weisman, declara in 2010 “Cred ca solutia consta in intelepciunea si curajul nostru de a ne pune cunostintele la incercare.Poate ca ar trebui luate masuri pentru limitarea pe planeta a numarului de femei capabile sa poarte un copil in pantec”.Deasemenea ,omul de stiinta John P. Holdren ,scria in monstruoasa sa lucrare”Ecosciente:Population,Resources,Environment” ca “Regimul planetar este responsabil de populatia optima pentru fiecare regiune in parte a pamantului.Controlul numarului populatiei ar trebui sa ramana in mana Guvernelor,insa Regimul Planetar ar trebui sa aiba autoritatea de a impune limitele necesare”.

Ei bine,dupa astfel de propuneri si teorii venite din partea unor oameni care se vor capabili din punct de vedere sciintific,nu ar trebui sa ne ingrijoram oare cu privire la viitoarele legi impuse vis-a-vis de aceasta chestiune? Vom fi oblicati sa nu avem mai mult de un copil? Sau deloc? Toate astea cand Terra ar putea sustine 50 de miliarde de oameni fara probleme…Am fi insa prea greu de controlati de Oculta.Pacat…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu