luni, 19 noiembrie 2012

Horoscop: Zodiacul Cabala. Află ce spune despre destinul tău


Cabala este o tradiţie străveche iudaică ce şi-a recâştigat popularitatea în ultimii ani, promovată în special de vedetele de la Hollywood. Descoperă ce este astrologia Cabala şi ce spune despre destinul tău. Perioadele zodiilor Cabala corespund cu cele ale lunilor din calendarul ebraic şi sunt aceleaşi precum ale zodiacului european. Iată care este semnificaţia fiecăruia:

Horoscopul zilei
Horoscopul zilei

Nissan - Berbec

Cei născuţi sub influenţa acestui semn sunt persoane puternice, pline de energie, viguroase, agresive şi inovatoare. Sunt foarte orientaţi către luptă, conflicte şi competiţii şi fac adesea orice ca să fie primii şi ca să-şi învingă inamicii.
 

Iyar - Taur


Nativii acestui semn sunt permanent în căutarea stabilităţii şi a siguranţei financiare. Au adesea propriile afaceri şi se străduiesc să deţină controlul asupra banilor şi proprietăţilor lor. Sunt persoane care îşi doresc să deţină cât mai mult, în special case sau terenuri. Pot fi geloşi sau posesivi. Li se întâmplă frecvent să piardă bani, tocmai pentru că trebuie să înveţe să elimine obsesia pentru lumea materială.

Sivan - Gemeni


Cei născuţi în această zodie au o puternică nevoie de a cunoaşte, de a acumula cât mai multe informaţii, de orice tip. Adesea cunoştinţele lor sunt superficiale pentru că nu au dorinţa de a aprofunda, ci doar de a avea "elementele de bază" în orice domeniu. Au multe incertitudini, întrebări şi îndoieli. De aceea, pentru a-şi găsi drumul în viaţă au nevoie de un îndrumător, un profesor sau mentor.

Tammuz - Rac


Cei născuţi sub influenţa acestui semn au mult mai multă nevoie de dragoste decât reprezentaţii celorlalte zodii. Au tot timpul senzaţia că lipseşte ceva, iar asta îi poate duce la depresie. Iar remediul pentru aceste stări negative sunt afecţiunea pentru ceilalţi, dragostea şi grija pe care trebuie să le ofere. Trebuie să facă tot ce este posibil pentru a lăsa trecutul în urmă.

Av - Leu


Cei născuţi în acest semn sunt vestiţi pentru personalitatea lor, dar asta poate fi în sens pozitiv sau negativ. Pot fi lideri senzaţionali, determinaţi, dominatori şi puternici. Dar pot fi în schimb persoane extrem de egoiste, egocentriste, tiranice şi crude. Au foarte mare nevoie de a învăţa ce este autocontrolul. Sentimentele de mândrie, superioritate şi un ego prea mare trebuie ţinute sub control, altfel îl pot ruina.

Elul - Fecioară


Acest semn este strâns legat de tot ceea ce este practic şi de serviciile aduse altora. Persoanele născute în acest semn au o nevoie puternică de a dobândi securitatea financiară, dar au în acelaşi timp dorinţa de a servi societatea. Au un simţ critic foarte ascunţit şi adesea se comportă precum adevăraţi contabili: evaluează avantajele şi dezavantajele fiecărui lucru din viaţa lor.

Tishrei - Balanţă


Nativii acestui semn au tendinţa de a face pe plac lumii întregi, iar asta înseamnă că uneori se pot dezechilibra din această cauză. Trebuie să înveţe să spună nu din când în când. Sunt persoane care se pricep foarte bine la afaceri. Trebuie să ofere din când în când, să facă acte de caritate pentru a nu deveni prea ataşaţi de bani.

Mar Chesvan - Scorpion


Acest semn este foarte emoţional, dar ceea ce îi distinge de celelalte semne este iraţionalitatea de care dau dovadă când vine vorba de sentimentele lor. Ajung rapid la extreme, fie că este vorba de aspecte pozitive sau negative. Pentru ei nu există nuanţe, ci doar sau negru. Dacă nu eşti prietenul lor, atunci le eşti duşmani. Astfel văd aceşti nativi lumea.

Kislev - Săgetător


Nativii acestui semn sunt foarte optimişti, predispuşi la exagerări, batjocură şi jocuri de noroc. Sunt filozofi înnăscuţi, foarte buni profesori şi mentori, se pricep foarte bine la comunicare şi sunt prieteni excelenţi. Le place să călătorească, îşi iubesc libertatea şi spaţiul personal, au înclinaţia către explorare şi studierea comportamentului uman.

Tevet - Capricorn


Cei născuţi sub influenţa acestui semn au o conexiune puternică cu lumea materială. Nevoia lor pentru siguranţa financiară este foarte mare. Au încredere numai în ceea ce le arată cele cinci simţuri şi le este foarte greu să vadă dincolo de aparenţe. Deşi este un element de pământ, are puternice influenţe de apă, ceea ce îi face pe nativii din acest semn să fie orientate către ajutorarea altora.

Shevat - Vărsător


Persoanele născute în această lună se află mereu într-un conflict interior. Au întrebări referitoare la propria persoană, la identitatea lor. Din această cauză luptă permanent să spargă barierele, să le înlăture, să depăşeacă ceea ce n-a fost depăşit. Vor să lase trecutul în urmă, pentru a-şi construi viitorul.

Adar - Peşti


Nativii acestui semn pot intra în sufletul şi în mintea celor care suferă, pentru a simţi exact ce simt aceştia. Pot avea capacitatea de a prezice viitorul. Simbolul zodiei sunt doi peşti care înoată în direcţii opuse, ceea ce reprezintă firea lor duală. Pot fi lideri, persoane care ies cu totul în evidenţă (aşa cum a fost Einstein, un nativ al acestui semn) sau se pot lăsă conduşi de mulţime, ajungând să se piardă în comportamente care implică dependenţe de orice natură.

Sursa:  REALITATEA.NET

            www.eva.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu