luni, 19 noiembrie 2012

Horoscopul Sanatatii pentru saptamana 19-25 Noiembrie

Se anunta o saptamana furtunoasa, tensionata si incarcata pentru majoritatea zodiilor. Insa nu uitati ca astrele predispun, oamenii dispun. Asadar noi va expunem riscurile acestei saptamani astfel incat sa fie mai usor a le evita pentru fiecare dintre nativi.

horoscop saptaanal al sanatatii

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA BERBEC

Saptamana cuprinsa intre 19 si 25 noiembrie reprezinta pentru nativii Berbec o perioada incarcata din punct de vedere psihic, aducand o serie de situatii care desi ii incanta, ii tensioneaza si suprasolicita.
Cu toate acestea, nativii Berbec sunt cunoscuti ca avand o rezistenta buna in fata stresului, asadar pentru unii nativi aceste tensiuni, contradictii din aceasta saptamana par a face parte din rutina.
Din punct de vedere fizic nativii Berbec se bucura de o sanatate de fier, avand o imunitate buna si o capacitate fantastica de refacere si regenerare.
Sfatul astrologului: lasati schimbarile sa se produca in viata voastra si nu dati inapoi de la nicio provocare.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA TAUR

Pentru nativii Taur se anunta o saptamana cu bune si cu rele din punct de vedere al sanatatii, insa predomina vestile bune.
Desi este o saptamana tensionata din punct de vedere psihic, care ii tulbura pe nativii Taur si ii nelinisteste, surpasolicitandu-i, totusi acestia fac fata cu succes tuturor problemelor care le apar in cale.
Foto: Shutterstock.com

horoscop saptaanal al sanatatii

Din punct de vedere fizic nativii Taur prezinta un corp rezistent in fata bolilor de sezon. Atentie insa la bolile sensibile la stres, caci in aceasta saptamana se pot intensifica afectiunile gastrice, intestinale, insomniile, depresia.
Sfatul astrologic: aveti incredere in intuitia voastra.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA GEMENI

In aceasta saptamana se anunta schimbari bune pentru nativii Gemeni pe toate planurile.
Este o saptamana agitata, incarcata, cu multe situatii decisive, o saptamana plina de termene si constrangeri care necesita schimbari, schimbari care vor da roade bune mai tarziu. Sunt astfel tensionati si nelinistiti, insa nativii Gemeni prezinta rezerve energetice puternice astfel incat vor gasi solutia de moment si vor trece fara prea mult efort peste aceasta perioada intensa.

horoscop saptaanal al sanatatii

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA RAC

Din punct de vedere psihic insa pot sa apara urmari organice ale stresului: crize de depresie, manifestari endocrine, afectiuni genitale, tulburari ale somnului, dureri gastrice si intestinale.
Sfatul astrologului: urmati tehnicile antistres si fiti aproape de prieteni.
Pentru nativii Rac saptamana aspecteaza in mod evident latura sanatatii, inclusiv din punct de vedere legal. Poate este vorba de o conduita chirurgicala, de un protocol medical sau de obtinerea unor acte cu privire la starea de sanatate.
Foto: Shutterstock.com

horoscop saptaanal al sanatatii
Din punct de vedere psihic nativii Rac sunt foarte bine aspectati in aceasta saptamana, fiind o perioada frumoasa pentru acestia, incarcata emotional, poate chiar cu importanta karmica. 
Nativii au parte de intamplari si cunostinte care le aduc schimbari favorabile in viata, raporturi armonioase, benefice si chiar vindecatoare pentru unii nativi.

Sfatul astrologului: acrodati importanta fiecarei situatii ivite.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII: ZODIA LEU

Pentru nativii Leu se anunta o saptaana buna din punct de vedere al sanatatii, desi este loc si de mai bine.3
In tot cazul, din punct de vedere psihic nativii Leu au o sanatate de fier. Atragem atentia micilor accidente la care sunteti expusi.
Din punct de vedere psihic sunteti insa tensionati si suprasolicitati, ceea ce va produce o stare de disconfort general. Nu trebuie sa exagerati, problemele isi vor gasi solutiile spre finalul saptamanii.
Sfatul astrologului: evitati excesele de orice fel.

Foto: Shutterstock.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu