luni, 19 noiembrie 2012

Previziuni astrologice pentru sfarsitul de an



Ce ti-au pregatit astrele pentru sfarsitul lui decembrie?



Teama nu ii va ajuta, asadar trebuie sa isi infrunte frica pentru a iesi in castig. Deciziile luate in pripa nu aduc noroc, asadar trebuie sa isi gandeasca foarte bine strategia pentru anul urmator. 

Descopera surprizele sfarsitului de an:
BERBEC


Nativii zodiei Berbec pot sa se pregateasca pentru schimbari mari in plan personal. Nu mai pot fugi de responsabilitati si trebuie sa ia o decizie.
TAUR


Nativii nascuti in zodia Taur sunt privilegiatu de astre. Inceputul lui decembrie se anunta promitator si sfarsitul de an i-ar putea surprinde intr-o companie foarte placuta.


Totul depinde foarte mult de atitudinea adoptata in situatiile critice.

Trebuie sa stie cand sa se impuna si cand este momentul sa asculte. Nu pot avea tot ce isi doresc dintr-o data.


GEMENI


Persoanele nascute in zodia Gemeni au de infruntat cateva neplaceri spre sfarsitul anului. Inca asteapta anumite raspunsuri importante si de aceea stau in loc.

Ar fi bine sa ia in considerare si sfaturi de la intelepti. Concluziile ar putea avea un impact negativ asupra sectorului sentimental dar trebuie sa se conformeze.



Ar fi de preferat sa infrunte adevarul, decat sa fie pacaliti.
RAC


Nativii nscuti in zodia Rac sunt privilegiati de astre, in special la inceputul lui decembrie. Toata luna prevesteste multe intalniri, dar multe dintre ele pot aduce vesti grozave.

Cel putin sectorul sentimental are sanse reale de imbunatatire. Cei care sunt singuri nu trebuie sa isi piarda speranta. Cupidon le poate surade exact cand se asteapta mai putin. 


sursa foto: shutterstock.com


LEU


Daca pana acum au trecut cu vederea anumite scapari, odata cu sfarsitul de an nativii zodiei Leu si-au propus sa fie mai atenti la detalii.

Au facut multe investitii si se asteapta la rezultate importante. Riscurile pe care si le-au asumat ar putea sa le dea cateva batai de cap.



Ar trebui sa fie mai atenti, deoarece se lasa prea usor influentati si trag concluzii pripite.
FECIOARA


Sfatsitul de an anunta vesti excelente pentru nativii zodiei Fecioara. Au muncit mult dar eforturile incep sa fie rasplatite. Atat in plan profesinal cat si in plan sentimental capata un nou statut.

Este momentul sa se bucure de mai multa intimitate. Impreuna cu o persoana speciala, pot spera la momente intense, pline de romantism.



BALANTA


Nativii zodiei Balanta au multe motive sa zambeasca. In ultima jumatate de an li s-au implinit foarte multe dirinte si acum pot sa se bucure in sfersit de ceea ce au dobandit.

Cei singuri au sanse foarte mari pentru noi inceputuri, solide si durabile. Nativii implicati in relatii isi construiesc planuri de viitor alaturi de persoana potrivita.
SCORPION


Pentru nativii zodiei Scorpion se anunta momente speciale odata cu sfarsitul de an. Inca de la inceputul lui decembrie au oportunitatea sa primeasca vesti foarte bune.



Totul pare sa le mearga asa cum isi doresc, cel putin in plan sentimental.

Cariera cunoaste de asemenea o perioada infloritoare, cu reusite notabile. Nu sunt asadar, motive de ingrijorare.

sursa foto: shutterstock.com


SAGETATOR


Daca ai intrat in luna decembrie singura ori tocmai ti-ai revenit dupa o relatie esuata, la sfarsit de an ai oportunitatea sa intalnesti o persoana speciala, poate chiar sufletul pereche. Noutatea este cuvantul de ordine in viata sentimental.

Prietenii sunt alaturi de tine, primesti multe invitatii la petreceri, asadar sansele de a cunoaste pe cineva sunt tot mai mari.
CAPRICORN


In luna decembrie te asteapta schimbari in plan sentimental. Vei participa la discutii contradictorii si vei avea de luat decizii importante.



De asemenea, problema banilor care te-a preocupat de multa vreme, revine in actualitate. Insa, de aceasta data se anunta vesti bune: vei primi fie o datorie mai veche de la un prieten, fie un comision generos ori un bonus din partea unor persoane apropiate.

Si la serviciu se anunta oportunitati de avansare.



VARSATOR


Ai parte de un sfarsit de an dinamic, plin de evenimente. In relatia de cuplu se anunta surprize nu tocmai placute.

Vei traversa o perioada mai dificila si ai putea descoperi adevaruri surprinzatoare despre persoana iubita, asadar e nevoie de foarte multa rabdare si intelegere.

Felul in care vor evolua lucrurile, depinde foarte mult de starea actuala a relatiei.
PESTI


Sarbatorile necesita si cheltuieli suplimentare, asadar banii reprezinta o problema care momentan te preocupa. Insa, in plan sentimental se anunta o perioada excelenta.



Venus, planeta dragostei se aliaza cu Jupiter si Uranus, aducand noroc si prosperitate atat in viata sociala cat si in iubire.

Se anunta clipe pasionale, pline de romantism. De asemenea, nu este exclus sa primesti si un cadou din partea partenerului.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Sursa: horoscop.kudika.ro



















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu