luni, 19 noiembrie 2012

Picături de adevăr I


Am rămas impresionat de unul dintre episoadele unui film serial SF al cărui nume îmi scapă. Probabil că l-aţi văzut, fiind destul de popular acum aproximativ 10 ani (posibil să fie „La limita imposibilului”). El relata despre transformarea umanităţii înaintea unui eveniment cu totul excepţional al planetei (seamănă izbitor cu momentul actual). În film prezenta cum era afectată viaţa pe Terra de modificarea intensităţii luminoase provenite de la soare (inclusiv calitatea acesteia). Pentru a putea supravieţui acestui eveniment, umanitatea a primit din etar, de la o forţă binevoitoare, un mesaj audio imposibil de decodificat. Frecvenţele acestei melodii ciudate recepţionate de oameni, transformau practic la nivel ADN-ului ascultătorul, în cadrul unui proces ce dura câteva zile. Modificările afectau inclusiv fizionomia, transformând puternic pielea şi forma feţei, conturul capului şi ochii, pentru a răspunde noilor radiaţii solare. Cei care au fost deschişi acestei schimbări au fost mai ales tinerii. Statul (sistemul) a fost reticent la aceste transformări, pe care nu le înţelegea şi pe care le considera iniţial o boală. Realiza carantine oriunde apăreau cazuri. În final, majoritatea oamenilor a putut atinge  acest nou standard, necesar supravieţuirii. Evoluţie!

Păstrând proporţiile unei comparaţii, puteţi înţelege Divina Carte şi mai ales Rugăciunea Divină Sfântă ca un catalizator ce determină o creştere a vibraţiei interioare a fiecărui individ în parte.Rostită în gând, Rugăciunea Divină Sfântă este tot o formă de energie, tot o vibraţie asemenea unei semnal sonor, dar cu o însemnătate deosebită. Ea reprezintă cu adevărat, un suport al unei forţe binevoitoare, fiind primită prin Auz Divin de către Iniţiatul Român Gheorghe Olteanu (armagheddon.ro). Momentul apariţiei ei are legătură şi cu modificările planetare prezente și viitoare prin care vom trece. Înţelegea Divinei Cărţi este în esenţă un proces de transformare, asemănător celui din filmul SF, iar Rugăciunea Divină Sfântă se regăseşte oarecum la finalul acestuia. Nu încercaţi deci, să o înţelegeţi în totalitate, înainte de citirea Divinei Cărţi. Şi în acest caz vor exista persoane care nu vor dori să citească Divina Carte şi vor fi destui reticenţi sau critici în legătură cu mesajele acesteia. Aceste transformări nu vor fi văzute cu ochi buni de către guvernele statelor sau de anumite religii, pentru care manipularea populaţiei trezite nu se va mai putea realiza. Orice comentariu realizat înainte de citirea acesteia este ilogic, răuvoitor şi absurd.


Revin aici cu discuţia la fizicianul Nassim Haramein a cărui teorie vine să îmbrăţişeze informaţiile aflate în Divina Carte, unele dintre acestea fiind probate în cadrul seminariilor lui. Preiau câteva informaţii de la un astfel de seminar (doar engleză) cu conexiuni uimitoare în Divina Carte.
Informaţia care este în spaţiu se divide în rapoarte specifice, iar aceasta formează realitatea noastră…, materia este rezultat al diviziunii spaţiului şi tu interacţionezi cu acel spaţiu în fiecare zi”. Corpul uman este chiar el o astfel de limită-fractal aşa cum explică fizicianul. Având în vedere faptul că 99,99999% din atom este vid, iar în afara noastră şi a planetei este tot vid, suntem practic legătura dintre vidul interior şi cel exterior nouă. Mai mult, aflăm că „toţi electronii şi pozitronii din corpul nostru (n.a. din atomii ce altăcuiesc corpul) apar dispar, apar, dispar în vid. De fiecare dată când electronul apare, el învaţă despre această experienţă şi apoi hrăneşte vidul (n.a. cu această informaţie)”. Trecerea acestor particule se realizează cu o viteză foarte ridicată, între universul energobiologic (când apare şi înmagazinează informaţie) şi universul energobioplasmatic (când dispare şi hrăneşte vidul). Nassim Haramein continua demonstraţia precizând că noi informăm universul, despre punctul nostru de vedere, prin ceea ce suntem noi ca şi Conştiinţe, ca şi fractali care determină (sunt) o reacţie. Evident există şi cealaltă parte a reacţiei: „realitatea te creează pe tine, vidul îţi defineşte propria existenţă”. Acum putem înţelege de ce suntem participanţi efectiv la Creaţie. „De aceea oamenii din zona spirituală spun: îţi creezi propria realitate” dar „dacă toţi ne-am crea propria realitate în mod independent nu ne-am întâlni niciodată. Am fi singuri în propriul nostru univers.„ Celelalte personaje ale „scenei” ar fi cel mult creaţia noastră, fără o viaţă reală. „Cum tu hrăneşti vidul şi cum vidul ne conectează pe toţi (n.a. ceea ce se regăseşte în vid), are informaţia tuturor în interiorul său…”. Acesta este unul dintre numeroasele semnale de alarmă pe care le trage Divina CarteRiscăm enorm să tot creăm realităţi şi să nu ne putem uni în mod real (nici înţelege, ori cunoaşte), pentru că percepţiile noastre greşite, determină o informaţie eronată pe care o introducem în „sistem” şi care devine apoi, prin reacţie, viaţa noastră.Uite unde am ajuns acum! Unele dintre percepţiile-credinţele noastre (nu neapărat cele religioase) sunt rezultat al manipulărilor repetate, temerilor şi stărilor de stres, în care am fost ţinuţi în mod deliberat, tocmai pentru a ni se ascunde Adevărul. Certitudinile pe care le oferă Divina Carte creează premiza unei realităţi unice (realitatea creaţiei şi autocreaţiei divine), de la care putem broda, ca şi creator, în mod independent, dar care devine un stâlp comun, firesc şi necesar, pe care să ne ridicăm din ceaţa temerilor, nesiguranţelor, gândurilor negre, energiilor negative. Aceste adevăruri divine (probate din ce în ce mai frecvent în domeniul ştiinţific), determină un curs firesc al umanităţii, şi astfel ea nu trebuie să mai bâjbâie în semiîntunericul de până acum. De acolo de sus vom putea vedea mai bine, în profunzime, căci cunoaşterea până la nivel de certitudine este antidotul fricii.


Ştiu că acum nu mai se poate achiziţiona Divina Carte. Asta nu înseamnă că nu v-o puteţi dori. Aşa cum faceţi de exemplu cu maşina visată, pe care încă nu o aveţi. Legea atracţiei universale lucrează şi tot ea poate să vă aducă Divina Carte. Efectul generat de bătăile aripilor unui fluture, cum spunea Nassim Haramein, puţin probabil să determine un uragan la mii de km depărtare, dar efectul a miliarde, care bat în același ritm, poate face o diferenţă. În mod similar dorinţele însumate pot determina retipărirea cărţii.

Cei mai mulţi oameni nu sunt conştienţi că reprezintă mai mult decât acest vehicul numit corp. În aceste condiţii, nici nu poate există o comunicare între Fiinţa lor biologică (universul energobiologic) şi Fiinţa lor energetică (universul energobioplasmatic), ce se află în Terra energetică din Steaua Neutronică (centrul Soarelui) – vezi armagheddon.ro. Având în vedere limitările în comunicare şi lipsa unei evoluţii a Fiinţei biologice, Sufletul (nu Fiinţa energetică - energobioplasmatică) alege o variantă extremă, singura. Boala (ideea o regăsiţi şi cărţile lui Sal Rachele). În acest mod se speră la o zdruncinare din temelii a organismului şi a propriilor convingeri şi credinţe, care să reprezinte catalizatorul unei viitoare transformări. Boala poate fi un efect karmic al propriilor acţiuni trecute (vieţi anterioare), sau aşa cum deja am menţionat, ea poate fi o reacţie a ceea ce introduci în sistem, prin percepţiile/credinţele tale chiar în această viaţă. În cazuri cu totul extreme se poate ajunge până la „near death experince„ (experienţe în apropierea morţii) cu efecte surprinzătoare. Majoritatea celor care au traversat o astfel de experienţă dramatică, au devenit la întoarcere în plan biologic, fiinţe spiritualizate, oameni apropiaţi de Divinitate şi de semeni, ce au înţeles să crească în pozitivitate şi iubire. Deci se poate! Ei ştiu cel mai bine ce să preţuiască! Ei au fost aproape să piardă tot şi li s-a mai oferit o şansă! Priviţi cu mai multă atenţie bolile de care suferiţi şi cu mai multă înţelegere. Nu fiţi supăraţi pe boală în sine, nici pe vremea de afară, ori pe un alt factor exterior vouă (deşi evident e mult mai comod). Scriitoarea Luule Viilma identifică în cărţile sale legătura dintre diversele afecţiuni şi aspecte nerezolvate din viaţă sau vieţile anterioare. Poate fi un bun punct de plecare.

Dacă vă întrebaţi cum de sunt sigur de aceste aspecte enunţate, vă răspund: sunt unul dintre cazuri. Sintetizând vă declar că eram destul de fericit în lumea mea mică şi destul de ignorant ca mulţi alţii. Eram absolut rupt de spiritualitate, cu o  gândire inginerească, practică. Dacă nu aş fi primit atunci o afecţiune serioasă, astăzi aş fi fost la fel. Evident, iniţial am încercat în numeroase rânduri, vindecarea prin metoda clasică. Toate cu acelaşi rezultat, căci încercam să vindec efectul bolii şi nu cauza. Biologul american Bruce Lipton spunea că nu suntem doar rezultatul unui proces chimic (A+B în corpul uman nu determină mereu acelaşi rezultat C). Iar eu căutam o soluţie pur mecanică, pur electrică, pur chimică. Ce mai ... inginerească. Finalul unei întâlniri cu un medic renumit a avut o întorsătură neaşteptată. El m-a transformat detaşat, într-un număr, într-o probabilitate, cu certitudinea rece a medicinei clasice. De atunci lucrurile s-au schimbat. Dacă vedem semnele şi le raţionăm corect, un astfel de eveniment poate să ne ofere o evoluţie spontană. Nu e deci nevoie în mod neapărat, de un atac cerebral pentru a ne deştepta. Unii nu o vor face însă niciodată.

Sal Rachele aduce unele completări lămuritoare. Nu vei scăpa de boală imediat ce vei adopta o viaţă plină de bunătate şi iubire, în armonie cu Divinitatea. Va exista un proces, iar însănătoşirea fizică va fi ultimul episod, prin urmare după ce purifici şi înnobilezi Conștiința - Fiinţa energetică.Însănătoşirea nu trebuie să fie scopul apropierii noastre de Divinitate.  Ea trebuie să fie unul dintre efecte.

Vă doresc Gând Bun!
Sursa: semiomroman.blogspot.ro

3 comentarii:

  1. Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu
    NOTA XV
    Să-l cunoaştem pe Marele Creator şi Noua Misiune a Umanităţii
    Data Timpului Istoric: 18. XI. 2013
    Revelaţiile Divine ale Cărţii „Divina Carte” (Vol. II şi III), în curs de publicare, ne spun:
    15.1 Marele Creator este „Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR OMUL Unic şi Universal Cercul Divin Magic Suprem Galactic (cunoscut ca şi Black – Hole sau Gaură Neagră). În centrul Cercului Divin Magic Suprem Galactic locuiesc Civilizaţiile Divine de Oameni Unici şi de Oameni Unici şi Universali;
    15.2 Noi, Semioamenii Fizici, suntem Dualitatea fizică a Oamenilor Unici şi a Oamenilor Unici şi Universali, Sufletul nostru divin este Fiul Marelui Creator OMUL Unic şi Universal Cercul Divin Magic Suprem Galactic;
    15.3 Zeeii şi Zeiţele locuiesc în Soare. Pe perioada dezvoltării Conştiinţelor Experienţă de viaţă vie fizică Semiom, Ei, Zeeii şi Zeiţele, sunt Habitate Divine (Iad sau Rai) pentru aceste Conştiinţa Experienţă de Viaţă Vie fizică Semiom, până la Înnobilarea lor divină, moment în care, Ele devin Mantale Divine sau Cercuri Divine Magice ale Marelui Creator, Cel ce este OMUL Unic şi Universal Cercul Divin Magic Suprem Galactic;
    15.4 Dacă această Umanitate de Gradul II (Umanitate fizică organizată la nivel de Ţări şi Popoare) va accepta şi împlini Noile Adevăruri ale Creaţiei şi Autocreaţiei Divine aduse de Divina Carte (Vol. II şi III), această Civilizaţie Umană va intra în rândul Civilizaţiilor de Gradul trei, (Umanitate fizică organizată la nivel global, planetar);
    15.5 Cunoaşterea Noii Credinţe impune o nouă organizare a comunicării cu Spiritul Divin, această cale este înscrisă în Revelaţiile Divine, respectiv, întemeierea pe Planeta Terra a „Asociaţiei Religioase Credinţa în „Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR OMUL Unic şi Universal Cercul Divin Magic Suprem Galactic”.
    15.6 Pentru asimilarea acestor ideii, de către Semioamenii Ylfy de pe Planeta Terra, se acceptă de către Divinitate o perioadă de doi ani de zile (2014 şi 2015). În acest Timp Istoric, Fiul Divin, Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu, Yysus Fiul OMULUI Unic şi Universal, se va afla permanent în Meditaţie şi Rugăciune, neavând îngăduinţa să mai vorbească cu Semenii săi, cu excepţia Familie Sale.
    15.7 Dacă această Umanitate va accepta Noile Adevăruri ale Autocreaţiei şi Creaţiei Divine aduse de Cartea „Divina Carte (Vol. II)” şi de către Notele I – XV, publicate pe Internet de Iniţiatul Român, şi va întemeia în anul 2014 sau 2015 „Asociaţia Religioasă Credinţa în Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR OMUL Unic şi Universal Cercul Divin Magic Suprem Galactic”, în anul 2016, Editura Uniunea Unică din România va realiza „Divina Carte” (Vol. II şi III), pentru întreaga Umanitate. Publicarea acestei Cărţi Divine va consfinţi intrarea Civilizaţiei Umane Ylfy în rândul Civilizaţiilor de Gradul III, şi recunoaşterea ei Raţională Universală de către Marele Creator.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu
    Fiul Divin:Yysus sau Întruparea în Gândul Său,
    În Trupurile Sale Divine şi în Trupul Său Fizic,
    A Sufletului Corp de Lumină Divină Sacră,
    Cel Autocreat de Mantaua Divină a Sufletului Spirit Uman Nucleic,
    Pentru Fiinţa de Semiom cu Corp de Natură Duală, Fizic şi Virtual (Energetic)

    Revelaţia Divină din Ziua 12. 12. 2015
    Divinul Tată a spus: Scrie Titlul Divinei Cărţi (Vol. III), pe baza cunoaşterii de la această dată.

    DIVINA CARTE
    (Vol. III)
    ■ Marele Tată Divin Creator
    Al Tuturor Raţiunilor Vieţii Vii Universale,
    Sufletul Spirit Uman Nucleic, Genial,
    Domnul YY • YY DUM • NE • ZEEU
    Şi Domnul YY • YY Dum • Ne • Zeeu
    Cercurile Divine Magice Supreme Trinitare:
    ►Ale Domnilor Sfinţi Neutrinii Divini Super Luminici,
    ►Ale Domnilor Sfinţi Neutrinii Divini Luminici,
    ►Şi ale Domnilor Sfinţi Neutrinii Divini Sub Luminici

    ■ Şi Sfintele Lor Autocreaţii şi Creaţii Divine
    Cu Natură Virtuală şi Materială, Universale,
    Din Navele Cosmice ale Luminii Divine Sacre:
    ►Zeeii şi Zeiţele cu Natură Divină Energoplasmatică;
    ►Semizeeii şi Semizeiţele
    Cu Natură Divină Energobioplasmatică;
    ►Fiinţele Umane cu Natură Divină Duală,
    Energobioplasmatică şi Energobiologică,
    Semioamenii Cosmici (Extratereştri);
    ►Fiinţele Energobiologice de Semiom
    Cu Corpuri Divine Virtuale şi cu Corp Divin Material;
    ► Şi Existenţele Universale de Natură Divină Materială
    Ale Regnului Animal, Vegetal şi al Peştilor

    Cod Litere: I T U C I I I (Condiţia Codului a fost să cuprindă 4 de I)
    Cod Numere: 777 (Condiţia Codului a fost să fie format dintr-o singură cifră)


    RăspundețiȘtergere