vineri, 19 aprilie 2013

Pachetul "Carti care faciliteaza un nou sistem de gandire"

Buna tuturor, noi Puterea Creatiei http://www.puterea-creatiei.ro am numit astfel acest pachet "Carti care faciliteaza un nou sistem de gandire", format din cartile Invataturile Arcturiene, Renasterea, Legea lui Unu si Noua Metafizica, deoarece vrem sa aducem noi informatii, care vor genera un nou mod de a privi lucrurile. Cu totii simtim ca sistemul actual este invechit, iar procesul educational/invatamantul este probabil in topul sistemelor care nu se opun schimbarii. Prin astfel de informatii, cum sunt si cele 4 carti prezentate de noi, transmitem un mesaj puternic, chiar daca aceste carti nu ajung sa fie studiate la facultate de exemplu. In viitor vor fi, in cadrul unui curs de psihologie/spiritualitate. Totul va fi transformat la nivel profund. 

Noi daca judecam ceea ce se intampla in prezent numai uitandu-ne in jur si nu vedem viitorul frumos care se desfasoara in fata noastra, viitor care exista deja, este ca si cum am functiona fara a avea o mana. Prea desascultam de critica unor persoane, care spun despre astfel de carti spirituale/psihologice, ca ele nu au o influenta asupra vietii de zi cu zi, dar vom arata ca nu este asa. 


Cercetatorii spun ca noi ne folosim doar o mica parte a creierului. Partea neactivata se afla in potential. Informatiile din cele 4 carti au fost transmise intr-o stare cand creierul fizic a fost activat intr-o proportie mai mare. Prin activat vrem sa spunem ca persoanele care au transmis informatiile, au intrat intr-o stare de inspiratie, creativitate, deschidere, etc. Voi luand contact cu astfel de informatii, exista o mai mare sansa ca citind sa fiti la randul vostru inspirati, creativi, sa ganditi in afara cutiei, etc. Cartile sunt o fisa de permisiune, in sensul ca si prin intermediul lor, puteti crea o stare pozitiva. 

Vom da un exemplu prin care informatia mai fina, mai subtila, din cartile de acest gen, are o influenta asupra vietii noastre. Sa luam cazul vaccinurilor obligatorii. In general parerile sunt impartite, unele persoane cred ca sunt benefice si utile, alte persoane cred contrariul. Cu totii insa cred ca suntem de acord ca fiecare om are liber arbitru. Dar ce se intampla cand foarte multe persoane nu stiu exact ce inseamna acest liber arbitru, si cedeaza convingerilor detinute de societate, care spun ca daca nu faci un vaccin, copilul se va imbolnavi? Pana unde merge constientizarea acestui liber arbitru?

Citind o carte de o vibratie mai inalta (vibratie = stare, masurata pe o scala de la 0 = anihilare, 50 = iubire, 100 = iluminare), simti instinctiv ce are nevoie al tau corp fizic, ce substante sunt benefice in organism. Iti dai seama ca unii copiii, mai ales cei care sunt nascuti in prezent, au reactii adverse fata de unele vaccinuri. Citind, intelegi mai bine liberul arbitru, nu doar ca il ai, ci si cum se exprima el, pana unde merge. 

Prima carte, Invataturile Arcturiene, 
ne ajuta sa incorporam un nou mod de gandire centrat pe ideea de iubire neconditionata. Noi oamenii inca nu iubim neconditionat, dar putem sa tindem acolo. Cartea ne ajuta sa incorporam mintea colectiva a Arcturienilor, constiinte care sunt specializate in vindecarea fizica-sexuala-emotionala. Astfel, noi ne vom schimba starea in actiunile pe care le facem zilnic. De exemplu, felul in care mergem la magazin sa facem cumparaturi se schimba. Poate nu vom putea emite iubire neconditionata tot timpul, dar vom avea un zambet pe fata. Iar acest zambet va fi natural, scotand la suprafata toate lucrurile pe care nu le-am rezolvat. Prin decizia noastra de a avea o stare mai buna, automat vom scoate din inconstient si lucrurile care ne creeaza dificultati. Acesta este unul din efectele cartii Invataturile Arcturiene, simtit si de mine personal editorul cartii, dar si de persoanele care au comandat aceasta carte. 
Capitolele cartii sunt urmatoarele: 


Introducere: Contactul cu Arcturienii..........................pag. 5
Capitolul 1: Mintea colectivă a Stelei Arcturus……...pag. 12
Capitolul 2: Grupul Pământean………………………pag. 17
Capitolul 3: Despre Gaia..............................................pag. 25
Capitolul 4: Ce înseamnă Ascensiunea........................pag. 36
Capitolul 5: Lumina şi Întunericul..............................pag. 42 
Capitolul 6: Întâlnirile cu ET.......................................pag 50
Capitolul 7: Conştiinţa Multidimensională..................pag 56
Capitolul 8: Jocul Tridimensional...............................pag 58
Capitolul 9: Căderea Atlantidei..................................pag 64
Capitolul 10: Ascensiunea Planetară............................pag 66
Capitolul 11: Reunirea cu Sinele mai Înalt...................pag 69
Capitolul 12: Familia Arcturiană..................................pag 75




A doua carte din pachet se numeste Renasterea Colectiva a Iubirii si
Informatiei, abordand diferite teme:
- Ce înseamnă cu adevărat să îţi urmezi pasiunea
- Care este mecanismul manipulativ prin care se devalorizează moneda prin anumite taxe ilegale
- Cum ne creăm realitatea în fiecare moment, şi care este relaţia dintre mintea superioară, mintea fizică şi creierul fizic
- Importanţa şi puterea inimii ca şi organ energetic
- O perspectivă metafizică privind motivaţia şi modul de acţiune al persoanelor negative- Ce se poate face practic pentru a crea o nouă lume în care există abundenţă şi o distribuţie corectă a resurselor
- Ce înseamnă Puterea Personală
- Prezentarea sistemului de chakre dintr-o perspectivă creativă
- Cum putem avea relaţii frumoase şi iluminate
- Cum putem depasi convingerile limitative
- Vegetarianism, căsătorie, vaccinuri şi alte teme actuale.


CUPRINS



INTRODUCERE…………............……..pag. 5

CAPITOLUL 1: O ANALIZĂ A REALITĂŢII……….… pag. 8

CAPITOLUL 2: A ÎŢI URMA PASIUNEA……………pag. 27

CAPITOLUL 3: MECANISMUL REALITĂŢII NOASTRE ŞI MULTI-MINTEA ……………………..............…..pag. 37

CAPITOLUL 4: IUBIREA ŞI MINTEA FIZICĂ……..pag. 57

CAPITOLUL 5: CALEA CONTRACŢIEI……………..pag. 55

CAPITOLUL 6: SISTEME FREE MARKET ŞI ENERGIA LIBERĂ.............................................................…...pag. 77

CAPITOLUL 7: PUTEREA PERSONALĂ………...pag. 93

CAPITOLUL 8: SOMNUL, VISELE ŞI MEDITAŢIA….pag. 107

CAPITOLUL 9: DESPRE 2012 ŞI NOUL CICLU……pag. 117

CAPITOLUL 10: RELAŢIILE ILUMINATE…………pag. 136

CAPITOLUL 11: CONVINGERILE LIMITATIVE………..pag. 149

CAPITOLUL 12: ÎNTREBĂRI PRIMITE DE LA CITITORI.....................................................................…pag. 158


A treia carte din pachet, se numeste Legea lui Unu, o carte care 


este o dovada vie, o lectie, a felului in care functioneaza liberul arbitru. In fata noastra sunt doua drumuri. Unul duce spre distrugere, unul merge spre creativitate, frumusete si iubire. Unul este negativ dpdv mecanic (separatism), altul pozitiv dpdv mecanic (integrativ). Pe care dintre cele 2drumuri mergem? Suntem tentati sa raspundem: Normal ca pe cel pozitiv. Numai ca de prea multe ori ne consideram a fi pozitivi, cand de fapt nu suntem. Ce vrem sa spunem: delasarea, confortul exagerat, indiferenta, pasivitatea, ignoranta, neasumarea puterii personale, refularea, negarea, lacomia, au contribuit la crearea unui societati disfunctionale. Cartea Legea lui Unu nu este o lectura usoara, dar citind-o veti reusi sa intelegeti mai bine subtilitatiile caii pozitive si a celei negative. Astfel facem alegeri constiente. 

Sesiunile din carte cuprind:



Sesiunea 1 – Scopul lui Ra
Sesiunea 2 – Vindecarea prin intermediul cristalelor
Sesiunea 3 – Cum au fost mutate pietrele de la Marea Piramidă
Sesiunea 4 – Antrenamentul unui vindecător
Sesiunea 5 – Despre corpul fizic
Sesiunea 6 – Ciclurile de 75.000 de ani, respectiv de 25.000 ani
Sesiunea 7 – Serviciul faţă de ceilalţi vs serviciul faţă de sine
Sesiunea 8 – Grupul din Orion
Sesiunea 9 – Fiinţele de pe Marte
Sesiunea 10 – Evoluţia Conştientă
Sesiunea 11 – Evolutia pe calea negativă
Sesiunea 12 – Protecţia împotriva extratereştrilor negativi
Sesiunea 13 – Cum s-au format galaxiile şi sistemele planetare
Sesiunea 14 – Despre Recoltă
Sesiunea 15 – Calea spirituală
Sesiunea 16 – Legea lui Unu
Sesiunea 17 – Despre Iisus
Sesiunea 18 – Responsabilitatea pentru propriile acţiuni
Sesiunea 19 – Trecerea de la densitatea a doua către densitatea a treia
Sesiunea 20 – Despre fizică şi conştiinţă
Sesiunea 21 – Dezvoltări tehnologice în primul ciclul major
Sesiunea 22 – Confederaţia se arată unui grup din America de Sud
Sesiunea 23 – Atlantida şi energia Orioniană


Sesiunea 24 – Despre Yahweh

A patra carte se numeste Noua Metafizica, 

scrisa de Bashar de care probabil ati auzit, ea oferind o viziune holistica si integrativa privind idei din Stiinta, Religie, Metafizica, Antropologie, ajutandu-ne sa intelegem de ce perpetuam limitarea in care traim si de ce ne oferim puterea unor institutii care sunt deconectate de noi - guvern, biserica, banci, institutii, etc. Ea este si o istorie, incepand din vremea Atlantidei, continuand pana in prezent. Noua Metafizica este un factor care ne poate motiva sa intelegem polaritatea, iar daca avem blocaje creative, chiar si acest lucru este creativ in sine - adica crearea acestor blocaje - si explorandu-le vom castiga mult. Miezul cartii este de a prezenta o logica intuitiva, prin care ne putem folosi tocmai de limitarile autoimpuse, intr-un mod nelimitat. Este ca si cum noi ne folosim 100% din creier, pentru a face sa para ca folosim doar 10%, dar macar stiind ce facem, putem zice: "De ajuns, vreau sa imi folosesc 100% din creier pentru a trai o viata implinita 100%!"

Capitolele din carte sunt urmatoarele:

Capitolul 1: Religia……………………………….....pag. 5
Capitolul 2: Ştiinţa…………………………………..pag. 19
Capitolul 3: Creativitatea……………………...…....pag. 31
Capitolul 4: Concepte Metafizice………………..…pag. 45
Capitolul 5: Reîncarnarea: Trecut, Prezent şi Viitor.......................................................................pag. 57
Capitolul 6: Conştiinţa Extraterestră…………… ....pag. 72
Capitolul 7: Şablonul Metafizicii………………...…pag. 89
Glosar…………………………………………........pag. 100 - 120


Toate aceste carti excelente, sunt disponibile spre a fi comandate, atat in format fizic cat si in format electronic. 

Pentru formatul fizic, pretul total pentru cele 4 carti este de 110 lei plus taxepostale, iar pentru formatul electronic pretul este de 40 de lei (sau 10 lei/carte). Cartile se pot comanda la pachet, sau separat. Pentru Invataturile Arcturiene pretul este de 25 lei, Renasterea - 30 lei, Legea lui Unu - 35 lei, Noua Metafizica - 25 lei.

Pentru comenzi, trimiteti un mail la adresa puterea_creatiei@yahoo.ro cu numele vostru, adresa fizica si cate exemplare doriti. Comanda se poate face si prin tel la nr. 0742162067. Livrarea se poate face si prin curier la cerere, livram si in afara tarii oriunde in Europa (pachetul ajunge in maxim 7 zile) prin posta Romana. Pentru formatul electronic plata se face prin transfer bancar, in contul pe care vi-l vom comunica. Daca aveti paypal, puteti plati si prin acest sistem, doar spuneti-ne ce carti doriti, iar noi va vom da un payment request. 

De asemenea, noi Puterea Creatiei, avem disponibile inca 2 carti, in format fizic la pretul de 30 lei/carte si in format electronic la pretul de 10 lei/carte. Pentru prezentarea cartii Seth Vorbeste: http://www.puterea-creatiei.ro/produs/seth-vorbeste/
Pentru prezentarea cartii Prisma din Lira: http://www.puterea-creatiei.ro/produs/749/

Daca doriti si aceste carti la pachet, comunicati-ne acest lucru.

Este excelent ce se intampla, este o deschidere frumoasa a oamenilor si chiar daca sunt mai provocari, vom reusi sa ne traim visele.

Va asteptam pe site-ul nostru pentru noi produse creative si o zi excelenta tuturor,

Oprea Alexandru, Coordonator Puterea Creatiei 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu