vineri, 19 aprilie 2013

Sunteti pregatiti? Este momentul sa faceti schimbari! .


flori
Preaiubiti maestri, aflati, fara nicio urma de indoiala, ca fiecare gand pe care il aveti,  fiecare actiune pe care o desfasurati influenteaza pe oricine din lume! Voi nu sunteti o insula in sine. Nu sunteti izolati! Nu sunteti singuri! Niciodata nu ati fost singuri si nici nu veti fi! Cand puterea si influenta voastra cresc, ca maestri iscusiti ai co-creatiei, atunci granitele emotionale si mentale se extind, de asemenea.
Simtiti efectul de unda al tiparelor voastre vibrationale, atunci cand se conecteaza cu vibratiile asemanatoare de pretutindeni din lume! Ce fel de frecvente, forme-gand si niveluri de constiinta doriti sa trimiteti in lume, ca sa fie integrate in viata fluxului constiintei de masa?…
Ganditi-va la acestea. Este momentul sa va cereti inapoi maretia voastra! Este momentul sa eliberati toata frica, vinovatia si scuzele auto-limitative! Ati practicat limitarea suficient de mult! Este momentul sa il experimentati pe “EU, cel real” si sa demonstrati ca sunteti capabili de realizare in planul pamantean de existenta.
Ce va opreste sa va cereti inapoi darurile divine, care va apartin?
Impreuna, ca detasament de frunte, permiteti-ne sa va asistam ca sa mergeti mai departe cu o viteza mai mare, cu hotarare plina de curaj! Cand va veti prezenta maestria proprie, veti netezi calea pentru cei care va urmeaza, incat sa poata castiga si ei cunoasterea necesara, pentru a traversa calea initierii si ascensiunii.
Voi sunteti seminte stelare! Voi sunteti deschizatori de drumuri! Voi sunteti cei care au venit pe Pamant pentru a garanta succesul marelui experiment! Cei dintre voi care rezonati cu aceste mesaje nu sunteti pamanteni! Ati devenit o Constiinta a Sinelui, o fateta a Creatorului Suprem, la un nivel universal sau, posibil, la un nivel omniversal!
Am vorbit despre acestea inainte, dar este important ca voi sa fiti constienti ca legiunile luminii incorporate in prezent pe Pamant sunt alcatuite din fiinte divine din cele mai indepartate intinderi ale Omniversului, sunt fiinte superioare care au fost de acord sa trimita fatete din ele in cele mai joase dimensiuni, ca sa poata experimenta imensul dar al liberului arbitru, in timp ce isi indeplineau un mandat din partea Creatorului.
Voi, aceste scantei de divinitate, ati venit cu capacitati extrem de diminuate, desi ati avut intotdeauna o  conexiune cu sursa voastra, o ancorare care nu poate fi taiata nicicand, care devine mai puternica atunci cand va intoarceti spre interior si accelerati procesul de recuperare a tuturor fatetelor Sinelui vostru Divin.
Aceasta este o oportunitate care nu a fost prezenta in fata omenirii de la caderea in densitate, si prin asta intelegem momentul in care voalul uitarii a inceput sa va ascunda amintirea. Incetisor, ati uitat de ce ati venit pe Pamant, care a fost misiunea voastra, de unde veniti si imensitatea a cine sunteti cu adevarat.  V-ati stocat mare  parte din intelepciunea voastra in pachete de lumina, in nivelurile vibrationale cele mai inalte ale creierului vostru, pentru momentul in care va veti trezi din nou si veti cere dreptul vostru de a accesa istoria originilor voastre si intelepciunea cosmosului (biblioteca akashica).
Preaiubitilor, trebuie sa fiti indrazneti si sa pasiti inafara zonei voastre de confort! Trebuie sa fiti curajosi  si sa experimentati putin disconfort, dar nu atat de mult ca in trecut, caci este momentul sa cereti si sa revendicati usurinta si gratia. Nu trebuie sa suferiti, existenta voastra de zi cu zi nu trebuie sa fie la fel de dificila ca in trecut! Lasati toate bagajele pe care le-ati carat cu voi, viata dupa viata! Aceasta este viata in care voi puteti sterge trecutul cu buretele si puteti incepe intr-un mod nou! Este momentul sa va curatati magazia experientelor trecute, sa integrati si sa solicitati adevarul vostru, cunoasterea  divina si intelepciunea din vietile voastre jucate in planul Pamantului. Este momentul sa va eliberati de sclavia autoimpusa!
Cu multi eoni in urma, ati fost chemati din tinuturile cele mai indepartate ale acestui Univers. Ati venit impreuna in grupuri mari si fiecarui grup i s-au dat sarcini specifice. Vi s-a spus ca veti uita in mod constient, dar ca misiunea voastra divina si toate sarcinile sale vor fi imprimate eteric, ca plan divin, in interiorul Inimii voastre Sacre. Vi s-a spus ca veti experimenta o imensa diversitate si multe lumi extraordinare si ca vor fi multe divizari in fragmente din ce in ce mai mici ale Sinelui.
Noi am plasat in Inima voastra Sacra seminte stralucitoare ale iubirii si amintiri ale conectarii noastre divine, unul cu celalalt. Au existat puncte plasate in acest plan, alese sa rezoneze profund in interior si sa declanseze chemarea la “Trezire”, din nou! Este momentul trezirii! Este momentul sa reveniti in interior! Este momentul sa incepeti sa va inaltati si sa incepeti calatoria spre taramul de Acasa! Millioane si milioane de suflete dragi se trezesc, atunci cand ceasul interior incepe sa vibreze frecventele trezirii: “este momentul, sunteti pregatiti?!”
Este momentul ca voi, scanteiele de lumina divina, voi, copiii, sorii, fiii si fiicele Parintilor nostri Divini, sa va treziti! Este momentul sa reveniti la adevarata voastra stare, de emisari preaiubiti ai Luminii, din ordinul cel mai inalt! Este momentul sa va reamintiti ca voi sunteti deja conectati si ca aveti acces la orice ati putea dori! Ce asteptati? Realitatea iluziei dimensiunilor trei si patru se estompeaza usor si este inlocuita cu dorinta de unitate, armonie si egalitate a tuturor!
Multe suflete dragi afla ca nu au multe in comun cu familiile lor fizice si prietenii lor de o viata, ca nu se mai pot bucura de multe evenimente si intalniri traditionale din trecut. Cand ajungeti impreuna in grupuri de suflet, adesea simtiti sentimentul extraordinar de pace si armonie, un sentiment al reunificarii, si asa este! Va reconectati cu grupurile voastre de suflet si partenerii de lucru si, cand va adunati impreuna in piramidele voastre speciale de lumina, voi atrageti tipare geometrice complexe ale Creatiei, atunci cand va contactati si va reafirmati legamintele pe care le-ati facut unul cu celalalt cu foarte mult timp in urma. Voi sunteti parte integranta a multor astfel de grupuri si, cand timpul se accelereaza, veti deveni, la un loc, forte ale luminii mai mari si mai dinamice, iar impactul vostru va fi simtit in jurul lumii si inafara, in cosmos.
Stim ca acestea sunt timpuri extrem de tulburi pentru voi, curajosii mei! Realitatea voastra se schimba, moment de moment. Suntem constienti ca voi, luptatorii luminii, experimentati multe simptome fizice, mentale si emotionale, neobisnuite si incomode. Uneori este dificil sa ramai centrat si focalizat pe puterea prezentului cand, in prezent, adesea, pare ca lumea se intoarce cu susul in jos. Sentimentele de nesiguranta si de frica privind viitorul se ridica din interior si visele voastre sunt uneori tulburate si va fac sa va simtiti frustrati si anxiosi.
Cand Sinele Spirit preia stapanirea prin corpul vostru fizic, voi deveniti constineti de tot ce nu este in armonie cu cele mai inalte frecvente ale luminii, care se filtreaza in cele mai profunde si intime fatete ale fiintei voastre. Problemele profunde, centrale, ale trecutului indepartat sunt scoase la iveala ca sa fie transmutate si aduse la echilibru, odata pentru totdeauna.
Voi invatati sa functionati ca fiinte multidimensionale, atunci cand accesati frecventele celor mai inalte dimensiuni si le integrati in mod intim, acestea initiand o activitate vibrationala chimica in corpul vostru fizic, actiune care poate fi inconfortabila. Va va lua timp ca sa va acomodati schimbarilor care au loc in voi si in jurul vostru!
Multe dintre simptomele pe care le experimentati sunt rezultatul procesului transformational accelerat, in mijlocul caruia va aflati. Exista o abundenta de informatii privitoare la sanatate, atunci cand treceti prin schimbarea erelor, si acest lucru va permite sa adoptati acele schimbari si practici care rezoneaza cu adevarul vostru interior. Totusi, am dori sa vi-l comunicam: este vorba de faptul ca voi, Sinele voastre Divine, stiti ce este cel mai bine pentru voi.
Este momentul sa va intoarceti spre interior, preaiubitilor, ca sa primiti indrumarea si ajutorul care sunt cele mai potrivite pentru voi, sa va  conectati cu propria sursa divina a intelepciunii! Fiecare dintre voi sunteti capabili sa ajungeti la propriile raspunsuri.
Pentru a va ajuta sa restabiliti o conectare puternica, pura, cu Sinele vostru Divin, cu ghizii vostri spirituali, cu ajutoarele voastre angelice si cu cei cu care doriti sa lucrati din taramurile mai inalte, va oferim acest exercitiu.
EXERCITIU
Indreptati-va constiinta spre centrul inimii voastre, in timp ce faceti cateva respiratii profunde! Patrundeti grabnic in templul Inimii voastre Sacre! Vizualizati (de fapt, percepeti) Esenta voastra cum urca de-a lungul maduvei spinarii si iese prin charka coroanei!
Va indreptati rapid coloana voastra de lumina intr-o piramida noua, personala, care a fost special alcatuita ca loc de intalnire pentru voi, pentru ajutoarele voastre si insotitorii din taramurile cele mai inalte.
Intrati in acest spatiu sacru si asezati-va pe masa de cristal! Cand faceti asta, priviti in jurul camerei si observati-i asezati, pe scaunele ce inconjoara masa, pe toti cei cu care doriti sa comunicati si sa lucrati! Luati un moment ca sa ii identificati pe cei care sunt cu voi in piramida voastra!
Ca in toate piramidele luminii din dimensiunile mai inalte, exista un cristal cu terminatie dubla, din cuart pur, atarnand din varful piramidei deasupra mesei de cristal din centru. Scantei luminoase radiaza in camera din giganticul cristal! Aceasta este esenta rarefiata a Creatorului si a parintilor nostri divini.
Exista o fantana cu flacara violet-stralucitoare sub masa, care se revarsa in camera, care transmuta orice energii discordante pe care le aduceti in acest loc, pentru a fi eliberate si purificate!
Puneti intrebarea de prima insemnatate, din mintea voastra! Cereti raspunsuri clare si solutii pentru problemele voastre de sanatate si situatiile stresante de viata!
Cereti sa fiti directionati spre persoanele sau informatiile care va vor ajuta in realizarea echilibrului si armoniei in corpul vostru fizic, in emotiile voastre, sau pentru a obtine claritate si concentrare mentala!
Intotdeauna cereti pentru binele vostru cel mai inalt si pentru binele comun al tuturor!
Reveniti in acest loc sacru adesea,  pentru a va intari conectarile  si raportul cu familia voastra de lumina!
Spuneti-va:
“EU CER DREPTUL MEU DIVIN PRIN NASTERE SI CONECTAREA MEA CU SINELE  MEU DIVIN, CU FAMILIA MEA DE SUFLET SI CU TOATE FIINTELE LUMINII CU CARE VOI LUCRA SAU VOI COMUNICA, CU SCOPUL DE A ACCESA SI A TRANSMITE INTELEPCIUNEA COSMICA SI ADEVARUL, PE CARE LE VOI INTEGRA SI IMPARTASI!
ACUM SI AICI, EU CER MAESTRIA DE SINE SI TOATE CALITATILE, DARURILE, VIRTUTILE SI ATRIBUTELE SINELUI MEU DIVIN!
DORESC SA FIU EXEMPLUL VIU, PERSONIFICAT, AL IUBIRII, ARMONIEI, ABUNDENTEI SI AL BUCURIEI!
EU SUNT IUBIREA DIVINA!
EU SUNT LUMINA DIVINA!
EU SUNT VOINTA DIVINA!
EU SUNT INTELEPCIUNEA DIVINA IN ACTIUNE!
ASA SA FIE!
ASA ESTE!
EU SUNT CEL CE SUNT!”
Reamintiti-va preaiubitilor, nu ati fost destinati sa imbatraniti si sa suferiti datorita procesului mortii dureroase! In experientele antice egiptene de pe Pamant, inainte de a cadea in densitatile cele mai joase, nu exista moartea asa cum este experimentata acum de oameni. Cand era momentul tranzitiei in cele mai inalte taramuri, voi paseati intr-o fantana enorma in care flacara violet stralucea si voi erati imediat transportati intr-o dimensiune potrivita, unde va revedeati viata de pe Pamant.
A fost un timp al studiului, al invatarii, si apoi a venit timpul sa va pregatiti pentru urmatoarea calatorie pamanteana. Trecerea voastra de pe Pamant si nasterea fiintei pe Pamant nu trebuia sa fie o experienta dureroasa, asa cum a devenit. Este momentul sa restabiliti acele timpuri in care trecerea de pe Pamant si spre Pamant era realizata cu gratie si usurinta! Era ca o trecere printr-o usa, intr-un taram nou, pentru experimentare.
Voi eliberati vechile invelisuri din corpul vostru cristalin, sau imbracati unele noi, in pregatire pentru urmatoarea mare aventura.
Preaiubitilor, daca este dorinta voastra, va asiguram, voi puteti intalni legiunile minunate ale luminii, care vor merge impreuna cu voi pentru a participa la crearea noii galaxii de aur, extraordinare, care se afla in ceea ce poate fi numita „etapa noului plan”! Atunci cand veti transcende, veti fi dusi intr-un sistem stelar de o mare frumusete si seninatate, si acolo va veti intalni cu partenerii si cu marile fiinte din intreg universul, fiinte care doresc sa participe la acest salt nou, incitant si evolutiv din constiinta creatorului. Voi, si cei ca voi care ati experimentat adancimile densitatii si dualitatii, veti avea oportunitatea de a experimenta “Lumina” si frumusetea adevaratei voastre naturi spirituale, atunci cand veti trece la “co-creatorii potriviti, incercati si adevarati” cu o misiune divina noua, codificata in Inima voastra Sacra!
Va onoram pentru curajul vostru! Va salutam pentru mentinerea caii voastre, pe durata acestor eoni de timp! Aflati ca noi suntem intotdeauna alaturi, privindu-va si trimitandu-va unde de iubire si incurajare!
EU SUNT Arhanghelul Mihail
Transmis  prin Ronna Herman

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu