vineri, 6 septembrie 2013

Crede! - Cum actioneaza Dreptatea Divina! - ,, Mesaj Sfatuitoarea "


"Crede in glasul din inima ta,
Crede si-n ce ochii nu pot vedea,
Crede in maine, nu privi inapoi,
Crede in tine, in mine, in noi!...:
..crede in prietenie..."
sursa: youtube



Frumoase versuri. Daca le patrunzi sensul vei intelege ca totul este in schimbare. Daca este in bine sau in rau, asta tu decizi! Asta o decide fiecare din noi!
In ultimul timp, ma confrunt cu tot mai multe intrebari, despre cum se va schimba lumea, cum ne vor lasa cei rai sa ne schimbam. Pentru a raspunde la aceste intrebari, ar trebui sa intelegem, ca toti avem un destin, pe care trebuie sa il implinim si niste lectii de invatat. Acestor reguli ne supunem toti oamenii, fie ei buni, fie ei rai. 

De multe ori ne uitam in jurul nostru si poate gandim fara sa vrem, cu un pic de invidie, ca exista oameni "care au avut mai mult noroc decat noi". Oare asa sa fie? Norocul nu este ceea ce credem noi. Din pacate, am fost invatati sa credem asta. Am fost invatati sa credem in hazard, dar el nu exista. 
Dumnezeu a oranduit lumea dupa niste legi foarte exacte si stricte, in acelasi timp. ( vezi aici: http://sfatuitoarea.blogspot.ro/2013/06/cele-7-legi-spirituale-ale-universului.html) Daca le intelegi si le patrunzi esenta, vei descoperi ca:
- CA  TU SINGUR ESTI RASPUNZATOR DE FAPTELE TALE, FIE DIN ACEASTA VIATA VIATA, FIE DIN CELELALTE.
- CA DE DREPTATEA DIVINA NU AI CU SA SCAPI SI SA TE SUSTRAGI,
- CA NU POTI MODIFICA TRECUTUL, DAR POTI INVATA DIN EL, CA POTI IERTA SI IUBI PE TOTI CEI CARE TI-AU GRESIT,
- CA TU SINGUR ITI POTI CREA VIITORUL, ACUM IN PREZENT!

Asa ca, hai sa ne gandim putin, la cei care au avut sansa sa se nasca " priveligiati" in aceasta viata. Oare nu cumva au suferit foarte mult in vieţile anterioare si si-au dorit sa aiba multe bogatii in aceasta viata? Dar aceste bogatii nu inseamna cumva si o foarte mare responsabilitate? Nu cumva aceste bogatii si puterea pe care le-au dat-o, ii obligau sa infaptuiasca multe fapte bune si sa ii invete, ca a avea bani si bunuri nu inseamna, ca trebuie sa faci orice pentru a avea si mai multi. Nu inseamna ca trebuie sa furi, sa insele, sa huzuresti si alte fapte reprobabile!  
Daca privim in orice religie, vom vedea atat de multe exemple, care vin in sprijinul a ceea am spus mai sus. Dar ei ce au facut? Au folosit tot ce aveau pentru a huzuri si pentru a insela si au uitat, ca un gest de caritate este perfect normal pentru un om. 
Din pacate pentru ei, tin sa ii anunt ca timpul judecatii lor se apropie vertiginos, si nu datorita vreunei revolutii, neaparat, ci pentru ca Dreptatea Divina se implineste involuntar de vointa oamenilor. 

Toate acestea se vor intampla, pentru ca incepem sa fim martorii si sa traim valuri de energii de diferite tipuri si intensitati, fie astrale, fie solare, fie magnetice sau geomagnetice, care actioneaza ca un amplificator al campului nostru energetic, al vibratiei corpului nostru. Deci, cei care au o vibratie inalta, vor trai sentimente si vor experimenta trairi deosebit de inalte, care ii vor conduce spre o dezvoltare psihica si mentala extraordinara. Vor dobandi aptitudini si capacitati nebanuite, cum ar fi telepatie, telkinezie, clarviziune si clarauditie, capacitatea de a vedea in alte imensiuni si multe altele necunoscute si nebanuite inca. 

Cei care au o vibratie joasa, vor trai o amplificare a gandurilor si sentimentelor pe care le au deja. Va dati seama, ca vor fi din ce in ce mai nemultumiti, mai avari etc. Toate astea ii vor conduce catre autodistrugere si sinucidere. Valul crimelor, accidentelor, bolilor si sinuciderilor va cunoaste o crestere extraordinara. 
Nu in ultimul rand, selectia naturala va actiona, caci o specie, indiferent cat este ea de evoluata, nu va putea sa permita, ca indivizi neadaptati noilor situatii aparute in natura, sa mai traiasca  si sa procreeze. 
Este lesne de inteles, ca orice ar incerca sa faca pentru a se "salva", provizii, buncare sau mai stiu eu ce le-ar da prin minte, nu ii poate face sa se sustraga acestui proces. 

Cum te poti pregati pentru aceste transformari? Este atat de simplu si in acelasi timp atat de complicat!
Fiecare din noi ar trebui sa invete sa isi ridice vibratia, sa fie mai bun, mai bland, mai darnic si mai ales sa iubeasca neconditionat pe toata lumea si pe sine insusi, caci IUBIREA ESTE ARMA SUPREMA!

Cel care va CREDE in Dumnezeu si in puterea Lui, neconditionat si in totalitate, va reusi sa treaca peste aceasta perioada de schimbari mari si va iesi din ea mai puternic si complet transformat si adaptat  pentru Noua Era de Lumina!

Dumnezeu sa ne ajute pe toti si Ingerii Lui sa ne arate calea pe care o avem de urmat!



Acesta este mesajul pe care ni l-au trimis Ingerii in noaptea aceasta. 


Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu