vineri, 6 septembrie 2013

Luna Septembrie - Salusa



Incepand cu luna septembrie se va simti vibratiile in continua crestere pe Mama Pamant,ea este gata sa va ureze bun venit in noua ei realitate mai mare.Soarele vostru pare mai stralucitoar si mai luminos ca oricand,daca voi permiteti sa vedeti energiile care patrund in lumea voastra si in trupurile voastre.Uitati-va in jurul vostru si veti vedea ca ,culorile  sunt mai vii decat o luna in urma, iar acest lucru nu se datoreaza faptului ca vine toamna sau este vremea in schimbare,aceasta se intampla pentru ca viziunea voastra este schimbata indiferent in ce parte a lumii sunteti.Bucurati-va de aceasta priveliste frumoasa plina de culoare ,si constientizati ca va indreptati spre destinul dorit.

Aceasta luna va fi intensa pentru voi,simtim deja entuziasmul din voi si cu schimbarile interioare care vin,de asemenea,si schimbarile din afara se tin de mana  din cauza dorintei puternice de schimbare, nimic nu poate sta pe loc. Realizati acest adevar simplu si veti vedea ca se va intampla mai repede decat v-ati imaginat vreodata.Stiti deja ca unele modificari nu se intampla peste noapte,trebuie sa aveti intodeauna incredere in ghidarea interioara,numai ea poate sa va arate cel mai bun mod de a actiona in zilele urmatoare.

Unii dintre voi au vazut cum dorintele lor se indeplinesc instantaneu,va asiguram ca si cele mai mari dorinte vor fi indeplinite.Pastrati-va in aceasta stare de spirit minunata ,simtiti conexiunile adevarate cu viata de familie ,lasati corpul si mintea sa fie deschise la energiile care curg si care au devenit parte din viata voastra de zi cu zi.V-ati putea intreba totusi atunci cand nu sunteti in meditatie,daca sunteti in masura sa le simtiti mai puternice in fiecare zi,va rugam sa sa fiti capabili sa eliberati vechiul care a stat in mintea voastra si care va spune ca sunteti inca in 3D si in imposibilitatea de a fi in contact cu noi ori de cate ori v-ati dori.
Doar intentiile puternice va ajuta sa va transformati in Fiinte de Lumina care sunteti, trebuie sa intensificati urmatoarea etapa din acest proces minunat si unic de Inaltare cu trupul uman,acest lucru se face cu dragoste ,doar ea  permite sa simtiti aceste energii incredibile si conexiunile care se intensifica in fiecare moment.




Trebuie sa va adaptati la aceste energii mari,pentru ca in taramurile superioare veti fi inconjurati numai de energii inaltatoare si iubitoare de mare intensitate pe care voi de-abia ati inceput sa le simtiti acum. Intelegeti ca este nevoie ca sa va petreceti tot timpul pregatindu-va pentru acest lucru.




Pastrati concentrarea pe Iubire si Lumina si ea sa reprezinte totul pentru voi,mereu v-am spus acest lucru,voi toti veti simti si vedea bucuria si fericirea cum intra in vietile voastre,fie brusc sau lent,putin cate putin,potrivit vointei libere a tuturor si alegerile facute de voi,sa stiti ca asa va ramane permanent pentru voi daca asa va doriti.


De asemenea,va reamintim ca acest lucru este alegerea fiecarui om in prezent pe Pamant,asa cum unii sunt gata sa simta dragoste in interiorul lor si voi ar trebui sa acceptati dorinta lor ,stiind ca atunci cand vor fi pregatiti vor striga dupa ajutor,si nu va conta unde va aflati ii veti auzi.Impartasiti dragostea voastra cu toti,pe cei care nu sunt pe deplin constienti ii puteti ajuta cu un zambet sau cateva cuvinte iubitoare.


Sunt Salusa din Sirius ,suntem foarte fericiti sa vedem ca acceptati energiile noastre,ele sunt ceea ce sunteti si voi cu adevarat,noi suntem familia voastra si suntem reali din realitatea voastra.Va trimitem iubirea noastra si ne bucuram la fel de mult ca si voi.
Traducere Maria




http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu