vineri, 11 octombrie 2013

A cincea initiere: contopirea cu monada


pasul
Efectele de dupa Echinoctiu
Ne-am nascut. S-a terminat munca (cu adevarat) grea, iar povara incepe sa se ridice.
E posibil sa mai simtiti starea de disconfort a nasterii in sine, dar, daca v-ati facut munca interioara, probabil ca sesizati ca provocarile acestui proces nesfarsit au fost, pe zi ce trece, mai usor de gestionat. Daca nu, persevarati pana la capat. Daca continuati sa va concentrati asupra voastra, in mod sigur vi se va arata ceea ce va mai sta in calea spre suveranitatea voastra.
Chiar daca lucrurile devin mai usoare, e necesar sa fim in continuare foarte fermi cu privire la sustinerea starii noastre foarte noi de a FI… indeosebi pentru ca ea este inca in faza embrionara… dar, potrivit Sursei (surselor) mele, in acest sezon, acea necesitate se va reduce substantial, pe masura ce continuam sa ne ocupam de stabilizarea noastra pe Noul Pamant si sa cream din nou, cu ajutorul capacitatilor noastre magice. Procedand astfel, pe masura ce ne eliberam de absolut orice energii (ganduri) de victimizare si le inlocuim cu autoritatea noastra divina, concomitent eliberam si decongestionam spatiul creativ si vast al cerului, existent in fiecare celula din fiinta noastra.
Desprinderea de trecutul nostru – impreuna cu noile actualizari ale structurii nostre si energiile extraordinar de creative, la care avem acum acces – inseamna ca toate lucrurile din lumea noastra (inclusiv corpul nostru) si din preajma ei se vor schimba, intr-un mod impresionant. Pe masura ce descoperim numeroasele straturi multidimensionale ale sinelui nostru real, avem acum capacitatea de a vedea posibilitatile existente in orice lucru și, in consecinta, vom dori sa ne cream viata de la inceput… intr-un mod marcant.
IUBIREA este noul nostru tipar. Orice lucru ramas in viata noastra, care nu inseamna IUBIRE, trebuie sa dispara. Fara exceptii. Toate lucrurile – inclusiv gandurile noastre – care nu fac parte din IUBIRE, pe langa faptul ca acum par lamentabile, vor fi amplificate neintrerupt, fiind ca o carioca fluorescenta divina, ce ne arata ce avem de infruntat si/sau eradicat… fara intarziere. Nimic nu NE este facut vreodata noua – noi il cream, il modelam și il des-cream in totalitate. Sa ne preluam puterea inseamna sa ne asumam responsabilitatea deplina pentru ceea ce gandim si felul in care ne simtim… inclusiv si mai ales cu privire la noi… si sa punem acele ganduri si sentimente in actiune. Aceasta e singura cale spre libertate.
Aproape orice creatie inferioara a egoului (parasirea sinelui nostru suveran) pe care o intalnim (cititi: reflectam) necesita una-doua alegeri, pentru a vindeca separarea din noi: sa progresam sau sa ne eliberam… ridicand bariere mai bune si/sau netrecand de ele. Proiectarea asupra altora (expresia masculina) sau permisiunea oferita altora, de fi facute proiectii asupra noastra (expresia feminina) nu sunt energii (polaritati) binevenite in 5D… si toti facem ambele lucruri, pana cand devenim auto-realizati.
Suntem Sursa, asa ca, de fiecare data cand punem vreo persoana sau vreun lucru mai presus de noi insine si/sau acuzam alta persoana sau lucru, renuntam la puterea noastra, producand in noi separare (de Sursa). Totul este chiar pe atat de simplu. Intotdeauna a fost simplu, dar diferenta este ca acum e atat de cumplit să iesim din noi insine, incat suntem constransi sa ramanem in cadrul hotarelor stricte ale soliditatii noastre… altfel, ajungem la reactii violente si ne pierdem rapid controlul. Am trecut dincolo de dualitate, dar trebuie sa fim in continuare atenti sa ramanem in unitate. Traducere: de fiecare data cand ne vom angrena in obisnuitele ganduri si comportamente dualiste, ne vom arde. Universul este intransigent in integritatea lui si la fel trebuie sa fim si noi… in fond, noi SUNTEM universul.
Paradoxul este ca suntem cu adevarat capabili sa vedem dincolo de noi, doar atunci cand suntem impecabil de centrati pe sine… la fel, cand NOI suntem centrul universului nostru, doar atunci putem fi cu adevarat de folos universului in sine. Si da, acest lucru este in opozitie cu toate fibrele fiintei noastre conditionate, cu egoul, cresterea, educatia noastra religioasa etc., etc…si da, faptul de a ne pune, de obicei, pe noi pe primul loc, ne face sa le parem total vrednici de dispret, celor care inca mai raman fideli legii karmice/dualitatii/separarii. In orice caz, dupa doua intepaturi neplacute, veti prefera sa fiti vrednici de dispret, decat sa fiti o victima permanenta.
In momentul de fata, serviciul nostru cu norma intreaga este sa ramanem in afara constiintei separarii, iar asta inseamna sa mentinem un echilibru constant al acestor doua energii polarizate (masculin/feminin, tu versus eu), in TOATE relatiile noastre. Aceasta cale dreapta si ingusta e necesara pentru a ne inalta – ceea ce inseamna ca nu putem fi nici prea pasivi, nici prea agresivi… sa daruim prea mult sau sa luam prea mult… prea deschisi sau prea inchisi… prea rigizi sau prea flexibili… sa acceptam prea mult sau sa respingem prea mult… prea creativi sau prea structurati… etc. Pur si simplu, nu mai putem fi „prea … oricum”.
Echilibrarea celor doua forme de exprimare – masculina si feminina – ale sinelui reprezinta mersul pe sarma, la care m-am referit in ultimul articol de pe blog… care reclama o disciplina, IUBIRE de sine si responsabilitate emotionala uriase… dar aceasta neutralitate (intelegand faptul ca ambele expresii ale energiei sunt fatetele aceleasi monezi) este singura cheie pentru a deschide acea poarta a raiului… in fata careia suntem toti aliniati, asteptand sa ne vina randul sa intram. Unde ne aflam in acest rand (in fata, in spate sau la mijloc) depinde doar de gradul in care suntem capabili sa ramanem fermi in puterea noastra divina, care decurge din faptul ca ne IUBIM pe deplin.
TOTI ne ocupam de asta, la un nivel si intr-un domeniu (domenii) oarecare din viata noastra… si probabil ca vom continua sa facem asta, pana la apropiatul Mercur retrograd/ciclu de eclipse… dar, din fericire, senzatiile de potential pur, de dupa echinoctiu, ne conving sa nu fim tulburati de acest lucru. Suntem sustinuti de pacea si intelegerea ca aceasta perioada se va dovedi a fi foarte pretioasa pentru fiecare in parte, deoarece stim, in adancul fiintei noastre, ca avem FOARTE MULTE de inteles despre noul/vechiul eu. Nu invatam doar despre capacitatile noastre adevarate, ca FIInte Dumnezeu suverane, ci va trebui sa si intelegem ce sa FACEM cu ele. Va amintiti ce inseamna „a face”? O sa va dau un indiciu: a NU dormi.
Incepe starea de creator
Consiliul Suprem Pleiadian imi spune ca toamna aceasta (primavara, in emisfera sudica) este anotimpul in care incepe sa se manifeste starea noastra de co-creatori, ca fiinte divin-umane. Ca multi au trecut prin portalul de initiere in „puterea asupra materiei“, care inseamna ca forta noastra de a materializa va creste din nou. Dupa echinoctiu am remarcat deja o capacitate mai mare de a ma concentra (cu claritate si prezenta deplina) pe lucrul de care ma ocup, ca sa nu mai spun de viteza aproape inspaimantatoare, cu care creeaza acum gandurile mele… nu intotdeauna intr-un mod total placut 8O, dar PUTERNIC.
Desigur ca in acest stadiu al dezvoltarii noastre, e posibil sa constatam ca multe dintre aceste materializari sunt intamplatoare, dar ele sunt utile prin faptul ca ne arata pe ce ne concentram atentia si responsabilitatea aferenta, dar s-ar putea si sa observati ca, dintr-odata, lucrurile se armonizeaza atat de usor si de rapid, incat puteti realmente simti sprijinul universului, care conlucreaza la reusita voastra. Chiar daca sovaim sau pierdem din vedere, pentru o clipa, puterea pe care o avem, e posibil ca acest lucru sa ne faca sa esuam, dar e foarte evident faptul ca acum suntem mentinuti la suprafata, de forta arhimedica a spiritului nostru viguros… fapt care incepe sa genereze un grad de fermitate si incredere, pe care e posibil sa ne bazam cu adevarat, in curand.
Exista acum un sentiment de pace cu privire la actiunea de a crea, care nu a mai existat pana acum… o acceptare a ceea ce este, urmata de lucrul pe care il dorim cu adevarat. Reusim, in sfarsit, sa ocolim polaritatea creatiei karmice/cauzale… in care atragem contrariile (polaritatea) in acele sectoare din viata noastra, in care exista separare nevindecata… si aterizam pe terenul creatiei constiente… unde lucram, in sfarsit, cu Legea Unimii, spre „deosebire” de Legea Polaritatii. Acest sistem inchis (cititi: unificat) de creatie devine total activate, atunci cand orice atasament/nevoie e inlaturat/a, iar noi suntem total increzatori in sine.
Daca ati cunoscut, din intamplare, acest sentiment incredibil de eliberator, sa stiti ca el este doar varful aisbergului. Daca nu ati simtit inca nimic din asa ceva, nu va descurajati. Faptul ca oricare dintre noi simte in vreun fel asta, inseamna ca el exista acum, pe planeta, fiind disponibil tuturor, iar asta chiar e foarte important… pentru orice fiinta.
Cu toata energia alchimica (a Scorpionului), care se involbureaza in jurul nostru, suntem in sfarsit chemati in joc… fiind smulsi de pe banca, dupa ani si ani in care am „observat” cum e jucat jocul. Mai mult de atat, suntem constransi, intr-un mod neasteptat si convingator, sa jucam in divizia A, cu expertii… cei care au deprins foarte bine, jocul.
Daca observati ca in momentul de fata va impiedicati de creatiile proprii (in mare parte, inconstiente), nu fiti descurajati… in loc de asta, folositi orice intamplare nefericita, drept o dovada evidenta a puterii pe care o aveti. Vom avea timp sa devenim priceputi la asta, iar din entuziasmul pe care il simt de partea cealalta, se pare ca aceasta calatorie magica are, in mod categoric, potentialul de a fi JUCAUSA. Va amintiti ce inseamna „joaca”? Va voi da un indiciu: sa NU dormi.
In plan biologic, sunt lucruri pe care am asteptat sa le auzim de doisprezece ani si mai multi … de genul: „ceea ce numiti simptome de inaltare sau dureri de integrare se vor reduce in curand”.
Deoarece ei stiu ca nu vom crede niciodata ca acest lucru e adevarat, dupa atat de multi ani de brutalitate (in special fizica), ei modifica acea declaratie, spunand:
Corpul spiritual este in plin proces de a cobori in corp. Momentul fizic de cotitura,in care veti incepe sa SIMTITI prezenta lui Christos, in celulele voastre, este momentul adevarului, rasplata gratiei divine. Ceea ce v-am spus, de foarte mult timp, ca urmeaza sa vina, este aici, acum.
Prezenta lui Christos in corp este evidenta. Este un sentiment incomparabil și real, de calm fericit. Spunem incomparabil, deoarece in corpul uman nu exista un sentiment mai maret ca acela de fericire spirituala. Nu ne referim la genul de fericire cu care sunteti obisnuiti – acea fericire instabila, – nu… ne referim la o fericire care diferentiaza natura umana, de cea divina.
Fericirea la care ne referim este noua sursa de energie care va va sustine in curand… fizic si spiritual. Pe masura ce intrati in taramul monadic, care nu cunoaste granite si care, prin urmare, intelege doar posibilitatea… veti intelege ca totul este potential pur, constituind, pur si simplu, o ocazie de a cunoaste.  – Consiliul Superior Pleiadian
A cincea initiere
In ultimii cativa ani, aceia dintre noi de aici, care au de condus omenirea catre destinul ei, au fost tinuti in ceea ce a parut a fi o stare de hibernare… intr-un cocon de tacere si protectie, in timp ce am trecut prin cele 5 niveluri specifice, umane/spirituale, succesive si extinse, de initiere in starea Christica.
Aceasta cale de initiere – sau initiere in procesul de inaltare, cum mi-a fost explicata in 2005 – produce o expansiune treptata a constiintei, in timpul careia etapele continui de unificare rezulta, in final, din autoritatea noastra asupra:
1.                  Corpului fizic
2.                  Corpului emotional
3.                  Corpului mental
4.                  Corpului spiritual
5.                  materiei
… in aceasta ordine, dar nu neaparat intr-un mod liniar.
Intrucat cele mai multe dintre aceste initieri sunt/au fost extrem de condensate, foarte subtile, aproape neclare… si intrucat ele au in general o natura ciclica, simultana si continua… nu mi-a fost niciodata clar cand se desfasura una dintre ele. Cu exceptia celei dintai 8O.
Pentru multi dintre voi, prima initiere a inceput in 1999 – sau in jurul acelui an – la inceputul Zilei Intai a Ciclului Galactic al constiintei (potrivit Calendarului mayas). Pentru mine, acea perioada a reprezentat inceputul unei etape INTENSIVE (cititi: de cosmar), de purificare biologica … despre care nu stiu sigur daca s-a terminat vreodata, cu adevarat… care a izbucnit sub forma unei activari spontane a lui Kundalini, punand treptat stapanire pe fiecare aspect din viata si corpul meu, cu valuri repetate de foc purificator.
Iar acum… dupa 14 ani (plus/minus peste 12.000 de ani sau chiar mai mult), din acel Ciclu Galactic concentrat… mi se spune ca tocmai ne-am impiedicat de macazul initierii a 5-a, la echinoctiul din 22 septembrie.
Consiliul a numit aceasta initiere: Contopirea cu monada… care duce lastapanirea materiei sau autoritatea asupra ei.
Contopirea cu monada
Din cate inteleg, echinoctiul a avut un prim scop de a separa grupul deschizatorilor de drum, de paradigma generala a conditionarii repetitive de trecut… pe care, in raportul anterior, pleiadienii au numit-o separarea lumilor. Ca rezultat al acestei eliberari, acum intram in ceea ce ei numesc o perioada de reinnoire rapida… pe care probabil o vom intelege cu adevarat, pe durata intregii toamne, dar care a fost initiata in momentul echinoctiului si care reprezinta cea din urma etapa de eliberare de lumea de jos, a formei.
Se pare ca aceasta reinnoire – sau inviere – devine posibila in momentul in care monada noastra (EU SUNT) incepe sa se conecteze cu corpul fizic – un proces care trezeste/activeaza pe deplin codul/samanta Christic/a din noi, dandu-ne posibilitatea sa fuzionam in totalitate cu corpul spiritual. Mi s-a spus ca acest proces a inceput.
In timp ce zilele de pana la echinoctiu au avut rolul de a va pregati corpul fizic, pentru eliberarea de cauzalitate (dualitate), zilele de dupa echinoctiu va pregatesc corpul pentru contopirea totala sau ceea ce noi am numi integrarea monadei voastre… EU SUNT– CSP
Consiliul explica ca aceasta parte a procesului de inaltare poate avea loc atunci cand nu mai rezonam cu lumea de jos, a formei. Odata ce nu mai avem atasamentele fizice, emotionale si mentale, de lumea 3D… lucru pe care in tot acest an am/ati fost sustinuti sa il facem… ramanem apoi eliberati si pregatiti sa ne intrupam constiinta Christica, in acord cu Sursa noastra monadica. Ei numesc contopirea cu monada atingerea constiintei de dimensiunea a cincea sau a unimii.
In trecut, mi s-a explicat ca inaltarea are loc, de fapt, atunci cand personalitatea umana, sufletul si monada noastra devin O FIinta unificata… intr-un corp fizic, de pe pamantul fizic. Din perspectiva mea, aceasta contopire cu spiritul/monada are loc atunci cand noul inceput apare, intr-un mod serios. El debuteaza cu un sentiment (placuuut)… pe care ma gandesc ca multi deja il simt… dar el reprezinta doar asta – inceputul unei incarnari total noi, cu un set total nou de standarde (autentice), pentru noi si viata noastra.
Cateva lucruri pe care am dori sa le clarificam cu privire la procesul de integrare: In primul rand, vrem sa intelegeti ca, desi va uniti, de fapt, cu monada voastra, in niciun caz nu va pierdeti identitatea, ca suflet uman… ci doar o imbogatiti. Vrem sa precizam ca fuziunea cu EU SUNT nu inseamna o pierdere a identitatii sau o dez-identificare de sinele vostru uman, ci dobandirea unei identitati si mai marete – a sinelui vostru divin.
Prin asta, vrem sa spunem ca deveniti MAI MULT din cine sunteti cu adevarat, fiind vorba despre un proces de stratificare, care amelioreaza partea umana din voi si care ramane vesnic cu voi. Ca sa intelegeti, in totalitate, ce inseamna acest lucru, va fi necesar sa traiti aceasta experienta, dar va prevenim sa fiti pregatiti pentru unele evenimente notabile, care vor asigura neutralitatea mintii, a sentimentelor de pace si a starii de calm a corpului vostru. – CSP
Prietenii mei luminati… si-au revendicat, in mod oficial, lutul divin! Acum trebuie doar sa ne amintim sa sculptam… in plus, e necesar sa ne redobandim amintirea ca noi suntem sculptorii, sculpturile SI sculptatul.
Sursa: editura foryou

Sursa: http://daniilgaucan.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu