vineri, 11 octombrie 2013

Horoscopul numerologic al dragostei pentru al II-lea semestru al toamnei 2013

Cum stai cu dragostea in cel de-al doilea semestru al toamnei 2013? Ce ti-au rezervat numerele pe plan sentimental? Cum te gaseste toamna lui 2013? Indragostita, fericita, cu planuri de nunta sau de viitor sau visand la sufletul pereche? Afla care sunt momentele importante ale vietii tale amoroase conform horoscopului numerologic!
Cum stai cu dragostea in cel de-al doilea semestru al toamnei 2013? Ce ti-au rezervat numerele pe plan sentimental? Cum te gaseste toamna lui 2013? Indragostita, fericita, cu planuri de nunta sau de viitor sau visand la sufletul pereche? Afla care sunt momentele importante ale vietii tale amoroase conform horoscopului numerologic!
Pentru a vedea care sunt pentru tine previziunile numerologice in dragoste pentru cel de-al doilea semestru al toamnei 2013, trebuie mai intai sa realizezi un calcul numerologic simplu si sa afli care este numarul anului tau personal. Aduna numarul zilei tale de nastere cu numarului lunii in care te-ai nascut si cu cifra 6 – reprezentand numarul anului 2013.
Daca rezultatul este un numar format din doua cifre, vei aduna aceste doua cifre inca o data sau de doua ori, pana vei obtine o singura cifra. Aceasta cifra reprezinta numarul anului tau personal. Odata ce ai aflat care este anul tau personal, citeste previziunile in dragoste pentru toamna 2013:


Daca ai Numarul Anului Personal 1: Previziuni in dragoste pentru toamna 2013

horoscop dragoste
Toamna ti-a pregatit o renastere totala pe plan emotional. Mai mult ca niciodata, esti dispusa si pregatita sa-ti asumi lectiile karmice ale destinului, detasandu-te de vechile tale patternuri in dragoste. Dragostea vine inopinat, cel mai probabil in luna noiembrie. Este momentul ideal pentru a-ti deschide din nou inima si a spune “bun venit” in viata ta unei noi persoane. Este o persoana in care ai incredere totala si alaturi de care poti pune bazele unei relatii serioase si, de ce nu, chiar a unei casnicii. Daca esti deja intr-o relatie, pregateste-te sa intri intr-o noua etapa, etapa care te va solicita si te va provoca sa te reinventezi.

Daca ai Numarul Anului Personal 2: Previziuni in dragoste pentru toamna 2013

Toamna 2013 iti aduce stabilitatea emotionala si echilibrul dupa care ai tanjit in ultima vreme. Mai mult, ai de partea ta claritate si limpezime a mintii pentru a iesi din situatiile criza care ti-au bulversat viata emotionala in ultima vreme. In sfarsit, reusesti sa iesi din sfera sentimentelor tale puternice si sa treci totul si prin filtrul ratiunii, nu doar al inimii. Pornind de la aceste premise, vei fi capabila sa faci decizii sanatoase pe plan emotional. Chiar daca ti se vor parea dificile pe moment, pe termen lung sunt benefice si pozitive. Toamna 2013 aduce intelepciune in dragoste, putere si capacitatea de a te desprinde de ceea ce iti face rau.

Daca ai Numarul Anului Personal 3: Previziuni in dragoste pentru toamna 2013

Chiar daca nu esti indragostita de nimeni in mod special, vei fi indragostita in aceasta toamna de ceva mai puternic decat toate iubirile din lume: de viata. Te asteapta o toamna energica, plina de aventura, evenimente si entuziasm. Nu te vei plictisi cu siguranta in cea de-a doua jumatate a lunii octombrie si iti vei regasi integral pofta de a trai in luna noiembrie. Stii ca meriti o iubirefrumoasa si fericita asa incat nici nu o sa te ia prin surprindere sa o gasesti acolo unde te astepti mai putin. Cei casatoriti trec printr-o perioada incarcata, insa interesanta mai ales in ultimele doua saptamani din noiembrie. Armonia este principiul universal care guverneaza relatia voastra.

Daca ai Numarul Anului Personal 4: Previziuni in dragoste pentru toamna 2013

Atentia ta se va concentra in cel de-al doilea semestru al toamnei asupra partenerului de viata si a relatiei pe care o ai cu acesta. Chiar daca lucrurile merg in general bine intre voi, micile neintelegeri si conflicte care apar sunt legate de bani si insuficienta lor. Noiembrie aduce o reechilibrare a situatiei financiare astfel incat aceste mici probleme vor fi date cu usurinta uitarii. Cei care au intalniri in aceasta perioada si mai ales in ultimele doua saptamani ale lunii octombrie traiesc cu sentimentul implinirii si al fericirii, experimentand sentimentul ca si-au intalnit in sfarsit sufletul pereche.

Daca ai Numarul Anului Personal 5: Previziuni in dragoste pentru toamna 2013

Cere si ti se va da. Dar fii atenta la ceea ce ceri si la ceea ce iti doresti fiindca sunt toate sansele sa se transforme in realitate in aceasta toamna. Ai cerut pasiune, aventura si senzualitate, vei avea parte de ele din plin. Calatoriile fac parte din normalitatea ta in cel de-al doilea semestru al toamnei 2013. Dincolo de interesul profesional sau cel de dezvoltare personala, vei trai una din cele mai ravasitoare perioade ale vietii tale si una dintre cele mai bulversante iubiri pe care le-ai experimentat pana acum. Atentie la cei care sunt implicati intr-o relatie sau sunt casatoriti. Este o perioada a tentatiilor si a atractiei fata de o alta persoana, iar infidelitatea, fie ea si cu gandul, nu este deloc exclusa.

Daca ai Numarul Anului Personal 6: Previziuni in dragoste pentru toamna 2013

Exista o linie subtire intre libertate si angajament pe care ai tendinta de a o depasi in aceasta toamna. Desi te afli intr-o relatie echilibrata de iubire si nu te poti plange deloc ca iti lipseste dragostea, tanjesti insa dupa libertatea pe care o aveai inainte de casatorie/ inceperea relatiei. Este adevarat ca viata de familiei este frumoasa si aduce cea mai mare satisfactie, insa uneori simti nevoia sa fugi de acasa si sa fii doar tu cu tine si niciuna din responsabilitatile actuale. In loc sa acumulezi in tine aceste sentimente, vorbeste deschis despre ele cu partenerul tau de viata. Exista solutii pentru a beneficia de mai mult timp, spatiu si independenta. In rest, numai de bine…

Daca ai Numarul Anului Personal 9: Previziuni in dragoste pentru toamna 2013

Indiferent ca ai in vedere o despartire sau, din contra, acceptarea propunerii de casatorie, trebuie sa pui cap la cap toate coordonatele situatiei, sa analizezi bine fiecare aspect si abia apoi sa tragi linie luand o decizie finala. Si nu o decizie pentru cel drag, pentru cei din jur, ci o decizie care sa te multumeasca in primul rand pe tine… Este viitorul tau in joc inainte de toate. Din pacate, pentru tine lucrurile nu au fost atat de usoare pe plan emotional in ultima vreme. Indiferent ce decizie ai lua, raman anumite aspecte care te macina in interior. Este de aceea extrem de important sa ajungi inainte de toate la un consens cu tine insati. Sufletul pereche apare in calea celor singuri. Este important sa vrei sa il vezi si sa il percepi ca atare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu