vineri, 11 octombrie 2013

EVENIMENTE ! - COMFIRMAREA PROFETIILOR -11 octombrie 2013

11 octombrie 2013


Anunţ şocant pentru umanitate: "Trei copii clonaţi trăiesc în Europa de Est"




Profesorul italian Severino Antinori a facut, zilele trecute, un anunt extrem de important pentru umanitate.



Celebrul ginecolog in varsta de 68 de ani a anuntat, conform presei italiene, ca a participat la clonarea a trei copii din Europa de Est. Actiunea s-a petrecut in urma cu circa un deceniu, copiii, doi baieti si o fetita, avand acum in jur de 9 ani.
“Am contribuit la aducerea pe lume, prin intermediul tehnicii clonarii umane, a trei copii”, a declarat controversatul ginecolog intr-un interviu acordat saptamanalului italian Oggi, conform descopera.ro.
Antinori a precizat ca cei trei copii sunt din Europa de Est si ca sunt perfect sanatosi, in ciuda scepticismului unora.


Microorganism letal, descoperit în apa de la robinet. Dacă ești infectat, mori în 12 zile




Un microorganism mortal a fost descoperit în mai multe rezerve de apă din America, acesta omorând deja trei persoane până acum.


Microorganism letal, descoperit în apa de la robinet
Microorganism letal, descoperit în apa de la robinet / FOTO: homesessive.com

"Naegleria Fowleri" sau amiba devoratoare de creier, cum a fost denumit microorganismul, a fost depista în 5 rezervoare de unde pleacă apa catre mii de cetateni din DeSoto Parish, în Louisiana, scrie ziare.com

După moartea a trei persoane, autorităţile au considerat că problema este deosebit de serioasă şi au decis ca nivelul de clor să fie mărit pentru ca microorganismul să fie ţinut sub control.

Intersant este faptul că specialistul Michael Beach suţine că această amibă nu a apărut până acum în apa tratată pentru consumul oamenilor.

"Naegleria Fowleri" ucide în maximum 12 zile de infectare, iar simptomele incipiente se aseamănă cu cele ale gripei: dureri de cap şi nevoia de a vomita.

Amiba a infectat aproximativ 130 de persoane din SUA, începând cu anul 1962.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu