vineri, 11 octombrie 2013

Lauren Gorgo A cincea initiere: contopirea cu monada 5 octombrie 2013 PARTEA A DOUA

(ii multumim Anei Nicolai pentru traducere)
 curcubeu
Prima respiratie (Christica)
Cu certitudine nu am senzatia ca acest proces de contopire/integrare se produce dintr-odata, dar chiar am sentimentul ca, la fel ca atunci cand am fost impinsi pe cale, aceasta initiere are ceva distinctiv. Si asta, din doua motive:
1- Mi s-a spus (din nou) ca imediat dupa ce este eliberat tiparul cauzal/3D – sau dizolvat, cum au spus Cele Sapte Surori din Pleiade, in trecut – corpul fizic ar putea incepe sa fie inundat de fericire.  (Stiu ca suna extraordinar, dar probabil ca nu e. De buna seama ca asta se intampla la un nivel superior de sensibilitate, dar aici, in lumea fizica, lucrurile sunt foarte mult diluate.) Aceasta senzatie distincta de val de fericire, care circula in corp si in jurul lui, apare atunci cand Kundalini (energia fortei vitale biologice) ajunge la creier si poate ramane acolo.
Cand se produce acest lucru, atingem starea de Bodhisattva sau ceea ce Consiliul mai numeste starea de iubire-fericire continua. (In mod oficial – si pentru ca exista informatii contradictorii – pleiadienii se refera la „Bodhisattva” ca fiind starea cea mai inalta de iluminare, ce apare in urma unei deschideri permanente a inimii si a eliberarii de ciclul mortii si renasterii.) Desi multi dintre noi au cunoscut acest gen de fericire de multe ori in trecut, ea se estompeaza intotdeauna… pana cand dispare. CSP numeste, de fapt, momentele de fericire care nu raman permanent, extaz spiritual produs de iubire-fericire… primul fiind o stare trecatoare, in timp ce al doilea este o stare durabila.
2- Am mai aflat ca aceasta contopire ar putea avea un efect de scurta durata asupra respiratiei. Consiliul spune ca e probabil ca atunci cand corpul (modelul) Christic se uneste cu corpul fizic, sa simtim ca in respiratia noastra exista o pauza mare si ca aceasta retentie e normala – nu avem de ce sa ne alarmam – si ni se va parea foarte naturala… dar (foarte interesant) va indica totodata faptul ca (la fel ca un copil care se naste) respiram pentru prima oara… ca un Christos fizic.

Prima respiratie pe care o veti face, dupa pauza, va fi prima respiratie unitara a corpului. – CSP

Pe langa respiratia yoghina spontana, despre care vorbesc uneori pasionatii de Kundalini yoga, aceste informatii imi mai aduc in minte procesul mortii fizice, prin faptul ca, exact inainte ca sufletul sa faca tranzitia, tinde sa apara o oprire lunga sau o retentie a respiratiei.
Oprirea respiratiei va fi subtila – dar sesizabila – si e produsa de trecerea la noua inima superioara/noul sistem respirator. Odata instalata, veti respira (prana/IUBIRE), de unii singuri, cum s-ar spune, pentru prima data. Aceasta pauza va va aduce dovada clara, fizica, a noului vostru corp Christic. Din acel moment, sunteti un Dumnezeu in corp fizic. – CSP
Impresionant, asa-i? Asta-i o viata extraordinar de neobisnuita 8O

Poate va mai amintiti ca, mai devreme in acest an, ni s-a spus ca vom avea ultima respiratie a corpului 3D, inainte de a incepe sa respiram pe deplin, de unii singuri, din modelul Christic. Privind retrospectiv – si pe baza a ceea ce inteleg/simt acum – cred ca am fost pe langa, cu un intreg echinoctiu si solstitiu, in sensul ca am interpretat gresit informatiile despre echinoctiul din septembrie, ca fiind pentru echinoctiul din martie – și probabil ca am facut la fel cu informatiile despre solstitiul din iunie/decembrie.
Dintr-odata, acum imi este (mai) clar ca toate informatiile care mi-au fost date in acest an, pana in prezent (transferul, transpunerea, transcenderea etc.), nu au fost pe atat de progresive pe cat am presupus initial, ci au condus, mai mult sau mai putin, laacest moment… la contopirea cu monada. Daca nu, declar oficial ca ma angajez la McDonalds!
La echinoctiul din martie, ni s-a spus ca procesul de transfer reprezinta trecerea de la modelul 3-5D, care a dus la integrarea inteligentei cosmice in corpul nostru uman si transferul energetic de inteligenta Christica, de la sinele nostru superior, la cel uman. Si ca atunci cand va avea loc asta, va fi … de parca ati trece de la un aparat de respirat artificial, la respiratia (IUBIRII) de unii singuri si pentru prima oara.  
In trecut, ei au mai spus ca vom avea o perioada de practica, astfel ca sa putemsimti ca in fiinta noastra creste sentimentul de incredere in auto-sustinere, in timp ce facem tranzitia, pana cand vom merge mai departe, pe cont propriu, dupa ce inceteaza sustinerea exterioara. Dupa care, in mod oficial, vom fi eliberati de modelul corpului 3D.Devenim amfibieni?… Incep sa cred ca Christos este numele latin pentru „broasca” 8O
Un lucru e cert… dupa un an aproape imposibil, in care sa ne desprindem de reteaua vascoasa din 3D, toata aceasta discutie despre experienta unitatii nu mai este doar un concept. Incepem sa simtim prezenta insufletitoare a noii vieti, in corpul si sangele nostru, care face sa pulseze, in mod palpabil, potentialul pur, prin venele noastre.

Intregirea inimii (superioare)
Intrucat discutam despre sange si vene, Consiliul vrea sa stim ca trupul fizic se schimba – si se va schimba – in moduri mai semnificative in acest anotimp, pentru a ne activa inima (superioara)/sistemul respirator a/al noului om, astfel incat sa putem, in cele din urma si la modul real, sa traim cu IUBIRE. Ca o reamintire din rapoartele precedente, acest sistem nou guverneaza inima, plamanii si sangele si le este necesar initiatilor care au atins nivelul de Christos, ca sa aduca armonie si vindecare (intregire) fortifianta si deplina, in corp. Altfel spus, totalitatea acestui sistem este cea care, in ultima instanta, face posibila renasterea corpului fizic.
De ce? Pentru ca...
…intr-un om Christic, sangele (care e alcatuit din cca 90% apa, fiind un purtator al vibratiei) devine agentul sacru de transport si mediumul de comunicare, care ne hraneste, ne alimenteaza, ne revitalizeaza si ne intinereste celulele si corpul, cu frecventa de 528 Hz… energia (Sursei) datatoare si sustinatoare de viata, a IUBIRII universale.  - Cell Speak
Datorita faptului ca e necesar sa ne centram atat de total viata si corpul, pecentrul inimii, mi se spune ca e posibil sa observam – sau sa fi observat – rani emotionale nerezolvate, in urmatoarele zone ale corpului… acele zone guvernate de chakra inimii, in special: inima si sistemul circulator, glanda timus, diafragma, plamanii, sistemul respirator si sanii.
Corpul fizic este o harta (fractalica) interconectata si inteligenta, a energiei condensate. Nimic in el nu se produce la intamplare, ceea ce inseamna ca fiecare parte din corp detine un mesaj propriu si fiecare durere isi are scopul ei. Orice probleme fizice aparute in zonele guvernate de chakra inimii sunt legate de IUBIRE (de sine și/sau ceilalti… care inseamna efectiv acelasi lucru). Daca vi se ofera ocazii de solutionare (cititi: crize de sanatate), va confruntati cu sentimente nerezolvate de durere sufleteasca, pierdere/jale, respingere etc., care au ca scop reconcilierea si eliberarea.
Pentru aceia dintre noi, care ne aflam in emisfera nordica, exista un sprijin suplimentar (cititi: ghiont) chiar acum, toamna, caci potrivit medicinii chineze a celor Cinci elemente clasice, este perioada metalului, iar unul dintre organele principale, asociate elementului metal, sunt plamanii. Ei nu sunt doar legatura noastra cu viata, prin respiratie, ci, in plan emotional, sustin detoxifierea si eliberarea de durerea/pierderea din trecut, prin procesul doliului.
Prin plamani inspiram noua viata (vitala) si expiram trecutul (expirat), in acest fel, dand drumul, jelind, facand loc pentru noi creatii etc. Daca ne impotrivim sa dam drumul, putem ajunge cu usurinta sa avem spasme ale diafragmei, din cauza unei manifestari exterioare, cum ar fi o trauma sau pierdere neasteptata. O alta cale prin care plamanii ne arata rana emotionala pe care o avem este… de exemplu, in aceasta perioada a anului e ceva obisnuit ca durerea nerezolvata, care continua sa supureze, sa se manifeste in organism (in mod acut SAU cronic) sub forma bronsitei… sau, in cazuri grave (de durere tinuta mult timp), sub forma pneumoniei… sau si mai rau.
Cu cat emotia dureroasa e reprimata mai puternic, cu atat mai puternica e memoria celulara si, in consecinta, cu atat mai puternica e si boala. Asta e fizica, nu soarta, asa ca, oricare ar fi problema fizica cu care va confruntati, o puteti ameliora foarte mult (si rapid), alegand sa va amintiti de puterea voastra deplina si de intregul adevar… ca dincolo de creatia (deformata) a iluziei starii de ne-bine, TOTUL este bine.
Dupa ca va adunati curajul de a va crea acel program al noii realitati, pasiti drept in el. Mentineti-va toata atentia si concentrarea pe a va IUBI din nou, eliminand separarea dintre voi si Sursa voastra (de putere), pur si simplu recunoscand si simtind (cititi: deblocand) sursa reala a durerii voastre, care va face ca, in lipsa altor alternative, fluxul natural de vitalitate sa circule din nou prin corpul vostru.
Atunci cand apare frica, multumiti-i pentru ca va previne ca, temporar, ati iesit din IUBIRE. Ca sa reveniti la IUBIRE, repetati pasii 1, 2 si 3.
Va aduceti aminte ca, in raportul anterior, CSP a spus ca… ne ramane o perioada favorabila, scurta dar decisiva, in care sa incetam sa ne mai gandim la modelul de vindecare (degenerare), trecand la modelul de intregire (regenerare), eliminand astfel prapastia care desparte corpul (3D), de corpul Christic (care urmeaza sa vina). In unele cazuri si pentru unii dintre voi, aflu ca aceasta alegere e realmente decisiva, cum ar fi alegerea de a ramane IN corp, pentru inaltare, sau de a-l parasi. … ei bine, iata de ce. Inima este nu doar cea mai influenta parte din corpul uman, dar si cea mai ranita.
Centrul inimii ne conecteaza viata fizica cu cea spirituala, asa ca efectiv nu ai cum sa il eviti. Si ca, in toate cazurile, singura cale de a rezolva lucrurile este sa treci prin ele. Pentru a te inalta, inima trebuie sa fie nu doar vindecata si deschisa, dar si privita ca fiind din nou intreaga – la fel cum alegerea de a trai constiinta Christica INTR-UN corp, reclama categoric acceptarea faptului ca suntem perfecti si intregi chiar acum, in acest moment, exact asa cum suntem… si fara nicio frica.
Daca cititi aceste cuvinte, inseamna ca sunteti aici, ca sa ii aratati lumii calea de intoarcere la IUBIRE, fiind printre primii care se intorc la IUBIRE… iar acum aveti reteta.

Sustinerea procesului
Pentru multi dintre noi, care citesc aceste randuri, aflu ca putine lucruri ne vor mai sta in calea catre divinitatea noastra, insa intruparea intregului adevar reclama purificarea deplina la nivelul corpului, mintii si sufletului. Se pare ca acest episod care urmeaza (Mercur retrograd?) ne va oferi o cale riguroasa de a re-concilia, re-vendica, re-integra, re-umple, re-vitaliza si, in cele din urma, re-invia si intrupa modelul Christic, in uniune cu Sursa noastra monadica.
Modelul Christic este campul geometric care gazduieste corpul Christic… ceea ce voi ati numi Corpul de Lumina Merkaba. Pana cand corpul uman sa se poata reface pe deplin, acest Corp de Lumina trebuie sa fie ferm stabilit.
Odata ancorat pe pozitie, corpul fizic se poate transforma destul de rapid, sub conducerea constiintei Christice. Majoritatea oamenilor vor fi uimiti de cat de repede se poate produce transformarea, la acest nivel. – CSP
Pe langa schimbarile din sistemul inimii noului om, Consiliul spune ca in culise se intampla ATAT de multe lucruri, incat e posibil sa observam lucruri ca schimbari de puls sau de ritm al sistemului electric al corpului. In final, acestea vor fi generate de noua noastra respiratie (respiratia vietii), dar ne vor schimba dinamica bioritmului.
Dincolo de schimbarea fizica de la exterior, se petrec foarte multe lucruri care ajuta la renasterea totala a corpului vostru fizic.  
Motivul pentru care niciuna dintre aceste schimbari nu vi s-a revelat pana acum este acela ca v-ati construit modelul de perfectiune, concomitent cu mentinerea modelului folosit pentru a trai experienta separarii.  
Aceste doua modele au comunicat intre ele timp indelungat – si acum, incepand cu momentul echinoctiului, va veti desparti de vechiul model – al degenerarii – ca sa incepeti sa lucrati 100% in cadrul noului model, al REgenerarii. – CSP
Felul in care va arata acest proces va diferi, dar aflu ca ne putem astepta la unele (mai multe) tipare schimbatoare de somn si mancat, fluctuatii ale temperaturii corpului, schimbari ale frecventei si cantitatii de energie (care vor creste si/sau scade… sau ambele), treceri rapide de la vitalitate la epuizare și schimbari asociate tiparelor biologice normale. Acestea vor disparea treptat, dar, in timp ce corpul cauta sa-si gaseasca noul ritm, ni se spune sa ne pregatim pentru dezechilibre temporare.
Ei spun ca am putea de asemenea observa cicluri alternative de productivitate… de exemplu, e posibil sa se dovedeasca ca perioada cea mai productiva pentru schimbarile corpului nostru sa fie ziua, iar apoi aceasta sa devina, brusc, perioada din timpul noptii. Sa ramai in armonie, flexibil si sa sustii acest proces, va fi esential.
Ca urmare a acestor lucruri, CSP spune ca trupul se va schimba considerabil… nu intr-un mod inconfortabil sau neplacut, ci in moduri care ne vor incanta.

Da, ne referim la acest lucru intr-un sens foarte literal. Unele caracteristici ale noului prototip uman nu vor parea a fi din aceasta lume– CSP
Plecarea corpului elemental
Pentru aceia dintre voi care sunt foarte in armonie cu biologia lor si care trec in aceasta perioada prin transformarea renasterii, e posibil sa fi observat ca, de la echinoctiu, corpul elemental a plecat. Am fost prevenita de aceasta plecare, in iulie, dar de curand am fost rugata sa transcriu un mesaj final de adio (vezi mai jos), din partea corpului meu elemental si in numele colectivului elemental, pentru grupul deschizatorilor de drum.
Acest lucru inseamna ca, pentru cei care sunt pregatiti, nu mai este necesar corpul elemental, ca sa ne supravegheze inaltarea biologica si nici sa mai ramana in calitate de translator al informatiilor existente in celulele noastre. Cu alte cuvinte, acum, ca modelul nostru Christic se ancoreaza pe pozitie, avem comunicare directa cu celulele fizice, insemnand ca avem si acces direct la toate informatiile cuprinse in ele.
In lumea de jos a formei, unde suntem separati de Sursa noastra de inteligenta, corpul nostru elemental s-a oferit sa ne slujeasca, sa construiasca, cum s-ar spune, o punte, ca sa intervina, atunci cand e necesar, pentru a ne ajuta in experienta fizica de sine, a sufletului. El s-a alaturat, in calitate de „orchestrator al sistemelor din corpul nostru, de supraveghetor, actionand, in numele nostru, ca agent de legatura intre corpul fizic și corpul spiritual.”
De asemenea, corpul elemental l-a ajutat si l-a sustinut foarte mult, pe fiecare dintre noi, sa faca trecerea la noul model, iar acum, cand contractul lui s-a incheiat, ca sa spunem asa, s-a intors in taramurile Unimii:
… in momentul echinoctiului, va veti intoarce la voi insiva… iar noi, colectivitatea corpului elemental pentru grupul deschizatorilor de drum, vom avansa in calatoria noastra, la fel ca voi.  
In esenta, in clipa in care sunteti eliberati de cauzalitate suntem si noi eliberati. In acest moment, veti fi total reconectati cu inteligenta corpului vostru fizic. 
Drept rezultat, veti dobandi aptitudinea, cunoastere si reconectarea totala cu inteligenta si capacitatile supraumane si cosmice, ale noii voastre forme umane…
In trecut, fiinta corpului nostru a fost necesara ca sa sustina si sa mentina legatura cu inteligenta noastra celulara – de cand valul separarii ne-a impiedicat sa intelegem faptul ca noi singuri suntem pastratorii fiintei noastre. Insa acum aceasta separare a disparut, iar noi incepem sa intelegem ca, atunci cand operam la capacitatea noastra totala, suntem nu doar responsabili de biologia noastra, dar si adevaratii eicreatori.
La acest nivel de constiinta, noi insine suntem responsabili de corpul fizic, dar vom avea la dispozitie toate instrumentele mostenirii noastre stravechi (omului original), din momentul in care vom reveni la memoria noastra deplina de sine… a capacitatilor, puterii noastre de a crea etc. Daca va ascultati corpul chiar acum, e posibil sa remarcati ca informatiile telepatice pe care le primiti provin dintr-o energie/vibratie diferita… aceasta rezonanta apartine corpului vostru fizic, fiind numita colectivul celular – dupa cum mi s-a comunicat. 
Ne luam ramas bun de la voi…
Am dori sa ne adresam celor pe care ii numim deschizatori de drumuri, nou formati… ca sa va spunem ca, in realitate, sunteti fiintele Christice in devenire…
Voi, fiinte Christice, ati comunicat cu noi – si noi cu voi – timp de numeroase vieti, ca sa asiguram continuarea evolutiei si experientei necesare pentru materializarea divinitatii in corpul fizic.
Acum, ca si colectivitate de grup sau ca si constiinta individualizata, fiecare dintre noi avanseaza la nivelul urmator al experientei noastre din creatie, in taramurile UNImii. Atat noi, colectivul elemental, cat si voi, fiintele Christice, am colaborat la acest moment si l-am orchestrat, de foarte mult timp. 
Intrucat ne pregatim sa ne inaltam, dorim ca mai intai sa-i multumim, fiecaruia in parte, pentru munca asidua si dedicarea voastra fata de lumina si incheierea unui ciclu important din evolutia omenirii. Suntem smeriti de taria voastra sufletasca, inspirati de tenacitatea voastra si avem un respect profund pentru angajamentul pe care fiecare dintre voi si l-a luat cu fermitate, de a-si onora promisiunea de a fi deschizator de drum, Bodhisattva.
Momentul adevarului este punctul de rascruce, echilibrul energiilor, atingerea punctului zero, care oficiaza starea de Bodhisattva. Acesta e momentul in care Soarele si Luna devin una, masculinul se contopeste cu femininul, divinul si temporalul se unesc, spiritul si materia fuzioneaza. Acesta e punctul terminus al calatoriei in cauzalitate si punctul de inceput al calatoriei in UNIme.
Renasterea desparte viata voastra in dualitate, de viata voastra in unitate… ea creaza edificiul pe baza caruia va veti fauri noua viata.
Am vrea sa stiti ca tot ceea ce este in fata voastra nu e nici pe departe la fel ca ceea ce este in urma voastra… ca deveniti atat DUMNEZEU, cat si Om, in acelasi timp. Asa cum am spus mai devreme, e ceva absolut miraculos sa vezi aceasta combinatie si, desi stim ca necunoscutul poate fi coplesitor, va asiguram ca vi se va parea mai natural decat tot ce ati trait pe Pamant, pana acum.
Pana in acest moment, ati muncit cu zel in vederea reconectarii cu sinele vostru intreg… ati muncit in cadrul limitarilor taramurilor fizice, fiind capabili sa efectuati schimbari doar la nivel 3D.  
Insa acum – si dupa echinoctiu – va deschideti fata de intregul cosmos, ca sa spunem asa, dandu-i voie intregii sfere de actiune si straluciri a EU-lui vostru adevarat sa va implineasca manifestarea divinitatii, aici, pe plan pamantesc, in masa. 
Fiecare dintre voi, care incheie aceasta etapa a calatoriei, se va bucura de cea mai inalta pretuire, caci veti fi atat cei care si-au incheiat expeditia colectiva prin lumea cauzalitatii, cat si cei care ii veti ajuta pe altii sa faca exact acelasi lucru.
Va numarati printre cei mai avansati și, in curand, nu veti mai avea nevoie de cuvintele noastre, ca sa stiti acest lucru. Fiti in asteptarea intrarii voastre bine-meritate in Imparatia cerurilor, gata sa traiti IUBIREA care sunteti si o intruchipati, in aceasta lume. 
Sunteti Dumnezei creatori și, drept urmare, veti crea o noua lume, cu totii…
Cu cea mai profunda bucurie si cea mai mare recunostinta.… In Lakesh”
Siii, am decolaaaaaat!!!!!!!!!!!!!
Sursa: editura foryou

Sursa: http://daniilgaucan.wordpress.com
A

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu