joi, 7 noiembrie 2013

Arhanghelii Mihail si Gavriil- Etalare

Maine, 08 Noiembrie 2013, sunt sarbatoriti de ortodoxie Arhanghelii Mihail si Gavriil.
In acest articol voi prezenta cateva informatii despre Arhangheli. Desi nu sunt singuri Arhangheli acestia sunt cei mai cunoscuti deoarece au mai multe aparitii in Biblie.

  • Arhanghelul Mihail, este cunoscut si sub numele de Michael. Numele sau in ebraica: MI KA EL reprezinta o intrebare retorica: Cine este ca Dumnezeu?, iar raspunsul este nimeni si nimic.
Energia sa acopera atat sfera solara cat si sfera mercuriana, chakrele care ii corespund sunt: Chakra plexului solar si Chakra gatului.
Culoare specifica este albastrul care reprezinta protectie. Deseori Michael este reprezentat cu o sabie in mana, acest fapt arata ca el pedepseste cu scopul de a echilibra energiile. El isi foloseste energia si pentru protectie.
Michael este Arhanghelul care restabileste echilibrul primordial trmitandu-l pe Lucifer (ce se va transforma in satana) in iad, datorita mandriei sale.
Astfel Mihail reprezinta echilibrul si dreptatea, El conduce cetele ingeresti in razboiele nevazute, tot El este cel care ghideaza sufletele spre Lumina.
  • Arhanghelul Gabriel sau Gavriil este cel care ii vesteste Fecioarei Maria ca il va naste pe Iisus. Numele sau inseamana „Puternicul lui Dumnezeu” uneori este tradus ca si „Puterea mea este Dumnezeu”
El guverneaza energia sferei lunare, coordoneaza energia Chakrei sacrale iar culoarea lui este alb.
El este mesagerul lui Dumnezeu, ii inspira pe profeti si le dezvaluie tainele divinitatii. Fiidca coordoneaza energia lunara sustine implicit partea intuitiva a perceptiei.
Este Arhanghelul care semnifica puritatea si iubirea, deseori este infatisat cu un crin sau un pergament ca simbol al cuvantului lui Dumnezeu.

Am folosit cartile oracol „Mesaje de la Ingerii tai” pentru a releva mesajul pe care cei doi Arhangheli doresc sa il transmita.

Etalarea lui Mihail: Crystal-Mihail-Merlina
Crystal ne anunta ca se va intampla ceva nou in viata noastra, deci trebuie sa ne pregatim pentru schimbari. Se pare ca actiunile intreprinse anterior incep sa produca si rezultate. Chiar daca inca nu observam rezultatele ele vor aparea in curand, acum natura acestora depinde de natura actiunilor noastre. Daca am actionat pozitiv o sa avem situatii benefice si viceversa. Daca doriti sa aveti rezultate intr-un anumit domeniu anume trebuie sa faceti zilnic ceva pentru scopul dvs.
Mihail este aici dandu-ne curaj pentru a face schimbari. Nu trebuie sa ne temem de nou, suntem sub protectia Arhanghelului. Daca ceva nu merge bine este clar ca acolo se cere o schimbare. Ingerii va indruma pe dumul cel mai bun pentru dvs chiar daca vi se pare ca nu este tocmai potrivit.
Merlina atrage atentia asupra informarii. Inainte de a face ceva trebuie sa cunoasteti toate laturile situatiei si efectele posibile. Fiti deschisi la orice mod de cunoastere inclusiv cele neconventionale (vise, premonitii, intuitie). Ascultati vocea interioara, ea va dicteaza drumul cel bun.
In concluzie se pare ca Mihail ne cere sa schimbam ceva daca nu ne simtim bine, El este alaturi de noi dar ne atrage atentia ca trebuie sa ne informam temeinic inainte de a actiona.



Etalarea lui Gavriil: Raye-Gabriel-Yvonne
Raye spune ca starea fizica influenteaza modul in care ajungem acolo unde ne-am dorit. O conditie fizica buna faciliteaza implinirea idealurilor. Este bine sa ne apucam de sport. De fapt acesta este un mod de echilibrare ale celor trei corpuri: fizic-mental-spiritual.
Gabriel ne ajuta sa ne slefuim talentele, sa ne perfectionam. El ne imbunatateste comunicarea si ne apara de primejdii. Insa trebuie sa scapam de temeri, complexe si prejudecati.
Yvonne spune ca si necuvantatoarele sunt creatii divine, unori avem de invatat de la ele. Se cere sa invatam lectia loialitatii si a respectului, pe care animelele le ofera. Relatia dintre om si animal poate duce la dezvoltare, daca va doriti un prieten adevarat adoptati/cumparati un animal.


In concluzie trebuie sa invatam sa ne exprimam sentimentele, sa ne eliberam de stres si frici. 
Fiecare poate oferi conotatii diferite acestor mesje in functie de experienta personala. 

O zi linistita si luminata va doresc.
Ne gasiti si pe Facebook:  www.facebook.com/AstroParanormal

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu