joi, 7 noiembrie 2013

Ploaie de stele în Los Angeles: Martorii spun că au văzut o minge de foc pe cer VIDEO


Meteorit Los Angeles
O "ploaie" de meteori a generat panică în sudul statului California, a relatat canalul de televiziune NBC, referindu-se la numeroasele apeluri telefonice primite din partea locuitorilor din Los Angeles, San Diego, Malibu, Chino şi din alte oraşe din California, care susţin că au fost martori ai acestui fenomen neobişnuit.



Mai mult, unii dintre aceştia au declarat că au văzut chiar căderea unui meteorit, relatând despre o minge incandescentă, care a brăzdat fulgerător cerul, după care a explodat, dezintegrându-se. Mulţi dintre cei care au sunat au evocat o "minge de foc" şi "stele care explodează", scrie Agerpres.

Acest fenomen a putut fi observat şi de către locuitorii din statele Arizona şi Texas, potrivit unor canale media americane, care menţionează relatează, în baza mărturiilor oamenilor de la faţa locului, că meteoritul a fost de dimensiuni enorme.

Reprezentanţi ai Observatorului Griffith din Los Angeles nu au putut confirma apariţia unui corp ceresc, spunând doar ca au primit mai multe apeluri de la localnici îngrijoraţi, după cum a relatat CBS.

Mary Slosson, purtătoarea de cuvânt a Administraţiei federale a aviaţiei civile din Los Angeles, a indicat că agenţia sa nu a primit vreo înştiinţare despre o posibilă 'ploaie de meteoriţi' sau fenomene similare. Serviciul Naţional de Meteorologie nu a exclus însă ca locuitorii din California să fi asistat într-adevăr la căderea unui meteorit.

Momentul căderii meteoritului a fost surprins într-o înregistrare video, postată deja pe Youtube, dar nu se ştie exact când a fost făcută înregistrarea şi dacă într-adevăr este vorba de un corp ceresc.

Sursa: www.romaniatv.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu