joi, 7 noiembrie 2013

Te crezi stapan pe deciziile TALE? TOP SAPTE DOCUMENTARE despre cum iti fac capul MESAJELE SUBLIMINALE!

subli
Crezi ca detii controlul? Surpriza! Exista oameni care s-au gandit inaintea ta cum sa te determine sa actionezi in scopul dorit de ei prin transmiterea de mesaje subliminale! Ei fac asta de cand ne nastem si pana murim, astfel ca intreaga viata sa fim captivi unui stil de viata impus si nu dorit! Desigur, ne credem stapani pe deciziile noastre! Urmareste o serie de materiele video care s-ar putea sa-ti mai dea de gandit…


1controlul-min7. Secretele controlului mintii
Cand observi mediul, creierul se axeaza pe ce e in jur, iar prin vederea periferica percepem multe informatii despre ce ne inconjoara. Multe din elementele pe care le vedem ne merg direct in subconstient si ne fac sa reactionam in anumite feluri, fara sa ne dam seama ce ne influenteaza deciziile. Din acest film documentar aflam cum functioneaza mintea umana si care sunt mecanismele prin care ea retine si inmagazineaza informatia. Totul este demonstrat practic de mentalistul Keith Barry, care face o serie de experimente prin care ne arata cum poate fi subjugata si manipulata mintea umana, iar experimentele lui sunt comentate de mai multi specialisti in neurologie si psihologie.

1secretele inconsi6. Secretele inconstientului: mesajele subliminale
Modul in care subconstientul nostru proceseaza si stocheaza informatiile este tot mai exploatat de cei care vor sa influenteze intr-un fel sau altul modul in care actionam si alegerile pe care le facem. Marile corporatii sau politicienii se folosesc zi de zi de mesaje subliminale pentru a obtine de la publicul tinta reactia dorita. In acest film documentar, specialistii explica modul in care sunt create acestea si mecanismele care stau in spatele influentei lor asupra psihicului uman. Mesajele subliminale sunt cuvinte, sunete sau imagini care se intiparesc doar in subconstient. Procesele se numesc subliminale deoarece au loc la niveluri inferioare constiintei. Mesajele subliminale sunt folosite in publicitate, vanzari sau in cursuri de autoperfectionare, iar ideea din spatele mesajelor subliminale e simpla si complicata in acelasi timp. Cu ajutorul imaginilor sau al sunetelor, un emitator transmite mesaje, in incercarea de a influenta subconstientul publicului. Rezultatul dorit este schimbarea comportamentului, indusa de felul in care acumulam informatiile deoarece oamenii sunt constienti doar de o mica parte a informatiilor pe care le proceseaza la un moment dat.

1jocurile mint5. Jocurile mintii
Documentarul face parte din serialul “Critical Eye”, prezentat de William B. Davis (“cancerosul” din Dosarele X), si arunca o privire asupra stiintei din spatele paranormalului, filosofiei New Age si fenomenelor inexplicabile. De-a lungul serialului de film documentar sunt investigate 34 de teme, intre care mesaje subliminale, rapiri de catre extraterestri, acupunctura, fantome, astrologie, exorcism, Stonehenge si Atlantida. Fiecare tema este “disecata” de experti si savanti in domeniu. Subiectele sunt prezentate publicului cu ajutorul efectelor grafice de ultima generatie, cu scopul de a le pune in valoare relevanta stiintifica.

1Imaginea femeii în reclame4. Imaginea femeii in reclame

Hypnotism Concept3. Sugestie, hipnoza si telepatie
Se spune ca mesajele subliminale nu sunt percepute de catre constient, ele sunt insa acceptate si procesate de subconstient.

1Branduri2. Branduri
Revistele care prezinta moda in prezent nu doar stabilesc un etalon pentru frumusete dar si trimit oamenii in magazine sa cheltuiasca bani pentru imagine [aparente]. Asa cum potentiatorul de aroma pacaleste creierul ca mancarea e buna, cam pe acelasi sistem functioneaza si programarea/manipularea prin afisarea unor accesorii. Care [culmea] nu mai sunt la moda pentru 6 luni ci… 6 saptamani! Dependenta este speculata la maxim pentru ca oamenii si-au creat o imagine falsa ca exteriorul ar putea sa reflecte inteligenta sau genele bune pentur imperechere. Oare cand isi vor revenii oamenii in simtiri pentru a redescoperi simplitatea si eleganta la modul cat se poate de sincer? Brandurile au ajuns sa capete trasaturi ale unor anumite categorii de oameni. oameni care au ales sa fie reprezentati intrun final de… haine. O etalare a succesului cand iti rupi ultimii bani pentru o pereche de pantofi de exemplu? Penibil… Cu exceptia celor personalizate, hainele care se vor a fi un semn de originalitate inseamna de fapt intregrarea intrun card de gaste grup care te reprezinta. Si vorbim de autenticitate? Ne pasa atat de mult de parerea celorlalti incat ajungem sa ne pierdem identitatea.

1Stapani pe mintile noastre1. Stapani pe mintile noastre
Mintea umana este ultima frontiera unde arhitectii noii ordini mondiale incearca sa patrunda. Controlul mintii este un concept ce a evoluat in ultimii 100 de ani, prin studii secrete intreprinse in psihologie, parapsihologie, sociologie, antropologie, religie, economie, electronica, cibernetica – a devenit un concept complex iar metodele actuale de control sunt extrem de evoluate si eficiente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu