joi, 7 noiembrie 2013

RAPORT: ÎNCĂLZIREA climatică anunţă un viitor sumbru pentru omenire: foame, violenţă, boli şi sărăcie - EVENIMENTE ! - COMFIRMAREA PROFETIILOR -7 noiembrie 2013 ??????

COMENTARIU SFATUITOAREA:Primul raport este un raport mai tehnic al ONU, in care suntem pusi in tema, despre cat de grava este situatia incalzirii climatice si cum au crescut concentratiile gazelor cu efect de sera, care s-ar afla la originea incalzirii climatice.Al doilea raport, este un act al ONU, "rasuflat" in presa americana  si in care ne sunt prezentate efectele catastrofale pe care le va suferi lumea in viitorul apropiat, facandu-se referira, mai ales la Europa, Africa si Asia. Se vorbeste in acest raport despre seceta, inundatii, foamete, razboi, revolte.Mie imi miroase a false "profetii", a intimidare , a inocularea fricii prin sugestie negativa si a disperare. Da, a disperarea unor oameni care nu stiu ce sa mai faca, sa nu piarda puterea si influenta. Simt ca schimbarea bate la usa, ca nici buncarele pline cu provizii, nave spatiale si baze extraterestre nu ii pot apara de ceea ce va veni si vor sa creeze, cu orice pret, o stare negativa de frica, pentru a impiedica evolutia noastra, a oamenilor.  

Ei pun pe seama incalzirii globale schimbarea climatica, pe care o traim cu totii, impreuna cu planeta noastra, fara sa sufle un cuvant, ca sunt de fapt mai multi factori care contribuie la aceasta schimbare. 
Este vorba despre activitatea solara , de influenta energiilor care vin din Univers , facand aici referire la Centura Fotonica, gauri negre, comete, meteoriti, si alte influente energetice si magnetice, la influenta omului, care este  de doua feluri: cea vizibila, adica cea exercitata de poluarea de toate formele si influenta nevazuta, cea exercitata cu ajutorul celor mai nebanuite tehnologii secrete de influentare a climei, care sunt folosite ca si arme climaterice. Daca citim printre randuri, vedem ca exact in America de Nord nu va fi foamete, ci doar incendii si inundatii. Adica in restul planetei va fi foamete, boli, razboi etc., iar ei sunt feriti. Super, nu?! Asta-i dovada cea mai sigura, ca raportul este "fabricat" si nu are alt scop decat sa creeze frica si sugestie negativa. Noi trebuie sa intelegem, ca vor fi schimbari climatice si nu doar climatice majore. Ca planeta sufera un proces de transformare, care nu poate fi oprit, dar trebuie sa stim adevarul, pentru ca adevarul este cel care ne elibereaza, iar mincuna ne inrobeste. Care vor fi schimbarile? Nivelul marilor si oceanelor va creste, undeva in jur de 20-25 de cm, scoarta terestra se va reaseza si reconfigura, anotimpurile se vor schimba, atat ca reprezentare pe continente, cat si ca temperaturi, anumite plante si animale vor disparea, altele se vor adapta si oamenii vor trece prin transformari semnificative, multi din ei nereusind sa faca fata acestora.Noi trebuie sa nu picam in plasa unor asemenea manipulari si sa fim constienti de faptul, ca daca ne vom pastra mintea limpede si sufletul curat, daca vom reusi sa ne incarcam inima cu pace si iubire, atunci vom invinge orice incalzire globala, orice transformare a planetei, caci toate se intampla dupa un plan bine stabilit si ca doar Dumnezeu este cel care decide ce si cum se intampla si mai ales cine va supravietui unor asemenea evenimente. Cititi mai jos cele doua rapoarte si trageti singuri concluziile:







































RAPORT ONU. ÎNCĂLZIREA climatică s-a agravat în 2012


Concentrația de gaze cu efect de seră din atmosferă a crescut anul trecut, iar pentru 2013 experții nu se așteaptă la o scădere, a anunțat Organizația Meteorologică Mondială (OMM), din cadrul ONU.
"Veştile nu sunt bune. Dat fiind faptul că nu s-a luat nicio decizie pentru a opri această tendinţă în creştere, situaţia nu poate decât să se agraveze în 2013. Nu mai este o curbă liniară. Creşterea se accelerează", a explicat Michel Jarraud, secretarul general al OMM, în cadrul unei conferințe de presă în care a prezentat buletinul organizaţiei pe anul 2012 privind gazele cu efecte de seră.

Potrivit raportului respectiv, cele trei principale gaze cu efect de seră aflate la originea încălzirii climatice au înregistrat anul trecut noi recorduri de concentraţie în atmosferă. Astfel, concentraţia de CO2, cel mai răspândit dintre gazele cu efect de seră, a crescut cu 0,56% în perioada cuprinsă între 2011 şi 2012.


În cazul metanului, creşterea este de 0,33%, în timp ce pentru protoxid de azot (N2O), aceasta este de 0,28%.

În opinia expertului, dacă lucrurile vor continua în acest ritm, "temperatura medie globală de la sfârşitul secolului ar putea fi mai mare cu 4,6 grade faţă de cea constatată înainte de era industrială (în 1750) şi, chiar mai mult, consecinţele ar fi catastrofale în unele regiuni".





Un raport despre destabilizarea climei anunţă un viitor sumbru pentru omenire: foame, violenţă, boli şi sărăcie



Un raport asupra evoluţiei climei de-a lungul secolului XXI a „scăpat“ de la ONU şi prezintă concluzii sumbre. Acesta va fi publicat oficial în martie, dar până atunci poate fi consultat de către guvernele lumii.

Extrase dintr-un raport recent privind evoluţia climei de-a lungul secolului al XXI-lea, publicate de „The New York Times“, prezintă un viitor sumbru al omenirii. Studiul a fost realizat pentru Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) de către Grupul Interguvernamental de Experţi în Evoluţia Climei (IPCC) şi va fi publicat abia în martie, dar până atunci e disponibil guvernelor spre consultare. Raportul conţine prognoze extrem de grave: dacă lucrurile nu se schimbă, acest secol va fi marcat de secetă, conflicte armate între ţări şi diverse grupări, iar migraţia în căutarea zonelor mai bune va fi fără precedent. 
Oraşele, cele mai vulnerabile Experţii care au contribuit la acest raport notează că zonele obi ş nuite ale plantelor ş i animalelor vor fi schimbate pe unele noi pentru a scăpa de temperaturile în creş tere. Asta va duce la o suprapopulare în anumite zone, dar şi la disparaţia multor specii. Oraşele sunt însă cele mai vulnerabile. „Schimbările climatice vor încetini creşterea economică şi scăderea sărăciei şi vor accentua incapacitatea de a asigura hrana popula ţiei, iar sărăcia va fi sporită mai ales în zonele urbane sau acolo unde pot apărea focare de înfometare“, se arată în raportul IPCC. „Destabilizarea climei va accentua sărăcia în ţările cu venituri mici spre medii şi va genera bule ale sărăciei în ţările cu venituri peste medie sau ridicate, accentuând inegalitatea între oameni“. Schimbările climatice vor afecta şi infrastructura, de la cea rutieră la cea ferată sau chiar maritimă. Iar dacă emisiile de dioxid de carbon din arderea combustibililor fosili se vor menţine la acelaşi nivel, experţii semnalează că se va ajunge la o combinaţie periculoasă între temperaturi ridicate şi niveluri mari de umiditate. Război în vreme de foamete „Destabilizarea climei va creşte indirect riscul de conflicte militare sub forma războaielor civile, violenţei între diverse grupări sau protestelor violente generate de sărăcie şi şocuri economice“, se mai arată în raport. Experţii estimează că producţia în agricultură va scădea cu 2% în fiecare deceniu până la finalul acestui secol. Dar în aceeaşi perioadă cererea va creşte cu 14% în fiecare deceniu, iar populaţia lumii va atinge cifra de 9,6 miliarde de oameni până în 2050. Dacă estimările acestui raport se vor dovedi corecte, atunci populaţia lumii va trebui să aloce mai mult teren agriculturii, dar asta înseamnă tăieri de păduri care vor accelera destabilizarea climei. Documentul IPCC arată că nu e prea târziu să se reducă emisiile de dioxid de carbon şi alte gaze de seră, dar efectele se vor vedea abia spre finalul secolului sau la începutul secolului viitor. În America de Nord, cele mai mari pericole sunt incendiile, valurile de căldură şi inundaţiile.
 În Europa, America de Sud şi Africa, problemele vor fi cu precipitaţiile, în cantităţi prea mari sau prea mici, şi temperatura peste mediile istorice. Asia şi America de Sud sunt predispuse înfometării din cauza resurselor scăzute de hrană, iar în Africa există pericolul bolilor letale pe lângă celelalte probleme. În Australia şi Noua Zeelandă se pot pierde ecosistemele de corali şi insulele mici vor ajunge sub nivelul mării.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu