miercuri, 25 decembrie 2013

Ce urmează: îndepărtarea Lunii

Julien Wells de la "The One People Oneness Radio" a avut, în cadrul emisiunii "The Long Conversation" din 5 decembrie 2013, o discuţie cu John Allen şi Thomas Hughes. Pe durata a 3 ore au trecut în revistă numeroase subiecte, printre care şi unele referitoare la situaţia în care ne aflăm azi, şi ceea ce urmează în viitorul apropiat.



Întrebare: Transformările aşteptate de noi toţi urmează să înceapă în foarte scurt timp?

Răspuns: Transformarile deja au început, ne aflăm în plin proces de modificare a planetei şi a umanităţii. Planeta este afectată de acţiunile noastre, chiar dacă încă NU ne dăm seama de asta... Ea este afectată de îndoielile noastre, de disperarea noastră, şi transformăm această planetă prin acţiunile noastre de iubire, de bucurie, de dăruire, de prietenie, de sinceritate, de încredere... Toate acestea sunt expresii ale unor energii specifice care au un anumit impact asupra noastră, a tuturor, şi asupra planetei. Toate aceste energii fac parte dintr-o Unitate Deplină, numită Dumnezeu, sau Sursa. 

Cum ai putea să îţi iubeşti doar un singur deget când mai ai încă 9 la fel? Şi asta e valabil pentru orice parte a trupului tău. Cu toţii suntem iubire, şi asta e valabil pentru orice aspect al realităţii.

Întrebare: Thomas, ai avut contacte cu cei de pe planeta Dakote?

Răspuns: Da, odată în anul 2009, pe vremea când făceam orice ca să atrag atenţia publică asupra mea într-un mod egoist, am fost atenţionat de el [extraterestrul cu care avea contacte telepatice]: "Te voi face să nu mai primeşti mesajele noastre... Pentru că încerci să atragi atenţia publică asupra ta într-un mod care nu este de dorit. În această direcţie, îţi voi modifica modul în care te foloseşti de energiile informaţionale pe care le percepi de la noi". Am intrebat dacă toate astea se pot negocia, şi a răspuns că da. 

Apoi eu i-am spus că vreau să-l şi văd cum arată, ca să putem începe negocierea în mod corect. El a fost de acord. "Foarte bine, a spus". Apoi am văzut: era un bărbat înalt de 2,20 metri, cu păr lung, piele de culoare roşie [de aici denumirea de "pieile roşii" pentru indienii americani din tribul statelor Dakota - SUA], era îmbrăcat într-un costum de culoare alb-strălucitor, şi am observat cu uimire că avea câte 6 degete la fiecare mână şi la fiecare picior, în loc de 5. 

Oprirea posibilităţii de comunicare cu ei a durat 5 saptamani, timp în care am re-evaluat modul în care acţionasem, şi m-am schimbat corespunzător, aşa încât la sfârşitul acelei perioade de "pauză", au reluat comunicările. Înţelegeam lucrurile altfel, într-un mod mai armonios, şi aveam acum o altă viziune, mai corectă, asupra realităţii.

Am înţeles că mama-Pământ (planeta noastră) este copleşită de cantitatea uriaşă de energie mai puţin bună pe care unii oameni o vehiculează (prin modul în care îşi trăiesc vieţile aici), şi a cerut ajutor pentru ca să îi fie luată această povară care o afectează serios. Alte planete au răspuns chemării ei, şi astfel au început să îi preia din "sarcina" de a găzdui fiinţe umane mai puţin benefice.

Aceasta înseamnă că aici (pe Terra) "compoziţia" calitativă a umanităţii a început deja să se îmbunătăţească: se nasc mai multe fiinţe umane benefice care o ajută pe mama-Pământ să se însănătoşească, să-şi vindece rănile pe care noi le-am provocat (cu modul nostru de viaţă iresponsabil).

Lumea care se edifică acum va fi una mai bună, mai pozitivă, mai plină de pace, de armonie, de înţelegere, de prietenie. 



Întrebare: Aşa după cum a anunţat Tolec, urmează să aibă loc un Prim Contact cu prietenii noştri extratereştri. Tu cum vezi desfăşurarea acestor evenimente, ce urmează?

Răspuns: Vor continua modalităţile actuale de contact (telepatic şi chiar fizic, dar personale, individuale) până când suficient de mulţi oameni de pe Pământ vor fi în această situatie, moment în care saltul, transformarea va avea loc. Şi la acel moment planeta va fi mai mare, deschiderile polilor (către Pământul interior) se vor afla pe linia Ecuatorului, şi drept urmare nu prea va mai fi gheaţă pe planetă, va fi multă apă. 

Mama-Pământ va da naştere unei alte Luni, pentru că cea actuala şi-a îndeplinit misiunea sa, şi va fi îndepărtată de aici. Acesta este motivul pentru care planeta se va face mai mare, va fi ca o naştere.

Pe de altă parte, nici-una dintre zonele de uscat nu se vor afla sub ape, la momentul încheierii tuturor transformărilor necesare. În ceea ce priveşte oamenii, cei care trebuie să plece vor pleca, iar cei care trebuie să rămâna, vor rămâne. 

Am discutat cu Tolec [de la Consiliul Andromeda] despre faimoasele nave în formă de L care se află deja parcate pe suprafaţa Lunii, şi el mi-a spus că rolul lor este să ghideze Luna pe parcursul procesului de îndepărtare a sa de planeta noastră. El a spus că Luna va fi desfăcută în mai multe bucăţi, şi apoi acestea vor fi îndepărtate de Pământ cu ajutorul acestor nave în formă de L, aşa cum un remorcher trage după el barjele pe apele unui fluviu.

Toate acestea se vor petrece suficient de rapid în timpul saltului transformator, astfel încat atunci când ne vom trezi vom vedea în acelaşi loc o Lună, dar va fi alta decât cea actuală.

Întrebare: Ceea ce spui se află în concordanţă cu alte informaţii pe care le-am primit pe aceeaşi temă. Noi nu vom putea defini prin percepţii ce durată de timp va avea acest salt transformator, pur şi simplu ne vom trezi atunci când el se va fi înfăptuit deja, aşa este?

Răspuns: Exact. Este ca atunci când priveşti la televizor un film pe DVD, şi la un moment dat opreşti din telecomandă filmul, ca să mergi în bucătărie să aduci câteva fructe. Crezi că actorii din acel film îşi vor da seama că tu ai oprit FILMUL LOR? Nicidecum. Crezi că îşi vor da seama atunci când vei apăsa butonul PLAY ca să începi continuarea filmului? Evident că nu. La fel va fi şi aici.

Întrebare: Este absolut fascinant! Dar ai cumva detalii despre data la care se va petrece aceasta?



Răspuns: Este foarte dificil să vorbim despre date exacte, pentru că totul depinde de anumite evenimente ce se vor desfăşura înainte de asta. Alex Collier în anii 1990 a fost informat de Andromedani că pe 3 decembrie 2013 aşa-numita realitate 3D va imploda. Apoi vine acum Tolec şi anunţă că undeva în luna ianuarie 2014 se va face saltul transformator.

Aşa că, dacă folosim o metodologie la care noi, oamenii, recurgem adesea, calculăm media între aceste date, atunci descoperim că rezulta momentul Crăciunului 2013, cam în aceste zile. Eu nu mă pot gândi la un cadou de Crăciun mai potrivit!

[Nota traducătorului: Momentul coincide cu trecerea planetei Pămant prin "coada" plină de particule a cometei ISON care este - de fapt - un planetoid artificial construit de extratereştri exact cu scopul acesta.]

Întrebare: Odată ce saltul transformator va avea loc, cum va fi după aceea?

Răspuns: Este posibil ca reacţia noastră va fi în modul următor, la momentul când ne vom trezi după salt, şi ne vom da seama că totul s-a schimbat: "Nu ai să crezi ce vis am avut!", referindu-ne la actuala viaţă organică 3D pe care o trăim acum. Ceea ce trăim noi acum şi numim viaţă, va fi ca un vis la acele momente, de care ne vom aduce aminte.

Referindu-se la trecut, Thomas arată că fostele puteri malefice ajunseseră să controleze şi să manipuleze cam 60 % din energiile nevăzute pe această planetă, cu ajutorul cărora manipulau gândirea oamenilor în direcţia dorită de ei. Acum, deja raportul este complet altul. Le-a mai rămas doar mass-media pe care încă o controlează, iar dacă le dispare şi aceasta, totul se va risipi exact ca un fum. Ceaţa va dispare şi oamenii vor vedea clar realitatea! Deja mulţi simt că aşa-zisele ştiri apar ca un "spectacol" straniu şi diferit de realitate, şi au încetat să mai creadă manipulările mass-media.

"Am spus cu altă ocazie că "ceea ce nu va servi scopului superior - nu se va petrece deloc". Opinia mea este că nici-un fel de apocalipsă nu va surveni, nu vor fi nici-un fel de înscenări pe care fostele puteri urmăresc să le declanşeze. Există o puternică convingere că urmează o "furtună" financiară ce va declanşa prăbuşirea actualului sistem financiar care înrobeşte umanitatea. Nici asta nu se va petrece." 

"Sistemul financiar se va schimba profund, iar energia banilor care actualmente este negativă, înrobitoare, se va schimba".

În încheiere, Thomas conchide: "Deşi filmele hollywoodiene arată numai şi numai drame şi teroare, şi apocalipsă, lucrurile nu vor fi deloc ca în filme. Deja şi planeta Marte e în plin proces de transformare".


Sursa: http://roaim.de.vu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu