Berbecii la începutul anului 2014 vor avea o perioadă liniştită atât la serviciu, cât şi în viaţa personală. Acordaţi atenţie sănătăţii, iar la începutul verii veţi vedea o îmbunătăţire considerabilă. Tocmai atunci veţi avea nevoie mai mult ca oricând de o sănătate de fier, căci la începutul lui iulie se preconizează schimbări majore la locul de muncă. Este posibil să fiţi avansat.
© Flickr.com/Art History Images (Holly Hayes) /cc-by-nc
Taur: imediat după sărbătorile de iarnă veţi avea parte de noi cunoştinţe. Însă este posibil ca noile cunoştinţe nu sunt ceea ce par a fi. Sunt posibile şi mici certuri din cauza neînţelegerilor dintre dvs. şi cei apropiaţi. Toamna luaţi-vă concediu: călătoriile vă vor oferi energia şi puterea de care aveţi nevoie până la sfârşitul anului.
© Flickr.com/ Marjorie Lipan /cc-by-nc-sa 3.0
Gemenii în 2014 trebuie să se gândească la studii şi dezvoltarea personală. Acest an poate avea o influenţă hotărâtoare asupra destinului: calea pe care o alegeţi va duce la atingerea scopului propus. Prietenii şi rudele dvs. vă vor sprijini în tot ceea ce întreprindeţi. În decembrie puteţi obţine o creştere considerabilă a veniturilor.
© Flickr.com/ Marjorie Lipan /cc-by-nc-sa 3.0
Racii pot fi copleşiţi la începutul anului de anxietate, însă nu trebuie să vă lăsaţi pradă pesimismului: în final veţi ieşi învingători chiar din cea mai dificilă situaţie. În schimb, puteţi avea probleme cu sănătatea la începutul primăverii. Luaţi vitamine şi întăriţi-vă imunitatea. Iar dacă aţi planificat de mult timp renovări, în septembrie e timpul să vă ocupaţi cu ele.
© Flickr.com/ Marjorie Lipan /cc-by-nc-sa 3.0
Leii nu sunt prea favorizaţi în 2014. La serviciu totul va fi bine doar în cazul în care nu vă veţi certa cu şefii şi vă veţi strădui să aveţi un comportament mai calm. În schimb, în viaţa personală puteţi fi invidiat de toate zodiile. A venit timpul să vă schimbaţi unghiul de vedere asupra multor lucruri şi vă poate ajuta în acest sens un hobby nou.
© Flickr.com/ Marjorie Lipan /cc-by-nc-sa 3.0
Fecioarele, îndeosebi la începutul primăverii, pot avea neplăceri la locul de muncă. Însă puteţi găsi o ieşire chiar şi din cea mai dificilă situaţie. În timpul primăverii se recomandă să luaţi o pauză şi să mergeţi în concediu, unde veţi avea o nouă viziune asupra vieţii. Mari cheltuieli financiare vă aşteaptă în noiembrie, însă spre sfârşitul anului totul revine la normal.
© Flickr.com/ Marjorie Lipan /cc-by-nc-sa 3.0
Balanţele vor avea un an liniştit. Nu se întrevăd probleme de sănătate. Dar totuşi se recomandă să petreceţi mai mult timp în mijlocul naturii. Vor fi foarte utile plimbările pe jos. La sfârşitul anului vă aşteaptă schimbări plăcute.
© Flickr.com/ Marjorie Lipan /cc-by-nc-sa 3.0
Scorpionii vor avea noroc absolut în toate: şi la serviciu, şi în dragoste, şi cu prietenii. Puteţi planifica câteva călătorii. În carieră veţi avea parte de o avansare vertiginoasă în carieră.
© Flickr.com/ Marjorie Lipan /cc-by-nc-sa 3.0
Săgetătorii vor trebui să acorde mai multă importanţă intuiţiei în anul 2014. Nu se recomandă să se înceapă noi proiecte riscante. Nu vă epuizaţi la locul de muncă, dar nici nu vă lăsaţi pe tânjeală. Acelaşi lucru este valabil şi pentru relaţiile personale. În aprilie vă puteţi aştepta la venituri suplimentare. Însă trebuie să le cheltuiţi cu chibzuinţă.
© Flickr.com/ Marjorie Lipan /cc-by-nc-sa 3.0
Capricornii se pot bucura, este anul lor. În timpul iernii devine clar că proiectul căruia i-aţi dedicat atât timp şi eforturi a fost o adevărată mină de aur. Veţi avea parte de multe întâlniri importante şi cunoştinţe valoroase şi de călătorii interesante.
© Flickr.com/ Marjorie Lipan /cc-by-nc-sa 3.0
Vărsătorii se pot aştepta la începutul anului la veşti bune. Încercaţi să participaţi mai des la manifestări culturale în compania apropiaţilor şi prietenilor. Străduiţi-vă să nu vă mai planificaţi concediul pe timp de vară, este posibil ca şefii să nu se poată descurca fără ajutorul dumneavoastră în soluţionarea unor probleme importante. În schimb, la sfârşitul lunii noiembrie puteţi cere o avansare.
© Flickr.com/ Marjorie Lipan /cc-by-nc-sa 3.0
 Peştii nu vor avea un an atât de bun cum speră. Însă nu disperaţi, din spatele norilor mai devreme sau mai târziu apare soarele. În viaţa personală a Peştilor totul este în regulă, totuşi se recomandă să acordaţi mai multă atenţie celor apropiaţi. Treburile neîncheiate este mai bine să le finalizaţi până la primăvară, deoarece din aprilie veţi avea tot felul de griji. Din septembrie totul va reveni la normal.
© Flickr.com/ Marjorie Lipan /cc-by-nc-sa 3.0
Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/2013_12_25/Cine-va-avea-noroc-in-2014-7305/