miercuri, 25 decembrie 2013

RUSIA AVERTIZEAZA: IMPACT CU UN ASTEROID in Oceanul Atlantic



"Ofiterii rusi care au familie in Statele Unite au fost avertizati cu privire la un eveniment viitor legat de un asteroid mare, care este urmărit de către sistemul lor de apărare Missile si care se poate prabusi in Oceanul Atlantic. Acest obiect sosește in apropierea Pamantului  împreună cu un câmp de resturi de Meteor si se așteaptata să aibă un impact FEMA in Regiunea Trei.Rusia avertizează că acest asteroid de mari dimensiuni va avea un impact în Oceanul Atlantic. Acest lucru va fi un incident global care va schimba viața pe această planetă așa cum o știm."



Acesta este mesajul blogerului si expertului in supravietuire Tom Lupshu. Se pare ca rusii si-au mutat rachetele Iskander pentru a se putea apara de eventualele obiecte venite din cosmos. Ei i-au atentionat pe americani ca vor folosi orice racheta va fi nevoie pentru a distruge bucatile de meteori din ploaia de meteoriti.
Daca tinem cont de stirea care a aparut pe 16.12.2013 (RUSIA a instalat rachete Iskander-M la graniţa cu UE. )http://ro.stiri.yahoo.com/rusia-instalat-rachete-iskander-m-la-grani%C5%A3a-cu-144303527.html

atunci se pare ca nu este nevoie sa ne gandim ca Rusia ar dori sa atace UE, ci sa se apere de ceva si acel ceva poate fi meteoritul de care vorbeste Tom Lupshu.

Se pare ca deja am inceput sa traim acele vremuri in care putem doar sa ne rugam Domnului Dumnezeu " Sa fie la ei acolo si nu la noi!", desi un asemenea impact daca ar fi sa se produca, viata asa cum o traim noi acum, nu va mai exista!

Dumnezeu sa ne protejeze de tot ce nu este trecut in destinul nostru!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu